E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Celebrities που εγκατέλειψαν τα παιδιά τους

Οικογενειακές ιστορίες με αέρα Hollywood

Celebrities που εγκατέλειψαν τα παιδιά τους
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Κάποιοι γνωστοί ηθοποιοί και τραγουδιστές έγιναν γονείς, αλλά όχι με τον καθιερωμένο τρόπο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο θρύλος της country Hank Williams είχε μια σύντομη σχέση με κάποια γυναίκα, την Bobbie Jett, την οποία και άφησε έγκυο, αλλά πέθανε από υπερβολική δόση ναρκωτικών και αλκοόλ πέντε ημέρες πριν το παιδί γεννηθεί. Έτσι, το παιδί δόθηκε για υιοθεσία από τη μητέρα του, ενώ έμαθε για τους βιολογικούς της γονείς στα τέλη του 1980, οπότε και ζήτησε να αναγνωριστεί ως κόρη του Williams.

Η Loretta Young είχε δεσμό με τον παντρεμένο Clark Gable μετά από τα γυρίσματα της ταινίας «Call of the Wild». Η γνωστή ηθοποιός έμεινε έγκυος και, μιας και προερχόταν από μια αυστηρή καθολική οικογένεια, αναγκάστηκε να φύγει και να πάει να γεννήσει μακριά από το Hollywood. Όμως η Loretta επέστρεψε, παρουσιάζοντας το παιδί της ως ένα υιοθετημένο ορφανό 19 μηνών. Ούτε η ίδια η κόρη της γνώριζε πως η γυναίκα που την είχε υιοθετήσει ήταν η πραγματική της μητέρα, μέχρι τα 31 της χρόνια, που έμαθε την αλήθεια.

Ο κωμικός ηθοποιός Jay Thomas βρισκόταν στην αρχή της καριέρας του, όταν η κοπέλα του του ανακοίνωσε ότι είναι έγκυος. Μετά από πολλές συζητήσεις, το ζευγάρι αποφάσισε να δώσει το παιδί για υιοθεσία, το οποίο μεγάλωσε με μια οικογένεια στο Μίσιγκαν. Το 1997, ο γιος που είχαν δώσει κάποτε έρχεται στο Λος ¶ντζελες, για να κυνηγήσει την καριέρα του ως μουσικός και παράλληλα βρίσκει τη βιολογική του μητέρα, η οποία του αποκαλύπτει την ταυτότητα του πατέρα του, ο οποίος τότε ήταν παντρεμένος, με δυο έφηβους γιους. Αρχικά ο Jay φοβόταν για το τι θα αντιμετωπίσει, αλλά τελικά έχουν αναπτύξει μια πολύ σχέση μεταξύ τους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η Patti Smith, μια από τις σημαντικότερες φωνές της post-punk σκηνής της Νέας Υόρκης, πριν γίνει διάσημη και όταν ήταν μόλις 19 χρονών, έμεινε έγκυος. Την έστειλαν σε ένα άλλο σπίτι κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της και αφού γέννησε, έδωσε το παιδί της για υιοθεσία. Όπως είπε και η ίδια, αν και δεν μετανιώνει γι' αυτήν της την πράξη, συνειδητοποίησε μέσα από όλο αυτό το πόσο δύσκολο είναι να αποχωρίζεσαι ένα παιδί.

Το είδωλο του '60, ο David Crosby, ιδρυτής των The Byrds and Crosby, Stills, Nash & Young, ενώ η καριέρα του όλο και άνθιζε, άφησε έγκυο μια γυναίκα, της οποίας το όνομα δεν γνωρίζουμε, και έδωσαν το παιδί για υιοθεσία. Το αγόρι ονομάστηκε James Raymond και μεγάλωσε σε μια οικογένεια στην Καλιφόρνια, γνωρίζοντας ότι είναι υιοθετημένο, αλλά χωρίς να ξέρει τους βιολογικούς του γονείς. Ως ενήλικας, ο James βρήκε τελικά τους πραγματικούς του γονείς και μάλιστα το 1997 έγινε μέλος της τότε νέας μπάντας του Crosby, CPR.

Στα 18 της η Roseanne Barr έμεινε έγκυος και στην αρχή θέλησε να κρατήσει το παιδί. Όμως σύντομα διαπίστωσε ότι για οικονομικούς λόγους αυτό δεν ήταν εφικτό και έτσι έδωσε τη νεογέννητη κόρη της για υιοθεσία. 17 χρόνια αργότερα και όταν η Roseanne ήταν ένα μεγάλο αστέρι, ξαναβρήκε την κόρη της, στην οποία μάλιστα αναγνώρισε πολλά κομμάτια του εαυτού της.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η ηθοποιός Kate Mulgrew, που τώρα απολαμβάνει την επιτυχία της σειράς «Orange is the New Black» στην οποία συμμετέχει ως «Red», το 1977 έμεινε έγκυος και μη θέλοντας να παντρευτεί τον πατέρα του παιδιού, το έδωσε για υιοθεσία. Όμως, όπως αναφέρει στην αυτοβιογραφία της, πρόκειται για έναν πόνο που ποτέ δεν ξεπέρασε.

Ο κωμικός Andy Kaufman είχε μια κόρη, την οποία απέκτησε με την κοπέλα που είχε στο Λύκειο. Η κόρη του έμαθε για τον βιολογικό της πατέρα μετά τον θάνατό του. Όπως φαίνεται, η κοπέλα είναι 24 ετών και ζει στη Νέα Υόρκη, ενώ εργάζεται ως θεραπεύτρια. Τι κι αν το σπίτι των θετών της γονιών ήταν παραδίπλα από το σπίτι των Kaufman, το μυστικό τους κρατήθηκε επτασφράγιστο.

Ένας από τους πιο εκκεντρικούς ροκ σταρ, που πάντα μιλούσε δημόσια για τα προσωπικά του, ο Ted Nugent, όταν ακόμα ζούσε στη Νέα Υόρκη με την τότε κοπέλα του και δεν ήταν τόσο διάσημος, έμαθε ότι επρόκειτο να αποκτήσει παιδί. Επειδή όμως το ζευγάρι δεν μπορούσε να το μεγαλώσει, το έδωσε για υιοθεσία και έτσι μεγάλωσε με μια Ιρλανδή καθολική, που του έδωσε το όνομα Ted. Το αγόρι έγινε τελικά ο ιδιοκτήτης ενός εστιατορίου στο Μπρούκλιν και ξαναβρέθηκε με τον πατέρα του το 2010, όταν ο Ted Nugent ανακάλυψε πως είχε μια ακόμα κόρη, με το όνομα Louisa, που είχε επίσης δοθεί για υιοθεσία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Τι κι αν ο Βρετανός τραγουδιστής Rod Stewart έχει 8 παιδιά, την πιο περίεργη σχέση του την είχε με την πρώτη του κόρη. Όταν ακόμα ήταν 17, ο Rod είχε σχέση με μια κοπέλα με το όνομα Susannah Boffey, η οποία μετά τον χωρισμό τους διαπίστωσε πως ήταν έγκυος και λίγο καιρό αργότερα έδωσε το κοριτσάκι, που λεγόταν Sarah, για υιοθεσία. Το κορίτσι πέρασε από πολλά σπίτια και γύρω στα 20 της ξαναβρέθηκε με τον Rod, κάπου στο 2007. Όπως υποστηρίζει η Sarah, πλέον νιώθει κομμάτι της μεγάλης οικογένειας του τραγουδιστή.

Τον Φεβρουάριο του 1965, σε ηλικία 21 ετών η διάσημη φολκ τραγουδίστρια Joni Mitchell φέρνει στον κόσμο ένα κοριτσάκι, την Kilauren. Μην μπορώντας να αντεπεξέλθει οικονομικά, δίνει το παιδί για υιοθεσία και φεύγει από το Τορόντο, με προορισμό την Αμερική, όπου έκανε μια τεράστια καριέρα. Το 1997, μητέρα και κόρη ξαναβρίσκονται, μετά από τη γνωστοποίηση της τραγουδίστριας ότι ψάχνει την κόρη της και την ενθάρρυνση από τον περίγυρο της Kilauren να πλησιάσει την Joni, που τόσο της έμοιαζε. Όπως είπε η Kilauren, όταν συνάντησε για πρώτη φορά την αληθινή της μητέρα, κατάλαβε ότι ανήκει μαζί της.

FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Σε ποιες χώρες υπάρχουν οι περισσότεροι φαλακροί

Πριν 3 ώρες

Η θέση της Ελλάδας σε αυτή τη περίεργη έρευνα

Γιάννης Πουλόπουλος: «Ο Alpha έστειλε στη Eurovision τη Βίκυ Χαντζή αντί για μένα, μην πω γιατί»

Χτες

«Γελάει ο κόσμος. Με χρυσοπλήρωσαν τα διπλά λεφτά για να με φέρουν από το MEGA για τη Eurovision και τελικά έστειλαν εκείνην»

Ο Kρητικός κομμωτής που έγινε viral: Σχεδίασε τον Μυστικό Δείπνο σε… μούσι

Χτες

Σχεδίασε σε μούσι τους μαθητές και τον Ιησού στον Μυστικό Δείπνο.

Έλλη Κοκκίνου: Αυτή την αισθητική επέμβαση έκανε και το παραδέχθηκε!

Χτες

Η Έλλη Κοκκίνου στα 54 της χρόνια αποκάλυψε την αισθητική επέμβαση που έκανε

Βαρύ πένθος για τη Βίκυ Καγιά ‑ «Καλό ταξίδι ... Σ΄αγαπώ»

Χτες

Δείτε την ανάρτηση του μοντέλου

Αρκάς: Η «Καλημέρα» με την Αθήνα πνιγμένη στη σκόνη

Χτες

Η σκόνη είναι τόση που έχει καλύψει ακόμη και τον ιερό βράχο της Ακρόπολης

par: 12
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.