E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Ο Μάρκος Σεφερλής αποχώρησε από τον ΣΚΑΪ

Ο ηθοποιός και παρουσιαστής αποφάσισε να ολοκληρώσει την συνεργασία του με τον σταθμό μετά από αδιέξοδο στις συζητήσεις

Ο Μάρκος Σεφερλής αποχώρησε από τον ΣΚΑΪ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δημοσίευση 16/9/2025 | 16:21

Αν και όλα έδειχναν ότι ο δημοφιλής κωμικός θα ανανέωνε την συνεργασία του με τον σταθμό του Φαλήρου, τελικά, όπως ο ίδιος ανακοίνωσε σήμερα με συνέντευξή του στον Alpha και την Κατερίνα Καινούριου, αποφάσισε να αποχωρήσει από τον ΣΚΑΪ και βρίσκεται ένα βήμα πριν την τελική συμφωνία του με μεγάλο ιδιωτικό κανάλι.

Συγκεκριμένα, ο Μάρκος Σεφερλής είπε: «Έχουν αλλάξει τα πράγματα, είχαμε κάνει μία κουβέντα με τον ΣΚΑΪ για ένα show... Έχω καταλάβει ότι ο κόσμος θέλει από μένα κωμωδία, θέλει γέλιο και όταν λέμε κωμωδία, να είναι κωμωδία. Αυτή που γελάς κάθε πέντε δευτερόλεπτα. Γιατί πολλοί βαπτίζουν κωμωδία μια σειρά και δεν είναι γιατί έχει γέλιο, απλά λένε ότι είναι κωμωδία. Επειδή τόσα χρόνια υπερασπίζομαι και υπηρετώ την κωμωδία, αυτό θέλει και ο κόσμος από μένα, αποφάσισα να μην ανανεώσω τη συνεργασία μου με τον ΣΚΑΪ», ανέφερε στη συνέντευξή του και συνέχισε λέγοντας «Τους έστειλα ένα e mail, τους ευχαρίστησα για τα δυο αυτά υπέροχα χρόνια και τους είπα απλά ότι επιθυμία μου είναι να μην ανανεώσουμε. Μιλάγαμε για ένα σόου, απλά τα έβαλα κάτω, σκέφτηκα και είπα ότι θέλω να κάνω άλλα πράγματα πλέον. Δεν με ενδιαφέρει να είμαι στην τηλεόραση για να είμαι. Τους έγραψα ότι για καθαρά προσωπικούς λόγους θέλω να κάνω κωμωδία».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Παράλληλα αποκάλυψε πως «Αυτή τη στιγμή συζητάω με κάποιο άλλο κανάλι και είμαι σε τελικές κουβέντες. Ήδη δηλαδή μιλάω με ένα μεγάλο κανάλι και θα δώσω όλες τις παραστάσεις μου και οποιοδήποτε νέο πρότζεκτ ετοιμάσω, θα το προορίσω γι’ αυτό. Θέλω να κάνω πια κωμωδίες, είτε σειρές είτε τηλεταινίες, και να της δίνω μετά για προβολή. Δεν θέλω να μπω στη διαδικασία του "εγκρίναμε αυτό το σίριαλ, "παίξτο την τάδε μέρα και ώρα”, "να εγκρίνουμε κοστολόγιο”. Θέλω να το κάνω όπως με τα θεατρικά μου, που γυρίζω τις παραστάσεις μου και μετά τις δίνω για προβολή».

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του δημοσιογράφου Νίκου Γεωργιάδη, στην Huffpost, ο Μάρκος Σεφερλής βρίσκεται σε συζητήσεις και πολύ κοντά σε οριστική συμφωνία με μεγάλο κανάλι, με σόου το οποίο θα έχει στοιχεία επιθεώρησης και κωμωδίας για τα Σαββατόβραδα, ενώ θεωρείται σχεδόν σίγουρο πως η συμφωνία θα περιλαμβάνει και ένα ακόμη project.

Από την πλευρά του, ο σταθμός του Φαλήρου δεν αναμένεται να προχωρήσει σε κάποια επίσημη ανακοίνωση, καθώς δεν υπήρχε ενεργό συμβόλαιο μεταξύ των δύο πλευρών ούτε και υπογεγραμμένη ανανέωση. Τις τελευταίες εβδομάδες δεν υπήρχε επικοινωνία μεταξύ των δύο πλευρών και ήταν σαφές πως η τελική πρόταση του ΣΚΑΪ δεν βρήκε σύμφωνο τον Μάρκο Σεφερλή, με αποτέλεσμα το ναυάγιο στις μεταξύ τους διαπραγματεύσεις.

[ΠΗΓΗ]
FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

«Έντυσαν» τανκ Leopard 1 με χριστουγεννιάτικα στολίδια και έκαναν βόλτα στους δρόμους

Πριν 10 ώρες

Μια πρωτότυπη ιδέα από το Μουσείο Στρατιωτικής Τεχνολογίας στο Ζάμπζε ξάφνιασε τους Πολωνούς κατοίκους και οδηγούς.

Κίνα: Ο χιονάνθρωπος «γίγαντας» με ύψος 19 μέτρα που κλέβει τις εντυπώσεις – Εντυπωσιακό βίντεο

Πριν 10 ώρες

Με έναν γιγαντιαίο χιονάνθρωπο απολαμβάνουν τις χιονοστρώσεις στην επαρχία Χεϊλονγκτζιάνγκ

Η Μαντόνα δημοσίευσε selfie χωρίς μακιγιάζ και εντυπωσίασε τους θαυμαστές της

Χτες

Η «Βασίλισσα της Ποπ» θέλησε να δείξει μια φυσική πλευρά του εαυτού της, δημοσιεύοντας μια σέλφι την Κυριακή

Ιωάννα Τούνη: «Αυτό κρατάω από το 2025» – Η τρυφερή ανάρτησή της

Χτες

Οι γλυκές φωτογραφίες που ανέβασε και το μήνυμά της

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: «Είμαι πολύ κοντά στην τηλεοπτική μου επιστροφή»

Χτες

Μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής «Το` Χουμε!» του Σκάι, η παρουσιάστρια μίλησε για το ενδεχόμενο να επιστρέψει στην τηλεόραση.

Εβελίνα Παπούλια για «Δύο Ξένοι»: «Την επιτυχία δεν τη διαχειρίστηκα εύκολα, είχα κατάθλιψη τότε»

Χτες

Η γνωστή ηθοποιός μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Καλημέρα είπαμε;» της ΕΡΤ, και δήλωσε πως περνούσε δύσκολα την περίοδο των γυρισμάτων της σειράς

Το ερωτικό τρίγωνο μεταξύ Shawn Mendes, Sabrina Carpenter και Camila Cabello

Χτες

Η περίεργη ιστορία που μπλέκει τρεις stars

Στο νοσοκομείο ο Λευτέρης Πανταζής: «Νομίζουμε είμαστε `σούπερμαν`, πρέπει να ξεκουραζόμαστε»

Προχτές

Για τoυς λόγους εισαγωγής του στο νοσοκομείο μίλησε ο τραγουδιστής Λευτέρης Πανταζής στην εκπομπή `Weekend Live`.

Πηνελόπη Πλάκα για τα τρία της χρόνια χωρίς σχέση: «Γούσταρα πάρα πολύ την ελευθερία μου»

Προχτές

«Το είχα ανάγκη, ήθελα να δω πώς είναι και είναι ό,τι πιο ωραίο έχω κάνει στη ζωή μου» είπε η Πηνελόπη Πλάκα

Ο Τζιμ Κάρεϊ ήθελε να επιστρέψει τα 20 εκατ. δολάρια για τον «Grinch»: Ο πόνος και οι κρίσεις πανικού στα γυρίσματα

Προχτές

Ο ηθοποιός εξήγησε αναλυτικά τους λόγους που η εμπειρία του στην ταινία ήταν βασανιστική και αφόρητη

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

par: 4
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.