E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Γιώργος Μαζωνάκης: «Δεν πάσχω από ψυχικό νόσημα, δεν είμαι επικίνδυνος» ‑ Τι θα γίνει με το εξιτήριο

«Νιώθω ευγνώμων και σας υπόσχομαι ότι σύντομα θα είμαι κοντά σας», ανέφερε χαρακτηριστικά στο μήνυμά του ο Γιώργος Μαζωνάκης

Γιώργος Μαζωνάκης: «Δεν πάσχω από ψυχικό νόσημα, δεν είμαι επικίνδυνος» ‑ Τι θα γίνει με το εξιτήριο
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δημοσίευση 18/8/2025 | 07:43

Για πέμπτο 24ωρο συνεχίζεται η διαμονή του Γιώργου Μαζωνάκη στο Δρομοκαϊτειο, ωστόσο σύμφωνα με τον δικηγόρο του σήμερα, Δευτέρα 18 Αυγούστου αναμένεται να λάβει εξιτήριο.

Υπενθυμίζεται ότι η εισαγωγή του τραγουδιστή στην ψυχιατρική κλινική έγινε στις 14 Αυγούστου με εισαγγελική εντολή.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο δημοφιλής τραγουδιστής «έλυσε» τη σιωπή του με δήλωση στον τηλεοπτικό σταθμό STAR, μέσω του δικηγόρου του, κάνοντας λόγο για «άθλια μεθόδευση», ενώ ξεκαθάρισε πως «δεν πάσχει από κανένα ψυχικό νόσημα».

«Ο προσωρινός μου εγκλεισμός εδώ στο Δρομοκαϊτειο έγινε χωρίς να ερωτηθώ, ερήμην μου. Δεν πάσχω από κανένα ψυχικό νόσημα που να χρήζει ψυχιατρικής φροντίδας και που μπορεί να με καταστήσει επικίνδυνο είτε για τον εαυτό μου είτε για τρίτους. Υπήρξε άθλια μεθόδευση πίσω από αυτή τη δοκιμασία. Σας ευχαριστώ όλους από τα βάθη της καρδιάς μου, θαυμαστές, συνεργάτες, φίλους, τους επιχειρηματίες του Fever - για την αμέριστη συμπαράσταση για την στήριξη και την αγάπη που μου δείχνετε αυτή την δύσκολη προσωπική μου στιγμή. Νιώθω ευγνώμων και σας υπόσχομαι ότι σύντομα θα είμαι κοντά σας», ανέφερε χαρακτηριστικά στο μήνυμά του ο Γιώργος Μαζωνάκης.

«Τη Δευτέρα θα βγει από το κολαστήριο»

Με νέες τους δηλώσεις, ο δικηγόρος του, Γιώργος Μερκουλίδης τόνισε πως η κατάσταση του Γιώργου Μαζωνάκη είναι «εξαιρετική», ενώ ανυπομονεί να βγει από αυτό το «κολαστήριο», όπως χαρακτηριστικά ανέφερε στο Star.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Ουδέποτε ζήτησε να νοσηλευτεί σε ψυχιατρική κλινική. Είμαστε πεπεισμένοι και σίγουροι ότι την πρώτη εργάσιμη μέρα, τη Δευτέρα θα βγει από αυτό το κολαστήριο. Είναι σε εξαιρετική κατάσταση, είναι υγιής, απλά είναι πικραμένος και αγανακτισμένος.

Όλα αυτά είναι ψευδή, συκοφαντικά και άθλια. Δεν είχαν καθημερινή επαφή και συναναστροφή».

[ΠΗΓΗ]
FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Παίκτης σε σόου στη Βουλγαρία ενσάρκωσε τον Βασίλη Καρρά, δείτε βίντεο

Πριν 9 ώρες

Τραγούδησε το «Φαινόμενο» του Έλληνα ερμηνευτή που έφυγε από τη ζωή στις 24 Δεκεμβρίου 2023

Πόσα λεφτά έχει τελικά η Meghan Markle;

Πριν 9 ώρες

Πώς έκανε περιουσία πριν γνωρίσει τον πρίγκιπα Harry

Αρναούτογλου για παρέλαση στο Σύνταγμα: «Βλέπει όλος ο πλανήτης και ένας δεν έβαψε πάλι τις γραμμές»

Χτες

Ο παρουσιαστής εξέφρασε τη δυσαρέσκειά του μέσω Instagram story, επισημαίνοντας ότι οι γραμμές του οδοστρώματος δεν ήταν φρεσκοβαμμένες κατά τη διάρκεια της στρατιωτικής παρέλασης.

Δημήτρης Αλεξανδρής: «Σκέφτομαι συχνά να γίνω ταξιτζής – Είμαι τόσο άχρηστος που δεν θα μπορούσα να κάνω άλλη δουλειά»

Χτες

Ο ηθοποιός μίλησε με χιούμορ και αυτοσαρκασμό για το ενδεχόμενο να αλλάξει επάγγελμα, στην εκπομπή «Καλύτερα Αργά».

Δήμος Βερύκιος: Ξέσπασμα on air στο Happy Day – «Αφήστε με, δεν μπορώ άλλο!»

Χτες

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή παρενέβη για να κατευνάσει τα πνεύματα και να επαναφέρει την ηρεμία στη συζήτηση.

Η Αντριάνα Σκλεναρίκοβα κατηγορεί τον εν διαστάσει σύζυγό της και πατέρα της κόρης της για κακοποίηση και εκβιασμό

Χτες

Σήμερα, αντλώντας θάρρος από όσες μίλησαν πριν από μένα, δεν θέλω πλέον να σιωπώ, δήλωσε το μοντέλο μέσα από τα social media

Μια σχέση που ξεκίνησε με φιλία, προχώρησε σε δημόσιο δράμα και κατέληξε σε μουσικό φιάσκο

Χτες

Με ευχάριστο φινάλε όμως, πρέπει να το πούμε - έγιναν πάλι φίλες

Μαντόνα και Τζούλια Γκάρνερ αναβίωσαν το «Like a Virgin» σε γόνδολα στη Βενετία

Προχτές

Οι δύο καλλιτέχνιδες τραγούδησαν το εμβληματικό κομμάτι του 1984, σε σκηνή που παραπέμπει στο ιστορικό βιντεοκλίπ

Αντριάνα Σκλεναρίκοβα: Κατηγορεί τον πατέρα της κόρης της για κακoπoίηση και εκβιασμό: «Δεν θέλω να σιωπώ»

Προχτές

Το διάσημο μοντέλο παραδέχεται ότι η κόρη της Νίνα βιώνει αντίστοιχες καταστάσεις, αφού ο πρώην άντρας της, χειραγωγεί το παιδί τους

Μαριγκόνα: «Αντρες Παναθηναϊκοί μου λένε ότι έγιναν Ολυμπιακοί για χάρη μου»

Προχτές

Καλεσμένη στο πλατό της εκπομπής «Πρωινό» βρέθηκε η Μαριγκόνα την Τρίτη 24 Μαρτίου

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

par: 6
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.