Αστυνομικός TikToker: Οι συνομιλίες που τον «έκαψαν» ‑ «Σε μία δουλειά βγάζω 10 χιλιάρικα»
Είχε στην κατοχή του 10 ακίνητα και μετοχές σε κατασκευαστική εταιρεία - Οι επικοινωνίες του πρώην αστυνομικού και TikToker αφήνουν υπόνοιες για παράνομα έσοδα

Δημοσίευση 12/8/2025 | 08:50
«Για να αφήσω την Αστυνομία κάτι έχω δει»
«Αν ήθελα νομίζεις δε θα έμενα; τον μήνα, στην άλλη 1.000 ευρώ» φέρεται να λέει ο αστυνομικός σε μία συνομιλία του, που δημοσιοποίησε ο ΣΚΑΪ.
Σε άλλη συνομιλία του, ο πρώην αστυνομικός, αναφέρει: «Για να μπω εγώ σε διαδικασία να αφήσω την Αστυνομία, μόνιμη δουλειά, πάει να πει ότι κάτι έχω δει. Οτιδήποτε γίνεται από κέρδη από κτίρια, από στυλ μεσιτικά, από έξτρα, οτιδήποτε, παίρνω μερίδιο κανονικά».
2 χιλιάδες ευρώ τη μέρα - Η «συμφωνία με την Κύπρια
Σύμφωνα με τον ΣΚΑΪ, ο πρώην αστυνομικός, φέρεται να έχει στην κατοχή του πάνω από 10 ακίνητα ενώ συμμετείχε και σε κατασκευαστική, αφήνοντας υπόνοιες ότι διοχέτευε αδήλωτα έσοδα στην εταιρεία.
Είναι χαρακτηριστική μία συνομιλία, στην οποία υπολογίζει τα έσοδά του, χωρίς κανένα από τα ποσά να προέρχεται από τη νόμιμη εργασία του στο αστυνομικό σώμα: «Εμένα, είναι 2.000 την ημέρα και συν έχω κλείσει συμφωνία με την Κύπρια 5.000 είναι ο μήνας. Για να τρέχω τις δουλειές της, όλα αυτά τέλος πάντων που σου έχω πει… είναι 60… 50 πες καθαρά. Συν τα 5 της άλλης, 55. Και έχω πάρει καμιά δεκαριά σπίτια, έχω και ενοίκια αρκετά. Οπότε είμαι τέλεια. Είμαι κομπλέ».
Οι αδιάφθοροι της ΕΛ.ΑΣ., σύμφωνα με πληροφορίες, εντοπίζουν σε επικοινωνίες του ενδείξεις και για διακίνηση ναρκωτικών.
Υπενθυμίζεται ότι η έρευνα για τον πρώην αστυνομικό ξεκίνησε τον Νοέμβριο του 2024 όταν άγνωστος έστειλε 3 email στα οποία ανέφερε ότι ο αστυνομικός εργάζεται σε γνωστό κλαμπ της Αθήνας, λαμβάνοντας μισθό 20.000 ευρώ το μήνα, για υπηρεσίες προστασίας και ναρκωτικών που διακινούνταν στο κλαμπ.
Ο αστυνομικός συνελήφθη τελικά για διακίνηση ναρκωτικών και έχει προφυλακιστεί.