E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Τράπερ άρπαξε 900.000 ευρώ ‑ Ο ρόλος του «λογιστή» και το ραντεβού στο Ψυχικό

Νέα μπλεξίματα με τη Δικαιοσύνη φέρεται να έχει γνωστός τράπερ

Τράπερ άρπαξε 900.000 ευρώ ‑ Ο ρόλος του «λογιστή» και το ραντεβού στο Ψυχικό
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δημοσίευση 28/7/2025 | 08:02

Νέα μπλεξίματα με τη Δικαιοσύνη φέρεται να έχει γνωστός τράπερ, που είχε απασχολήσει στο παρελθόν το πανελλήνιο για σeξουαλικά αδικήματα, καθώς πριν από μερικά 24ωρα συνελήφθη ως μέλος σπείρας που εξαπατά ηλικιωμένους.

Όπως αναφέρει η Espresso, ο γνωστός μουσικός και ένας 41χρονος συνεργός του φέρεται ότι προσποιήθηκαν τους «λογιστές» και άρπαξαν από μια γυναίκα στο Ψυχικό 52.700 ευρώ και κοσμήματα αξίας άνω των 800.000 ευρώ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο τράπερ, που είχε συλληφθεί για σeξουαλικά αδικήματα και αποφυλακίστηκε, φέρεται - σύμφωνα με την Espresso - να παίρνει τηλέφωνο μαζί με έναν συνεργό του τα υποψήφια θύματα με την πρόφαση για λάθη στην υποβολή φορολογικής δήλωσης και απαιτούσαν να τους καταβληθεί σημαντικό χρηματικό ποσό «προκειμένου να διευθετήσουν το... υποτιθέμενο λάθος», όπως παραπλανητικά ισχυρίζονται.

Την εξιχνίαση της υπόθεσης ανέλαβε το Τμήμα Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Φιλοθέης - Ψυχικού, ενώ και οι δύο δράστες βρίσκονται πλέον στα χέρια των Αρχών. Ο 30χρονος τράπερ εντοπίστηκε στην Αγία Βαρβάρα και συνελήφθη.

Τις απογευματινές ώρες της 9ης Ιουλίου 2025 ο 41χρονος τηλεφώνησε στη γυναίκα, προσποιούμενος τον λογιστή και προφασιζόμενος λάθη στην υποβολή της φορολογικής δήλωσης, απαίτησε να του καταβάλει χρηματικό ποσό, προκειμένου να διευθετήσει το «υποτιθέμενο λάθος». Σε όλη τη διαδρομή κατά την οποία η γυναίκα κατευθυνόταν προς το σπίτι της, ο κατηγορούμενος δεν τερμάτισε την τηλεφωνική κλήση, προκειμένου να ελαχιστοποιήσει την πιθανότητα να γίνει αντιληπτή η απάτη.

Εκεί, η γυναίκα παρέδωσε στον 30χρονο μουσικό, ο οποίος είχε ήδη μεταβεί στην οικία της με μοτοσικλέτα, το χρηματικό ποσό των 7.000 ευρώ καθώς και κοσμήματα αξίας 10.000 ευρώ. Το επόμενο πρωί η γυναίκα έλαβε νέα κλήση από τον ίδιο τηλεφωνικό αριθμό, και ο δράστης της ζήτησε επιπλέον χρήματα για την πλήρη διευθέτηση του «υποτιθέμενου λάθους». Η γυναίκα μετέβη σε δύο τραπεζικά καταστήματα και παρέδωσε στον 30χρονο επιπλέον 45.700 ευρώ καθώς και κοσμήματα αξίας 800.000 ευρώ. Η γυναίκα πήγε στο Τμήμα και κατήγγειλε το περιστατικό.

[ΠΗΓΗ]
FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Πηγάδι του Διαβόλου: Τα τρία σενάρια για την τραγωδία με τον 34χρονο δύτη στη Βουλιαγμένη

Πριν 7 ώρες

Η δύσκολη επιχείρηση ανάσυρσης και οι συνθήκες στο υποθαλάσσιο σπήλαιο που εξετάζονται από τους ειδικούς

Εντοπίστηκε η σορός του 34χρονου δύτη στα Λιμανάκια Βουλιαγμένης

Χτες

Η επιχείρηση για την ανάσυρση της σορού δεν θα πραγματοποιηθεί σήμερα

Ιράν: «Υπερβολικές οι απαιτήσεις Τραμπ» – Οι 5 όροι της Τεχεράνης για κατάπαυση του πυρός

Χτες

Ιρανικός αξιωματούχος τόνισε ότι η χώρα θα τερματίσει τον πόλεμο μόνο όταν το αποφασίσει η ίδια και εφόσον ικανοποιηθούν οι δικές της προϋποθέσεις.

Τραγωδία στον Βόλο: Μάνα και κόρη νεκρές από έκρηξη σε σπίτι – Σοβαρά τραυματισμένος 39χρονος

Χτες

Η έκρηξη σημειώθηκε λίγο πριν τις 16:00 στην περιοχή Αγία Παρασκευή και αποδίδεται πιθανώς σε φιάλη υγραερίου από σόμπα.

Fuel Pass 2026: Πότε ανοίγει η πλατφόρμα, ποια τα εισοδηματικά κριτήρια και πόσα ευρώ δικαιούστε

Χτες

Η πλατφόρμα αναμένεται να ανοίξει την ερχόμενη εβδομάδα στο gov.gr, με στόχο οι πληρωμές να ολοκληρωθούν πριν το Πάσχα.

Το Ιράν ισχυρίζεται ότι εκτόξευσε πυραύλους προς το αμερικανικό αεροπλανοφόρο Abraham Lincoln

Χτες

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Πολεμικού Ναυτικού του Ιράν, οι πύραυλοι ανάγκασαν το αεροπλανοφόρο που έχει αναπτυχθεί στην περιοχή του Κόλπου «να αλλάξει θέση»

Τι δείχνουν οι δημοσκοπήσεις, ένα χρόνο πριν τις εκλογές – Πώς τις διαβάζει το Μαξίμου

Χτες

Τι δείχνουν οι δημοσκοπήσεις, ένα χρόνο πριν τις εκλογές – Πώς τις διαβάζει το Μαξίμου

25η Μαρτίου: Η έπαρση της γαλανόλευκης στην Ακρόπολη – Βίντεο από τον Ιερό Βράχο

Χτες

Στις 08:00 το πρωί η ελληνική σημαία υψώθηκε στον Ιερό Βράχο, σηματοδοτώντας την έναρξη των εορτασμών για την επέτειο της Εθνικής Παλιγγενεσίας.

Κατώτατος μισθός: Αύξηση ~40 ευρώ και νέος βασικός στα 920 ευρώ από 1η Απριλίου

Χτες

Το υπουργικό συμβούλιο αποφασίζει αύριο, με την υπουργό Εργασίας Νίκη Κεραμέως να εισηγείται «συνετή» αύξηση λόγω αυξημένης οικονομικής αβεβαιότητας.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

par: 5
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.