ADVERTISEMENT

Μαρία Ηλιάκη – Κρατερός Κατσούλης: Έκαναν κατά λάθος «πρεμιέρα» νωρίς νωρίς στην ΕΡΤ

Ένα απολαυστικό στιγμιότυπο ανάμεσα στα δύο δίδυμα της ΕΡΤ

Newsroom
1' χρόνος ανάγνωσης
Μαρία Ηλιάκη – Κρατερός Κατσούλης: Έκαναν κατά λάθος «πρεμιέρα» νωρίς νωρίς στην ΕΡΤ
ADVERTISEMENT

Με έναν χιουμοριστικό τρόπο έκαναν… πρόβα για την πρεμιέρα τους στην ΕΡΤ1 η Μαρία Ηλιάκη και ο Κρατερός Κατσούλης. Το νέο δίδυμο της Δημόσιας Τηλεόρασης «εκμεταλλεύτηκε» την πρόσκληση του Φώτη Σεργουλόπουλου και της Τζένης Μελιτά και, μία εβδομάδα πριν το ξεκίνημά τους, «εισέβαλαν» στο σκετσάκι «Ρόμπες» του «Πρωίαν σε είδον» για ένα δοκιμαστικό πριν την πρώτη τους «καλημέρα».

Θέλετε να βλέπετε πιο συχνά το E-Radio στα αποτελέσματα της Google;
Προσθέστε το E-Radio στις πηγές σας στη Google

Εκεί η Μαρία Ηλιάκη εξομολογήθηκε στον συνεργάτη της την επιθυμία της να ακολουθήσει διεθνή καριέρα στην… υποκριτική, με τον Κρατερό Κατσούλη να την ενθαρρύνει να πραγματοποιήσει το όνειρό της.

ADVERTISEMENT

Ωστόσο, ο Φώτης Σεργουλόπουλος και η Τζένη Μελιτά δεν αργούν να εμφανιστούν στο πλατό και να τους εξηγήσουν ότι η δική τους πρεμιέρα είναι την επόμενη εβδομάδα και μάλιστα σε άλλη ώρα και ζώνη.

Ένα απολαυστικό στιγμιότυπο ανάμεσα στα δύο δίδυμα της ΕΡΤ.

[ΠΗΓΗ]
Θέλετε να βλέπετε πιο συχνά το E-Radio στα αποτελέσματα της Google;
Προσθέστε το E-Radio στις πηγές σας στη Google
ADVERTISEMENT
READ NEXT

Celebrity news, gossip και τα παρασκήνια της showbiz. Επώνυμοι, σχέσεις και τα hot ονόματα της ελληνικής και διεθνούς ψυχαγωγίας, στο e-radio.gr.

Τα θέματα που ξεχώρισε σήμερα η ομάδα του E-Daily.

Ομορφιά, style, σχέσεις και celebs: ό,τι ξεχώρισε σήμερα το Pink.

×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Γυναίκες χωρίς φίλτρο