ADVERTISEMENT

Ο Βασίλης Μπισμπίκης επισκέφτηκε τον Πάνο Ρούτσι στο Σύνταγμα

Στο πλευρό του επί 19 ημέρες απεργού πείνας Πάνου Ρούτσι στο Σύνταγμα, βρέθηκε ο Βασίλης Μπισμπίκης.

Από το NEWSROOM

Ενημερώθηκε
1' χρόνος ανάγνωσης
Ο Βασίλης Μπισμπίκης επισκέφτηκε τον Πάνο Ρούτσι στο Σύνταγμα
ADVERTISEMENT

Στο Σύνταγμα, στο πλευρό του απεργού πείνας Πάνου Ρούτσι, βρέθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής (03/10) ο ηθοποιός Βασίλης Μπισμπίκης.

Θέλετε να βλέπετε πιο συχνά το E-Radio στα αποτελέσματα της Google;
Προσθέστε το E-Radio στις πηγές σας στη Google

Ο Πάνος Ρούτσι, μετά από 19 ημέρες συνεχούς απεργίας πείνας, απαιτεί την άδεια για να προχωρήσει στην εκταφή του γιου του, ο οποίος έχασε τη ζωή του στο τραγικό δυστύχημα των Τεμπών, και για να γίνουν οι απαραίτητες τοξικολογικές εξετάσεις.

ADVERTISEMENT

Νωρίτερα σήμερα, επισκέφθηκε για τρίτη φορά το νοσοκομείο. Στην ανακοίνωση που εξέδωσε η ιατρική ομάδα που τον παρακολουθεί, αναφέρεται για την υγεία του έχει επιβαρυνθεί σημαντικά. Ο Πάνος Ρούτσι αρνήθηκε εκ νέου τη νοσηλεία και λίγο αργότερα επέστρεψε στο Σύνταγμα.

Ο Βασίλης Μπισμπίκης βρέθηκε αρκετή ώρα στο πλευρό του απεργού πείνας, με τον οποίο και συζητούσαν. Λίγο πριν αποχωρήσει από το σημείο, ο ηθοποιός κλήθηκε να προχωρήσει σε δηλώσεις.

«Ήθελε ο άνθρωπος να δει εμένα και τη Δέσποινα Βανδή. Επειδή η Δέσποινα είναι στη Θεσσαλονίκη, το λιγότερο που μπορούσα να κάνω είναι να έρθω να συμπαρασταθώ σε αυτόν τον άνθρωπο που διεκδικεί το αυτονόητο, να δει πώς πέθανε το παιδί του. Aυτό. Δε θέλω να πω τίποτα άλλο», είπε ο Βασίλης Μπισμπίκης σε δηλώσεις που έκανε στις τηλεοπτικές κάμερες.

[ΠΗΓΗ]
Θέλετε να βλέπετε πιο συχνά το E-Radio στα αποτελέσματα της Google;
Προσθέστε το E-Radio στις πηγές σας στη Google
ADVERTISEMENT
READ NEXT

Όλες οι ειδήσεις της ημέρας από Ελλάδα και κόσμο. Πολιτική, κοινωνία, οικονομία και επικαιρότητα 24/7, με έγκυρη ενημέρωση από το e-radio.gr.

Τα θέματα που ξεχώρισε σήμερα η ομάδα του E-Daily.

×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Γυναίκες χωρίς φίλτρο