ADVERTISEMENT

Κατέρρευσε κομμάτι της οροφής στην Καρδιολογική Κλινική του ΠΑΓΝΗ

Το σωματείο των εργαζομένων αναφέρει ότι είχε προειδοποιήσει για σοβαρά προβλήματα στις κτιριακές υποδομές

Newsroom
1' χρόνος ανάγνωσης
Κατέρρευσε κομμάτι της οροφής στην Καρδιολογική Κλινική του ΠΑΓΝΗ
ADVERTISEMENT

«Συναγερμός» σήμανε τα ξημερώματα της Δευτέρας 8 Σεπτεμβρίου στην Καρδιολογική Κλινική του ΠΑΓΝΗ, όταν ολόκληρο τμήμα της γυψοσανίδας από την οροφή κατέρρευσε με αποτέλεσμα να μείνουν οι σωληνώσεις γυμνές.

Θέλετε να βλέπετε πιο συχνά το E-Radio στα αποτελέσματα της Google;
Προσθέστε το E-Radio στις πηγές σας στη Google

Σύμρφωνα με το cretapost, η κατάρρευση της γυψοσανίδας οφείλεται σε αγωγό που έσπασε με ποσότητα νερού να πέφτει σε κρεβάτη ασθενή. Οι ασθενείς σε κατάσταση σοκ ξύπνησαν και πετάχτηκαν από τα κρεβάτια τους.

Στο περιστατικό αναφέρθηκε ο πρόεδρος του Σωματείου Εργαζομένων ΠΑΓΝΗ Δημήτρης Βρύσαλης, επισημαίνοντας πως πολλές φορές στο παρελθόν η διοίκηση του σωματείου είχε προειδοποιήσει για σοβαρά προβλήματα στις κτιριακές υποδομές του νοσηλευτικού ιδρύματος.

[ΠΗΓΗ]
Θέλετε να βλέπετε πιο συχνά το E-Radio στα αποτελέσματα της Google;
Προσθέστε το E-Radio στις πηγές σας στη Google
ADVERTISEMENT
READ NEXT

Όλες οι ειδήσεις της ημέρας από Ελλάδα και κόσμο. Πολιτική, κοινωνία, οικονομία και επικαιρότητα 24/7, με έγκυρη ενημέρωση από το e-radio.gr.

Τα θέματα που ξεχώρισε σήμερα η ομάδα του E-Daily.

×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Γυναίκες χωρίς φίλτρο