E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

ΟΦΗ ‑ ΠΑΟΚ 1‑2: Αγχώθηκε στο τέλος, αλλά ήταν ανώτερος και συνεχίζει χωρίς απώλειες

Δείτε τα γκολ

ΟΦΗ ‑ ΠΑΟΚ 1‑2: Αγχώθηκε στο τέλος, αλλά ήταν ανώτερος και συνεχίζει χωρίς απώλειες
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Από το NEWSROOM
Δημοσίευση 14/9/2025 | 23:40

Ο ΠΑΟΚ προηγήθηκε 2-0 μόλις στο 24' επί του ΟΦΗ στη Λεωφόρο, αλλά εν συνεχεία έχασε πέναλτι, είδε τον Νους να μειώνει στο 76' και τελικά πήρε αγχωτικό, αλλά πολύτιμο τρίτο σερί τρίποντο στη Stoiximan Superleague.

Ο ΠΑΟΚ προηγήθηκε 2-0 μόλις στο 24' επί του ΟΦΗ στη Λεωφόρο, αλλά εν συνεχεία έχασε πέναλτι, είδε τον Νους να μειώνει στο 76' και τελικά πήρε αγχωτικό, αλλά πολύτιμο τρίτο σερί τρίποντο στη Stoiximan Superleague.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο ΠΑΟΚ πέρασε νικηφόρα από τη Λεωφόρο (1-2) απέναντι στον ΟΦΗ, αν και έκανε… ντέρμπι το τελευταίο εικοσάλεπτο του αγώνα, που θα μπορούσε να το έχει «καθαρίσει» από πολύ νωρίς.

Ετσι ξεκίνησαν οι δύο ομάδες

Για τον ΟΦΗ δεν ήταν ένα κλασικό εντός έδρας παιχνίδι. Η ομάδα του Ηρακλείου δεν είχε τον κόσμο στο πλευρό της, το ματς δεν γινόταν καν σε κρητικό έδαφος, λόγω της τιμωρίας των δύο αγωνιστικών, με τον Μίλαν Ράσταβατς να διατηρεί την ίδια ακριβώς ενδεκάδα με αυτή της πρεμιέρας κόντρα στον Πανσερραϊκό, να εμπιστεύεται από την αρχή τον πιο έτοιμο Κρίζμανιτς και να διατηρεί τον Φούντα πίσω από τον φορ στο 4-2-3-1.

Ο ΠΑΟΚ κατέβηκε στην άδεια Λεωφόρο με στόχο τη νίκη και τους τρεις βαθμούς που θα τον κρατούσαν στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα της Stoiximan Super League.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Πριν από την σέντρα ο «Δικέφαλος» είχε να διαχειριστεί τις δυο σημαντικές απουσίες αυτές των Γιάννη Κωνσταντέλια και Κίριλ Ντεσπόντοφ, που δεν μπορούν απαρατήρητες για τον Ραζβάν Λουτσέσκου, καθώς σύμφωνα με τα όσα έχει δείξει Ρουμάνος τεχνικός αμφότεροι έχουν αποτελέσει βασικές του επιλογές λόγω της αγωνιστικής κατάστασης στην οποία είχαν βρεθεί το τελευταίο διάστημα.

Ο Ντέγιαν Λόβρεν πήρε φανέλα βασικού και ξεκίνησε δίδυμο με τον Μιχαηλίδη στο κέντρο της αμυντικής γραμμής, ενώ Δημήτρης Πέλκας ήταν αυτός που αντικατέστησε τον Γιάννη Κωνσταντέλια στο ρόλο του επιτελικού μέσου, με τον Τάισον να επιστρέφει στο αρχικό σχήμα και τον Αντρίγια Ζίβκοβιτς να ξεκινάει στη φυσική του θέση, αυτή στα δεξιά της ασπρόμαυρης επίθεσης.

Κυρίαρχος ΠΑΟΚ από το πρώτο λεπτό

Το πρώτο 45λεπτο ανήκε εξ ολοκλήρου στον ΠΑΟΚ. Οι «ασπρόμαυροι» απ’ το βορρά αντιμετώπισαν εύκολα την προσπάθεια των παικτών του ΟΦΗ να χτυπήσουν στη μετάβαση και το κυριότερο βρήκαν πολύ γρήγορα το γκολ από τον Οζντόεφ που άλλαξε τις ισορροπίες στο χορτάρι.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Για ένα ακόμη παιχνίδι το δίδυμο Μεϊτέ – Οζντόεφ έκανε τη διαφορά για τον «Δικέφαλο». Ο Ρώσος σκόραρε στο 10ο λεπτό και άνοιξε το σκορ (0-1), ενώ ήταν αυτός που έκλεψε και πάσαρε στον Πέλκα για το 0-2. Οι παίκτες του Λουτσέσκου κυριάρχησαν στα περισσότερα κομμάτια του 45λεπτου και με εξαίρεση τη φάση του 16ου λεπτού, όταν ο Κρίζμανιτς σκόραρε στο δεύτερο δοκάρι από το γύρισμα του εκτεθειμένου Μπόρχα Γκονζάλες, δεν αντιμετώπισαν άλλα σοβαρά προβλήματα. Κράτησαν τους γηπεδούχους μακριά που έβρισκαν τρόπο απειλής με μακρινά σουτ, όπως αυτά του Σενγκέλια και του Νους.

Ο ΠΑΟΚ ολοκλήρωσε το πρώτο μέρος με 7 τελικές προσπάθειες και θα μπορούσε να φτάσει σε ένα τρίτο γκολ με τις χαμένες ευκαιρίες του Τάισον και του Πέλκα.

Πρωταγωνιστής ο… Χριστογεώργος

Το β’ μέρος ξεκίνησε, ουσιαστικά, με την αποβολή του Χριστογεώργου, ο οποίος «σώθηκε» από τον εκτεθειμένο ώμο του Γιακουμάκη. Ο γκολκίπερ του ΟΦΗ ανέτρεψε εκτός περιοχής τον επιθετικό του ΠΑΟΚ, ωστόσο όπως φάνηκε στο ημιαυτόματο οφσάιντ είχε τα πόδια πίσω από το κέντρο, αλλά ο ώμος ήταν εκτεθειμένος, με αποτέλεσμα ο Ευαγγέλου να πάρει πίσω την κόκκινη κάρτα.

Ο τερματοφύλακας του ΟΦΗ έμεινε στο ματς και στο 66ο λεπτό απέκρουσε το (κακά εκτελεσμένο) πέναλτι του Ζίβκοβιτς (το κέρδισε ο ΠΑΟΚ για το χέρι του Νους), που θα μπορούσε να έχει τελειώσει οριστικά το ματς στο οποίο μπήκαν οι τυπικά γηπεδούχοι με το σουτ στην κίνηση του Νους μειώνοντας σε 1-2 στο 75ο λεπτό.

[ΠΗΓΗ]
FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Κατώτατος μισθός: «Κλειδώνει» στο υπουργικό συμβούλιο η αύξηση – Τα σενάρια

Πριν 8 ώρες

Το πιθανό εύρος της αύξησης, οι επιπτώσεις σε μισθούς και επιδόματα και το οικονομικό πλαίσιο της απόφασης

Μυστηριώδη βίντεο στα social media του Λευκού Οίκου προκαλούν ερωτήματα

Πριν 8 ώρες

Προαναγγέλλουν χτύπημα κατά του Ιράν;

Καιρός: Έρχεται νέο κύμα κακοκαιρίας με βροχές και χιόνια στα βουνά ‑ Πού θα είναι έντονα τα φαινόμενα

Πριν 8 ώρες

Μεταβολή από τα δυτικά από το βράδυ της Πέμπτης – Τοπικά φαινόμενα στην Αττική, χιόνια στα ορεινά άνω των 900-1.200 μέτρων - Πότε αναμένεται βελτίωση

Βόλος: Δεν αναγνωρίζονταν οι σοροί των θυμάτων ‑ Με σοβαρά εγκαύματα στο κεφάλι ο 39χρονος

Πριν 8 ώρες

Σκηνές αρχαίας τραγωδίας εκτυλίχθηκαν το μεσημέρι της Τετάρτης (25/3) στην Αγία Παρασκευή Βόλου

Πηγάδι του Διαβόλου: Τα τρία σενάρια για την τραγωδία με τον 34χρονο δύτη στη Βουλιαγμένη

Πριν 8 ώρες

Η δύσκολη επιχείρηση ανάσυρσης και οι συνθήκες στο υποθαλάσσιο σπήλαιο που εξετάζονται από τους ειδικούς

Εντοπίστηκε η σορός του 34χρονου δύτη στα Λιμανάκια Βουλιαγμένης

Χτες

Η επιχείρηση για την ανάσυρση της σορού δεν θα πραγματοποιηθεί σήμερα

Πώς έγινε η τραγωδία με τις δύο νεκρές στον Βόλο: Συγκλονιστική μαρτυρία, «είδα άνθρωπο να φλέγεται στην αυλή»

Χτες

Γειτόνισσα περιέγραψε πως ένας γείτονας προσπάθησε να βοηθήσει τον άνθρωπο που φλεγόταν ρίχνοντας πάνω του μπουφάν

Τραγωδία στον Βόλο: Μάνα και κόρη νεκρές από έκρηξη σε σπίτι – Σοβαρά τραυματισμένος 39χρονος

Χτες

Η έκρηξη σημειώθηκε λίγο πριν τις 16:00 στην περιοχή Αγία Παρασκευή και αποδίδεται πιθανώς σε φιάλη υγραερίου από σόμπα.

Fuel Pass 2026: Πότε ανοίγει η πλατφόρμα, ποια τα εισοδηματικά κριτήρια και πόσα ευρώ δικαιούστε

Χτες

Η πλατφόρμα αναμένεται να ανοίξει την ερχόμενη εβδομάδα στο gov.gr, με στόχο οι πληρωμές να ολοκληρωθούν πριν το Πάσχα.

Τα νέα οπλικά συστήματα που παρουσιάστηκαν σήμερα στην παρέλαση – Το αντι‑drone σύστημα «Κένταυρος», το «Aster 30» και η τορπίλη «Seahake‑4»

Χτες

Μεγαλειώδης η στρατιωτική παρέλαση στην Αθήνα για την 25η Μαρτίου - Δείτε βίντεο και φωτογραφίες

Τι δείχνουν οι δημοσκοπήσεις, ένα χρόνο πριν τις εκλογές – Πώς τις διαβάζει το Μαξίμου

Χτες

Τι δείχνουν οι δημοσκοπήσεις, ένα χρόνο πριν τις εκλογές – Πώς τις διαβάζει το Μαξίμου

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

par: 11
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.