Ωτοστόπ φρίκης στα Χανιά – Πατέρας και γιος συνελήφθησαν μετά από αλλεπάλληλες κλήσεις στο 112
Οι φοιτήτριες κάλεσαν ουρλιάζοντας το 112 ζητώντας βοήθεια

Δημοσίευση 27/7/2025 | 09:45
Σκηνές βγαλμένες από κινηματογραφική ταινία εκτυλίχθηκαν τα ξημερώματα του Σαββάτου στα Χανιά, με πρωταγωνιστή έναν νεαρό κάτοικο της πόλης, ο οποίος σκόρπισε τον τρόμο σε τρεις φοιτήτριες που επιβιβάστηκαν στο όχημά του κάνοντας ωτοστόπ.
Οι τρεις νεαρές γυναίκες εγκλωβίστηκαν μέσα στο πολυτελές αυτοκίνητο, καθώς ο οδηγός αγνόησε τις εκκλήσεις τους να σταματήσει και να τις αποβιβάσει. Προχώρησε σε επικίνδυνους ελιγμούς, αδιαφορώντας για την αγωνία τους. Σε κατάσταση πανικού, οι φοιτήτριες κάλεσαν τον αριθμό έκτακτης ανάγκης 112, ζητώντας απεγνωσμένα βοήθεια.
Σύμφωνα με το zarpanews ανταπόκριση της Αστυνομίας ήταν άμεση. Ωστόσο, ο δράστης όχι μόνο δεν υπάκουσε στα σήματα των αστυνομικών, αλλά φέρεται να προσπάθησε να εμβολίσει μηχανές της ομάδας ΔΙ.ΑΣ και αργότερα συγκρούστηκε με περιπολικό όχημα. Σε κάποιο φανάρι, δύο από τις κοπέλες κατάφεραν να διαφύγουν, ενώ η τρίτη παρέμεινε στο αυτοκίνητο έως ότου αυτό ακινητοποιηθεί από τις Αρχές.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο νεαρός ζήτησε τη συνδρομή του πατέρα του, ο οποίος επίσης προσπάθησε να παρέμβει, συγκρουόμενος με περιπολικό.
Τελικά, πατέρας και γιος συνελήφθησαν και πλέον αντιμετωπίζουν σοβαρές κατηγορίες, ανάμεσά τους και απόπειρα ανθρωποκτονίας κατά συρροή.