ADVERTISEMENT

Η Μαίρη Βιτινάρος με μαγιό στη Μύκονο

Οι φωτογραφίες της μέσα στην πισίνα

Newsroom

Ενημερώθηκε
1' χρόνος ανάγνωσης
Η Μαίρη Βιτινάρος με μαγιό στη Μύκονο
ADVERTISEMENT

Θέλετε να βλέπετε πιο συχνά το E-Radio στα αποτελέσματα της Google;
Προσθέστε το E-Radio στις πηγές σας στη Google

Το καλοκαίρι δεν έχει τελειώσει ακόμα για τη Μαίρη Βιτινάρος. Το μοντέλο βρίσκεται στη Μύκονο, όπου κι απολαμβάνει στιγμές χαλάρωσης μακριά από τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις και τη ρουτίνα της Αθήνας.

ADVERTISEMENT

Καθώς είναι ιδιαίτερα ενεργή στα social media, συχνά μοιράζεται φωτογραφίες και βίντεο από τη ζωή της με τους διαδικτυακούς της φίλους. Σε νέα της ανάρτηση, δημοσίευσε στιγμιότυπα από το ξενοδοχείο όπου διαμένει.

Πιο συγκεκριμένα, το μοντέλο που έγινε ευρέως γνωστό στην Ελλάδα, μέσα από τις guest εμφανίσεις του στο GNTM, πόζαρε μέσα σε μία πισίνα, φορώντας ένα πράσινο μπικίνι και γυαλιά ηλίου, με την κατασκευή στο φόντο πίσω της να θυμίζει σπηλιά.

Δείτε τις φωτογραφίες

[ΠΗΓΗ]
Θέλετε να βλέπετε πιο συχνά το E-Radio στα αποτελέσματα της Google;
Προσθέστε το E-Radio στις πηγές σας στη Google
ADVERTISEMENT
READ NEXT

Celebrity news, gossip και τα παρασκήνια της showbiz. Επώνυμοι, σχέσεις και τα hot ονόματα της ελληνικής και διεθνούς ψυχαγωγίας, στο e-radio.gr.

Τα θέματα που ξεχώρισε σήμερα η ομάδα του E-Daily.

Ομορφιά, style, σχέσεις και celebs: ό,τι ξεχώρισε σήμερα το Pink.

×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Γυναίκες χωρίς φίλτρο