ΤΕΤΑΡΤΗ 28 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ
Η Φαίη Σκορδά έκανε πρεμιέρα για δεύτερη σεζόν στον αέρα του Mega με το Βuongiorno!

Η παρουσιάστρια το πρωί της Δευτέρας 15 Σεπτεμβρίου επέστρεψε στο πλατό του Mega καλημερίζοντας τους συνεργάτες της και τους τηλεθεατές της.
Δίπλα στη Φαίη Σκορδά θα βρίσκονται ο Δημήτρης Ουγγαρέζος, η Νάνσυ Νικολαΐδου, η Ευάννα Ζουμπούρογλου, η Κατερίνα Ζαρίφη. Στην παρέα προστίθεται ο Άρης Καβατζίκης, ενώ την ομάδα ενισχύει ο δημοσιογράφος Ιάσονας Τσόλης.
«Ίσως ήρθαμε με μια άνεση και ασφάλεια μεγαλύτερη φέτος γιατί με τους περισσότερους είμαι φίλη», είπε η Φαίη Σκορδά στην έναρξη της εκπομπής πηγαίνοντας στον Ανδρέα Μικρούτσικο: «Τώρα μπορούμε να πούμε ότι έχουμε δημιουργήσει μία σχέση…»
Ο παρουσιαστής εξέφρασε την αγάπη του προς το πρόσωπο της Φαίης Σκορδά: «Στις διακοπές όποτε έβαζες μια ανάρτηση ή όταν κάναμε τη φωτογράφιση άνοιγε η καρδιά μου. Όταν κάναμε την Παρασκευή πρόβα τζενεράλε ήμουν ευτυχής.
Άρα, σου καταθέτω τον τελευταίο μου τηλεοπτικό έρωτα», απάντησε ο Ανδρέας Μικρούτσικος στη Φαίη Σκορδά.
Celebrity news, gossip και τα παρασκήνια της showbiz. Επώνυμοι, σχέσεις και τα hot ονόματα της ελληνικής και διεθνούς ψυχαγωγίας, στο e-radio.gr.
Τα θέματα που ξεχώρισε σήμερα η ομάδα του E-Daily.
ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ
STORIES
STORIES
STORIES
STORIES
STORIES
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
TV ΣΕΙΡΕΣΟμορφιά, style, σχέσεις και celebs: ό,τι ξεχώρισε σήμερα το Pink.
ΜΑΛΛΙΑ
CELEBS
CELEBS
ΥΓΕΙΑ
ΣΧΕΣΕΙΣ
ΝΥΧΙΑ
ΑΣΤΡΑ: ΘΕΜΑΤΑ & ΚΟΥΙΖ
CELEBS