ADVERTISEMENT

Αννα Κυριακού: Έφυγε ήρεμη και ευτυχισμένη, είμαι πολύ συγκινημένος, λέει ο γιος της

Η ηθοποιός πέθανε σήμερα το πρωί στα 96 της χρόνια

Newsroom
1' χρόνος ανάγνωσης
Αννα Κυριακού: Έφυγε ήρεμη και ευτυχισμένη, είμαι πολύ συγκινημένος, λέει ο γιος της
ADVERTISEMENT

Ήρεμη και ευτυχισμένη έφυγε από τη ζωή η Άννα Κυριακού σύμφωνα με τον γιο της Χρήστο Αποστολίδη, ο οποίος την αποχαιρέτησε μέσα από δηλώσεις του έκανε, εμφανώς συγκινημένος.

Θέλετε να βλέπετε πιο συχνά το E-Radio στα αποτελέσματα της Google;
Προσθέστε το E-Radio στις πηγές σας στη Google

Η θρυλική θεία «μπεμπέκα» από τις «Τρεις Χάριτες» πέθανε σήμερα το πρωί, σε ηλικία 96 ετών. Ο γιος της μίλησε στην εκπομπή «Το Πρωινό» αναφέροντας ότι τα τελευταία 2,5 χρόνια ζούσε μαζί με τη μητέρα του.

ADVERTISEMENT

Όπως ανέφερε ο ίδιος, η Άννα Κυριακού έφυγε από τη ζωή, έχοντας εκπληρώσει και την τελευταία της επιθυμία, που ήταν η έκδοση της βιβλιογραφίας της με τίτλο «Άννα Κυριακού. Μια ηθοποιός, μια εποχή».

«Σήμερα το πρωί έφυγε. Τι να πω, νομίζω ότι ξεκουράστηκε. Έφυγε ήρεμη και ευτυχισμένη, διότι εκπλήρωσε το όνειρό της που ήταν έκδοση του βιβλίου της με τη βιβλιογραφία της. Βγήκε πριν από έναν μήνα. Έφυγε με αυτό στο προσκεφάλι της. Έφυγε χαρούμενη, όπως ήταν σε όλη της τη ζωή και ευτυχισμένη όπως γράφει στον επίλογο του βιβλίου. Ρωτήστε όλους τους φίλους της, αν ήταν ένας χαρούμενος άνθρωπος. Ρωτήστε όλο τον κόσμο. Είμαι πολύ συγκινημένος τώρα, με συγχωρείτε. Ζω μαζί της εδώ και 2,5 χρόνια, τη φρόντιζα» δήλωσε ο Χρήστος Αποστολίδης.

Δείτε το βίντεο

[ΠΗΓΗ]
Θέλετε να βλέπετε πιο συχνά το E-Radio στα αποτελέσματα της Google;
Προσθέστε το E-Radio στις πηγές σας στη Google
ADVERTISEMENT
READ NEXT

Celebrity news, gossip και τα παρασκήνια της showbiz. Επώνυμοι, σχέσεις και τα hot ονόματα της ελληνικής και διεθνούς ψυχαγωγίας, στο e-radio.gr.

Τα θέματα που ξεχώρισε σήμερα η ομάδα του E-Daily.

Ομορφιά, style, σχέσεις και celebs: ό,τι ξεχώρισε σήμερα το Pink.

×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Γυναίκες χωρίς φίλτρο