ΤΕΤΑΡΤΗ 28 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ
Ο νεαρός θα πάει για διακοπές στην Πάρο με την παρέα του

Με αφορμή την κοσμοσυρροή που επικράτησε το πρωί της Παρασκευής (01/08) στο λιμάνι του Πειραιά, καθώς πάρα πολλοί άνθρωποι φεύγουν για διακοπές, τέσσερις νεαροί μίλησαν για τις διακοπές τους.
Συγκεκριμένα, ο προορισμός των νεαρών είναι το νησί της Πάρου, όπου θα μείνουν «τέσσερα βράδια, πέντε μέρες», αλλά ξεκαθαρίζουν στο mega πως «εμείς μετράμε μόνο τα βράδια». Η ρεπόρτερ, γελώντας, τους ρωτά τι σκοπεύουν να κάνουν τις νύχτες.
Τότε ένας εκ των νεαρών απαντά χαμογελώντας: «Νομίζω... κάτι που δεν πρέπει να πούμε στην κάμερα», ενώ οι φίλοι του ξεσπούν σε γέλια.
Ένας άλλος συμπληρώνει: «Είναι απρόβλεπτες, δεν ξέρεις από πού θα ξεκινήσουν και πού θα τελειώσουν. Πλάνο δεν υπάρχει. Πρέπει να παίζει έτσι».
Οι νεαροί μετά την Πάρο αναμένεται να συνεχίσουν τις διακοπές τους σε Χαλκιδική και Αίγινα.
Νέα από τα media: τηλεόραση, ραδιόφωνο, τηλεθέαση (AGB/Nielsen) και ψηφιακά μέσα. Όλη η αγορά των ΜΜΕ, στο e-radio.gr.
Τα θέματα που ξεχώρισε σήμερα η ομάδα του E-Daily.
ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ
STORIES
STORIES
STORIES
STORIES
STORIES
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
TV ΣΕΙΡΕΣΟμορφιά, style, σχέσεις και celebs: ό,τι ξεχώρισε σήμερα το Pink.
ΜΑΛΛΙΑ
CELEBS
CELEBS
ΥΓΕΙΑ
ΣΧΕΣΕΙΣ
ΝΥΧΙΑ
ΑΣΤΡΑ: ΘΕΜΑΤΑ & ΚΟΥΙΖ
CELEBS