ADVERTISEMENT

Τραγωδία στο Ηράκλειο: Κοριτσάκι 20 μηνών πνίγηκε με σουβλάκι

Οι γιατροί κατάφεραν να αφαιρέσουν το κομμάτι κρέατος από τις αεροφόρες οδούς αλλά δεν κατάφεραν να το επαναφέρουν στη ζωή

Newsroom
1' χρόνος ανάγνωσης
Τραγωδία στο Ηράκλειο: Κοριτσάκι 20 μηνών πνίγηκε με σουβλάκι
ADVERTISEMENT

Ένα παιδί μόλις 20 μηνών έχασε αναπάντεχα τη ζωή του, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr πνίγηκε την ώρα που έτρωγε με την οικογένειά του στο Ηράκλειο της Κρήτης.

Θέλετε να βλέπετε πιο συχνά το E-Radio στα αποτελέσματα της Google;
Προσθέστε το E-Radio στις πηγές σας στη Google

Το παιδί μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο χωρίς όμως οι γιατροί να καταφέρουν να το κρατήσουν στη ζωή.

ADVERTISEMENT

Το κοριτσάκι μεταφέρθηκε το βράδυ της Πέμπτης (24.7.2025) στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο Ηρακλείου καθώς νωρίτερα είχε πνιγεί με το σουβλάκι που έτρωγε.

Οι γιατροί κατάφεραν να αφαιρέσουν το κομμάτι κρέατος από τις αεροφόρες οδούς, αλλά παρά τις προσπάθειες δεν κατάφεραν να το επαναφέρουν στη ζωή.

Μέχρι στιγμής, δεν έχουν γίνει γνωστές περισσότερες πληροφορίες.

[ΠΗΓΗ]
Θέλετε να βλέπετε πιο συχνά το E-Radio στα αποτελέσματα της Google;
Προσθέστε το E-Radio στις πηγές σας στη Google
ADVERTISEMENT
READ NEXT

Όλες οι ειδήσεις της ημέρας από Ελλάδα και κόσμο. Πολιτική, κοινωνία, οικονομία και επικαιρότητα 24/7, με έγκυρη ενημέρωση από το e-radio.gr.

Τα θέματα που ξεχώρισε σήμερα η ομάδα του E-Daily.

×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Γυναίκες χωρίς φίλτρο