ΤΕΤΑΡΤΗ 28 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ
«Πρέπει όλοι να αξιολογούνται πριν γίνουν γονείς», διευκρίνισε ο γνωστός ψυχολόγος

«Επιβεβαιώνομαι κάθε μέρα με τα εγκλήματα που συμβαίνουν και με τις κακοποιήσεις των παιδιών», είπε ο Γιώργος Λάγιος.
Συνέντευξη στην εκπομπή «Καλοκαίρι παρέα» του ΑΝΤ1, παραχώρησε το πρωί της Δευτέρας (08.09.2025) ο Γιώργος Λάγιος. Ο γνωστός ψυχολόγος μίλησε για το δικαίωμα του ανθρώπου να κάνει παιδιά αλλά και τις αμέτρητες καταγγελίες που έχουν γίνει για την κακοποίηση των παιδιών.
Ο Γιώργος Λάγιος εξήγησε πως για εκείνον δεν έχει δικαίωμα κάθε άνθρωπος να κάνει παιδί και κάποιοι μάλιστα θα έπρεπε να έχουν στειρωθεί.
«Η ειρωνεία που έχω είναι άμυνα, δεν είμαι τόσο αλαζόνας όσο θεωρούν ότι είμαι. Η μεγαλύτερη βλακεία που άκουσα είναι πως είναι δικαίωμα του ανθρώπου να κάνει παιδιά. Επιβεβαιώνομαι κάθε μέρα με τα εγκλήματα που συμβαίνουν και με τις κακοποιήσεις των παιδιών», είπε αρχικά.
«Πρέπει όλοι να αξιολογούνται πριν γίνουν γονείς. Είναι μερικές κατηγορίες ανθρώπων που απαγορεύεται να γίνουν γονείς και πρέπει να στειρωθούν», συνέχισε μεταξύ άλλων ο Γιώργος Λάγιος.
Celebrity news, gossip και τα παρασκήνια της showbiz. Επώνυμοι, σχέσεις και τα hot ονόματα της ελληνικής και διεθνούς ψυχαγωγίας, στο e-radio.gr.
Τα θέματα που ξεχώρισε σήμερα η ομάδα του E-Daily.
ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ
STORIES
STORIES
STORIES
STORIES
STORIES
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
TV ΣΕΙΡΕΣΟμορφιά, style, σχέσεις και celebs: ό,τι ξεχώρισε σήμερα το Pink.
ΜΑΛΛΙΑ
CELEBS
CELEBS
ΥΓΕΙΑ
ΣΧΕΣΕΙΣ
ΝΥΧΙΑ
ΑΣΤΡΑ: ΘΕΜΑΤΑ & ΚΟΥΙΖ
CELEBS