ΤΕΤΑΡΤΗ 28 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ
Σηκώθηκαν εναέρια




Μεγάλη φωτιά βρίσκεται σε εξέλιξη στην Αλεξανδρούπολη, στην περιοχή μεταξύ Πλατανότοπου Μαΐστρου και Άβαντος, και δείχνει να εξελίσσεται εκτός ελέγχου. Στην Πυροσβεστική σήμανε συναγερμός καθώς απειλούνται σπίτια και πολίτες απομακρύνονται για λόγους ασφαλείας.
Όπως αναφέρει το evros24.gr, οι φλόγες έχουν πλησιάσει κατοικημένες περιοχές ενώ δυνάμεις της Αστυνομίας συνδράμουν στην απομάκρυνση των κατοίκων από τις οικίες τους.
Οι ισχυροί άνεμοι που πνέουν στην περιοχή δυσχεραίνουν σημαντικά την τεράστια επιχείρηση κατάσβεσης που βρίσκεται σε εξέλιξη. Η ατμόσφαιρα είναι αποπνικτική και οι Αρχές καλούν τους κατοίκους να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί και να ακολουθούν τις οδηγίες των Αρχών.
Στην επιχείρηση συμμετέχουν και εναέρια μέσα, με ελικόπτερα να πραγματοποιούν συνεχείς ρίψεις νερού πάνω από τις εστίες της πυρκαγιάς.
Επί τόπου σπεύδουν:
-42 πυροσβέστες
-Μια ομάδα πεζοπόρου
-16 οχήματα της Πυροσβεστικής
-3 αεροσκάφη
-1 ελικόπτερο
Όλες οι ειδήσεις της ημέρας από Ελλάδα και κόσμο. Πολιτική, κοινωνία, οικονομία και επικαιρότητα 24/7, με έγκυρη ενημέρωση από το e-radio.gr.
Τα θέματα που ξεχώρισε σήμερα η ομάδα του E-Daily.
ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ
STORIES
STORIES
STORIES
STORIES
STORIES
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
TV ΣΕΙΡΕΣ