Αλλάζει χέρια η πρωινή ζώνη – Ποιοι παρουσιαστές έρχονται
Αλλαγή σκυτάλης για τους πρωταγωνιστές της πρωινής ζώνης

Δημοσίευση 28/7/2025 | 08:34
Στη μικρή οθόνη υποδέχονται την τελευταία εβδομάδα του Ιουλίου και, πλέον, όλοι οι παρουσιαστές της χειμερινής πρωινής ζώνης βρίσκονται σε διακοπές. Ακόμη και οι τηλεαστέρες του ΣΚΑΪ, που παραδοσιακά αποχαιρετούν τελευταίοι, φορτίζουν μπαταρίες κι έτσι τα ηνία της ενημέρωσης αναλαμβάνουν νέα πρόσωπα.
Στο κανάλι του Φαλήρου, από σήμερα και για έναν περίπου μήνα, η «Πρωινή ενημέρωση» θα μεταδίδεται Δευτέρα έως Παρασκευή στις 06.00 και Σαββατοκύριακο στις 07.00 και το «On Line» από Δευτέρα έως Παρασκευή στις 10.30. Οι δημοσιογράφοι που θα αναλάβουν την παρουσίαση των δύο αυτών εκπομπών είναι (αλφαβητικά) οι Νίκος Ανδρίτσος, Γιάννης Ανυφαντής, Κορίνα Γεωργίου, Κωνσταντίνος Δαυλός, Σταύρος Ιωαννίδης, Λουίζα Κροντήρη, Τίνα Μιχαηλίδου, Χρύσα Μπάτου, Αθηνά Παπακώστα, Μαρία Τσιλινίκου, Χρύσα Τσίχλη, Χρυσόστομος Τσούφης, Ναντίν Χαρδαλιά.
Στο OPEN, από σήμερα και όλο τον Αύγουστο, το καθημερινό ραντεβού με την ανεξάρτητη και αξιόπιστη ενημέρωση θα αρχίζει στις 06.00 το πρωί. Ρεπορτάζ, επικαιρότητα, συνεντεύξεις και αναλύσεις, θα πρωταγωνιστούν στην καλοκαιρινή έκδοση της εκπομπής «Ώρα Ελλάδος». Η Μίνα Καραμήτρου και ο Αντώνης Κρητικός, ο Χρήστος Τσιγουρής και ο Αντώνης Κρητικός, ο Γιάννης Φώσκολος και η Χρύσα Φώσκολου, ο Γιάννης Φώσκολος και ο Στέφανος Σίσκος, θα βρίσκονται στις επάλξεις.
Στο MEGA, αντίστοιχα, τo «Κοινωνία Ώρα MEGA» συνεχίζει με αμείωτη ένταση, και φέτος το καλοκαίρι, να παρέχει έγκυρη και ολοκληρωμένη ενημέρωση στους τηλεθεατές, καθημερινά, από τις 06.00 το πρωί. Από τη Δευτέρα 28 Ιουλίου και για τις επόμενες δύο εβδομάδες, τη σκυτάλη στην παρουσίαση παίρνουν ο Ζήσης Μούσιος και η Τζωρτζίνα Μαλλιαρόζη, ένα δημοσιογραφικό δίδυμο με ενέργεια και ουσιαστική ματιά στα γεγονότα.
Στο μετερίζι της ψυχαγωγίας, η Κατερίνα Καραβάτου συνεχίζει στον ΑΝΤ1 με την εκπομπή «Καλοκαίρι παρέα» ενώ οι Λάμπρος Κωνσταντάρας και Ιωάννα Μαλέσκου στο OPEN με το «Καλοκαιρινό ραντεβού».