ΤΕΤΑΡΤΗ 28 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ
Η στιγμή που επισκέπτης στην Πορτάρα κρατά και σηκώνει πάνω από το κεφάλι του ένα κομμάτι μαρμάρου και φωτογραφίζεται

Σοβαρά περιστατικά ασέβειας στον αρχαιολογικό χώρο της Πορτάρας στη Νάξο καταγγέλλουν πολίτες.
Ο επιχειρηματίας, Αλέξανδρος Φραντζέσκος, σε ανάρτησή του στο Facebook δείχνει τη στιγμή που επισκέπτης στην Πορτάρα κρατά και σηκώνει πάνω από το κεφάλι του ένα κομμάτι μαρμάρου και φωτογραφίζεται.
Μία ακόμη εικόνα που έχει προσθέσει στην ανάρτηση χρήστης του Facebook δείχνει οικογένεια να κάθεται πάνω στα αρχαία μάρμαρα και να τρώει σουβλάκια και πατατάκια, μετατρέποντας το μνημείο σε χώρο... πικ-νικ.
«Τουρισμός με σχέδιο, οργάνωση, τάξη και κυρίως με κανόνες… Αυτά αλλού. Εδώ τουρισμός Μπανανίας. Τουρισμός ''ό,τι θέλει ο πελάτης'» σημειώνει ο κ. Φραντζέσκος.
Νάξος: 20χρονος τραυματίστηκε με μαχαίρι έπειτα από διαπληκτισμό με συνάδελφό του
Νάξος: 20χρονος τραυματίστηκε με μαχαίρι έπειτα από διαπληκτισμό με συνάδελφό του
Η ανάρτηση προκάλεσε δεκάδες σχόλια αγανάκτησης από πολίτες, οι οποίοι ζητούν την άμεση φύλαξη του χώρου, τον έλεγχο πρόσβασης με εισιτήριο και τον σεβασμό στο μνημείο, το οποίο καθημερινά δέχεται χιλιάδες επισκέπτες χωρίς καμία απολύτως προστασία.
Όλες οι ειδήσεις της ημέρας από Ελλάδα και κόσμο. Πολιτική, κοινωνία, οικονομία και επικαιρότητα 24/7, με έγκυρη ενημέρωση από το e-radio.gr.
Τα θέματα που ξεχώρισε σήμερα η ομάδα του E-Daily.
ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ
STORIES
STORIES
STORIES
STORIES
STORIES
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
TV ΣΕΙΡΕΣ