ADVERTISEMENT

Ξαφνικό μπλακ άουτ σε μεγάλο μέρος της Θεσσαλονίκης

Χωρίς ρεύμα έμεινε για 10 λεπτά μεγάλη περιοχή του κέντρου της πόλης - Προβλήματα και σε ανατολική και δυτική Θεσσαλονίκη.

Newsroom

Ενημερώθηκε
1' χρόνος ανάγνωσης
Ξαφνικό μπλακ άουτ σε μεγάλο μέρος της Θεσσαλονίκης
ADVERTISEMENT

Ξαφνικό μπλακ άουτ σημειώθηκε στο κέντρο της Θεσσαλονίκης το μεσημέρι της Τετάρτης περίπου στις 14:25. Ωστόσο, αναφορές υπήρχαν για διακοπή ρεύματος τόσο στην ανατολική, όσο και στη δυτική Θεσσαλονίκη, με Χαριλάου, Καλαμαριά, Κηφισιά και Νικόπολη να αντιμετωπίζουν προβλήματα.

Θέλετε να βλέπετε πιο συχνά το E-Radio στα αποτελέσματα της Google;
Προσθέστε το E-Radio στις πηγές σας στη Google

Εκτός λειτουργίας τέθηκαν οι σηματοδότες κυκλοφορίας στο κέντρο της πόλης, ενώ το Μετρό λειτουργεί κανονικά. Δεκάδες οι κλήσεις στην Πυροσβεστική για απεγκλωβισμό ατόμων από ασανσέρ που διακόπηκε ξαφνικά η λειτουργία τους. Το πρόβλημα αποκαταστάθηκε μετά από 10 λεπτά. 

[ΠΗΓΗ]
Θέλετε να βλέπετε πιο συχνά το E-Radio στα αποτελέσματα της Google;
Προσθέστε το E-Radio στις πηγές σας στη Google
ADVERTISEMENT
READ NEXT

Όλες οι ειδήσεις της ημέρας από Ελλάδα και κόσμο. Πολιτική, κοινωνία, οικονομία και επικαιρότητα 24/7, με έγκυρη ενημέρωση από το e-radio.gr.

Τα θέματα που ξεχώρισε σήμερα η ομάδα του E-Daily.

×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Γυναίκες χωρίς φίλτρο