Χριστίνα Σούζη: Η μεγάλη αλλαγή στην εμφάνισή της και η αντίδραση των «Αταίριαστων»
Δείτε το βίντεο

Δημοσίευση 1/9/2025 | 11:14
Η Χριστίνα Σούζη βγήκε στον αέρα του ΣΚΑΪ με μία μεγάλη αλλαγή στην εμφάνισή της. Η αγαπημένη μετεωρολόγος εμφανίστηκε με άφρο λουκ και ο Χρήστος Κούτρας και ο Γιάννης Ντσούνος δεν το άφησαν ασχολίαστο.
«Μόλις τελείωσα από εδώ πήγα στο κομμωτήριο. Είναι τα δικά μου μαλλιά συν περμανάντ, τα μαλλιά μου είναι κατσαρά έτσι κι αλλιώς» ανέφερε η Χριστίνα Σούζη
«Είδαμε και Χριστίνα Σούζη, σαν τον Τζούλιους Έρβινγκ είναι. Τον θυμάσαι που κάρφωνε στους Philadelphia 76ers; Θα τη δείτε σε πολύ λίγο, new look! Ξέρει να προκαλεί», είπε αρχικά ο Χρήστος Κούτρας στην έναρξη της εκπομπής.
Λίγο αργότερα, ο Χρήστος Κούτρας είπε με χιούμορ: «Έλα μέσα, Τζούλιους Έρβινγκ! Έλα μέσα, Μπομπ Μάρλεϊ! Με γεια!», της είπε λίγο αργότερα ο δημοσιογράφος.
«Μόλις τελείωσα από δω το καλοκαίρι, πήγα στο κομμωτήριο. Είναι τα δικά μου μαλλιά συν περμανάντ. Ξέρεις πόσο με διευκόλυναν το καλοκαίρι; Πάρα πολύ! Γιατί δε χτενιζόμουν. Είπα να αλλάξω βαρέθηκα τόσα χρόνια» απάντησε η μετεωρολόγος.
«Θα σε στείλουμε με τον Αντετοκούνμπο. Οι μαμάδες με αυτό το μαλλί ήταν, με αυτό μεγαλώσαμε», πρόσθεσε ο Χρήστος Κούτρας.
«Έχει έρθει πάλι στη μόδα η περμανάντ και την κάνουν και άνδρες, αφήνουν μπροστά το μαλλί να μεγαλώνει και ξέρεις πόσο ωραίο γίνεται;», αποκρίθηκε η Χριστίνα Σούζη.