E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Η γυναίκα που συνελήφθη είναι η μητέρα του νεκρού κοριτσιού στο Παλαιό Φάληρο ‑ Το παιδί χτύπησε στο σπίτι και το άφησε στη θάλασσα

Ομολόγησε η Αλγερινή ότι παράτησε το παιδί της και έφυγε επειδή φοβήθηκε μιας και βρίσκεται παράνομα στη χώρα

Η γυναίκα που συνελήφθη είναι η μητέρα του νεκρού κοριτσιού στο Παλαιό Φάληρο ‑ Το παιδί χτύπησε στο σπίτι και το άφησε στη θάλασσα
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δημοσίευση 1/8/2025 | 11:53

Η γυναίκα που συνελήφθη στα Πατήσια σήμερα το πρωί είναι η μητέρα του νεκρού κοριτσιού στο Παλαιό Φάληρο. Η Αλγερινή είπε στους αστυνομικούς ότι το κοριτσάκι χτύπησε στο μπάνιο αλλά εκείνη φοβήθηκε να πάει στο νοσοκομείο επειδή δεν έχει άδεια παραμονής.

Όταν κατάλαβε ότι το παιδί είναι τραυματισμένο φοβήθηκε να το πάει στο νοσοκομείο για αυτό το άφησε στη θάλασσα και έφυγε με τα άλλα δύο παιδιά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Πώς η ΕΛΑΣ έφτασε στη γυναίκα με το καροτσάκι


Οι ερευνητές είχαν στο μικροσκόπιο τις εικόνες από κάμερες ασφαλείας της περιοχής στις οποίες αποτυπώνεται μία γυναίκα να έχει δύο παιδιά και ένα μωρό στο καρότσι το οποίο φορά ρούχα που μοιάζουν με αυτά που φορούσε το νεκρό κοριτσάκι.

Κομβικό ρόλο για να φτάσουν στη γυναίκα έπαιξε ένας τουρίστας από το Ισραήλ, ο οποίος ήταν ο προηγούμενος πελάτης του ταξί που πήρε η Αλγερινή. Η αστυνομία εντόπισε τον Ισραηλινό, ο οποίος τους βοήθησε να εντοπίσουν τον οδηγό του ταξί.

Ο οδηγός θυμόταν τη συγκεκριμένη κούρσα οπότε ενημέρωσε το λιμενικό ότι η γυναίκα κατέληξε στα Πατήσια. Το λιμενικό ενημέρωσε την Ασφάλεια όπου έσπευσε στο σημείο και από χθες (31/07) παρακολουθούσαν διακριτικά την περιοχή.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Σήμερα (01/08), στις 06:45 όταν η γυναίκα κάλεσε ταξί για να επιβιβαστεί με τα παιδιά της, οι Αρχές την είδαν και προχώρησαν στη σύλληψή της.

Η γυναίκα βρίσκεται στη ΓΑΔΑ μαζί με τα άλλα δυο παιδιά ενώ οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι δεν έχει σύζυγο. Τα παιδά αναμένεται να μιλήσουν με εισαγγελέα ανηλίκων.

Τα βίντεο με την πορεία της γυναίκας στο Παλαιό Φάληρο


Η γυναίκα είχε καταγραφεί σε βίντεο να έχει δύο παιδιά και ένα μωρό στο καρότσι το οποίο φορά ρούχα που μοιάζουν με αυτά που φορούσε το νεκρό κοριτσάκι.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Σε ένα από τα βίντεο που είδε το φως της δημοσιότητας η εν λόγω γυναίκα είχε σταματήσει σε ένα περίπτερο κοντά στην παραλία Έδεμ, για να αγοράσει κάποια αντικείμενα και να φεύγει. Μαζί της έχει τα δύο ανήλικα παιδιά και το καροτσάκι με το νήπιο.

Από τα στοιχεία που έχουν συλλεχθεί μέχρι στιγμής φαίνεται πως η γυναίκα, τα ξημερώματα της επόμενης ημέρας μετά τη στάση της στο περίπτερο, επιβιβάστηκε σε ένα ταξί μαζί με τα άλλα δύο παιδιά και έφυγε από την περιοχή.

Η λεπτομέρεια που παρατήρησαν οι ειδικοί είναι ότι στο δεύτερο βίντεο η γυναίκα φορά ανάποδα το φόρεμά της, πράγμα που δείχνει ενδεχομένως τη σπουδή της να φύγει από την περιοχή όσο πιο γρήγορα μπορούσε, συνεπώς ντύθηκε όπως-όπως από την παραλία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Παράλληλα η φωτογραφία που αποκάλυψε το protothema.gr και που σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις δείχνει το κοριτσάκι που βρέθηκε νεκρό τα ξημερώματα της Κυριακής προκαλεί επίσης προβληματισμό, σε ό,τι αφορά την κατάσταση του παιδιού:

Φορά καπέλο, αν και είναι 9.30 το βράδυ, έχει καλυμμένο το πρόσωπο και η στάση του σώματός του στο καρότσι δείχνει ότι στην καλύτερη περίπτωση έχει αποκοιμηθεί.

Στα σενάρια, οι Αρχές δεν παραβλέπουν και το γεγονός ότι το παιδί έπασχε από μεταβολικό νόσημα -όπως διαπιστώθηκε από τον ιατροδικαστή- και ο παρατεταμένος καύσωνας είναι πολύ πιθανό να το είχε επηρεάσει.

Ίσως η κατάσταση του κοριτσιού να ήταν και ο λόγος που βράδυ, μια μητέρα πηγαίνει τα παιδιά της στην παραλία: Μαγιό, όμως, φορά μόνο το κοριτσάκι στο καρότσι.

[ΠΗΓΗ]
FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Εκτεταμένη σύρραξη στο παρκέ μετά από αγώνα Α1 μπάσκετ γυναικών, δείτε βίντεο

Πριν 11 ώρες

Απίστευτα σκηνικά διαδραματίστηκαν στο ματς του Αμύντα με την Ανόρθωση Βόλου, καθώς μετά το φινάλε υπήρξε μεγάλη ένταση ανάμεσα στους οπαδούς των γηπεδούχων και του προπονητή των φιλοξενούμενων

Λουτράκι: Ληστεία με καλάσνικοφ και βαριοπούλες στα ΕΛΤΑ

Πριν 11 ώρες

Οι δράστες μπούκαραν στο κατάστημα με καλάσνικοφ και βαριοπούλες και αφαίρεσαν 32.000 ευρώ

Κοινωνικός τουρισμός: Τι αλλάζει φέτος

Πριν 11 ώρες

Πώς θα δοθούν 300.000 επιταγές

Κατώτατος μισθός: «Κλειδώνει» στο υπουργικό συμβούλιο η αύξηση – Τα σενάρια

Πριν 11 ώρες

Το πιθανό εύρος της αύξησης, οι επιπτώσεις σε μισθούς και επιδόματα και το οικονομικό πλαίσιο της απόφασης

Καιρός: Έρχεται νέο κύμα κακοκαιρίας με βροχές και χιόνια στα βουνά ‑ Πού θα είναι έντονα τα φαινόμενα

Πριν 11 ώρες

Μεταβολή από τα δυτικά από το βράδυ της Πέμπτης – Τοπικά φαινόμενα στην Αττική, χιόνια στα ορεινά άνω των 900-1.200 μέτρων - Πότε αναμένεται βελτίωση

Πληροφορίες για χτύπημα με drone σε τουρκικό δεξαμενόπλοιο

Πριν 11 ώρες

Αναφέρθηκαν ζημιές στον κινητήρα και στο κατάστρωμα του πλοίου, αλλά δεν αναφέρθηκαν θύματα ή τραυματίες.

Βόλος: Δεν αναγνωρίζονταν οι σοροί των θυμάτων ‑ Με σοβαρά εγκαύματα στο κεφάλι ο 39χρονος

Πριν 11 ώρες

Σκηνές αρχαίας τραγωδίας εκτυλίχθηκαν το μεσημέρι της Τετάρτης (25/3) στην Αγία Παρασκευή Βόλου

Εντοπίστηκε η σορός του 34χρονου δύτη στα Λιμανάκια Βουλιαγμένης

Χτες

Η επιχείρηση για την ανάσυρση της σορού δεν θα πραγματοποιηθεί σήμερα

Ιράν: «Υπερβολικές οι απαιτήσεις Τραμπ» – Οι 5 όροι της Τεχεράνης για κατάπαυση του πυρός

Χτες

Ιρανικός αξιωματούχος τόνισε ότι η χώρα θα τερματίσει τον πόλεμο μόνο όταν το αποφασίσει η ίδια και εφόσον ικανοποιηθούν οι δικές της προϋποθέσεις.

Πώς έγινε η τραγωδία με τις δύο νεκρές στον Βόλο: Συγκλονιστική μαρτυρία, «είδα άνθρωπο να φλέγεται στην αυλή»

Χτες

Γειτόνισσα περιέγραψε πως ένας γείτονας προσπάθησε να βοηθήσει τον άνθρωπο που φλεγόταν ρίχνοντας πάνω του μπουφάν

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

par: 15
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.