ΤΕΤΑΡΤΗ 28 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ
Βρίσκονταν σε εγκαταστάσεις του Τελωνείου Πατρών




Από τη φωτιά που έπληξε την Αχαΐα δεν γλίτωσαν ούτε τα οχήματα που βρίσκονταν στις εγκαταστάσεις του Τελωνείου Πατρών της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων (ΑΑΔΕ).
Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις, περίπου 550 αυτοκίνητα καταστράφηκαν ολοσχερώς, αριθμός που αντιστοιχεί στη συντριπτική πλειονότητα των οχημάτων που ήταν σταθμευμένα στον υπαίθριο χώρο. Περισσότερα από τα μισά εξ αυτών είχαν ολοκληρώσει τον κύκλο ζωής τους και δεν μπορούσαν να διατεθούν σε δημοπρασία ως κανονικά οχήματα. Ο υπαίθριος χώρος είχε καθαριστεί από τη βλάστηση τον Ιούνιο, όπως προβλέπει η νομοθεσία.
Ο διοικητής της ΑΑΔΕ, Γιώργος Πιτσιλής, έδωσε εντολή ώστε, μόλις η θερμοκρασία στην περιοχή υποχωρήσει σε ασφαλή επίπεδα - καθώς αυτή παραμένει υψηλή λόγω της θερμότητας που εκπέμπουν οι λαμαρίνες -, να πραγματοποιηθεί πλήρης καταγραφή των ζημιών.
Όλες οι ειδήσεις της ημέρας από Ελλάδα και κόσμο. Πολιτική, κοινωνία, οικονομία και επικαιρότητα 24/7, με έγκυρη ενημέρωση από το e-radio.gr.
Τα θέματα που ξεχώρισε σήμερα η ομάδα του E-Daily.
ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ
STORIES
STORIES
STORIES
STORIES
STORIES
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
TV ΣΕΙΡΕΣ