E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Συγκινεί η Βικτώρια Καρύδα για το θάνατο του Γιάννη Μακρή

«Στον θάνατο του άντρα μου δεν θα δεχθώ ποτέ αυτό που έχει γίνει. Δεν το έχω ξεπεράσει ακόμα»

Συγκινεί η Βικτώρια Καρύδα για το θάνατο του Γιάννη Μακρή
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Από το NEWSROOM
Δημοσίευση 17/10/2025 | 12:48

Το πρωί της Παρασκευής 17 Οκτωβρίου, στην εκπομπή του ΑΝΤ1, Πρωινό, βρέθηκε ως καλεσμένη η Βικτώρια Καρύδα, η οποία παραχώρησε μία πολύ συγκινητική συνέντευξη. Μίλησε για την πρόσφατη απώλεια της μητέρας της, αλλά και για τη δολοφονία του συζύγου της, Γιάννη Μακρή (δείτε εδώ την εξομολόγησή της για τον δολοφόνο του), και τη ζωή με τα παιδιά της μετά από αυτό το τραγικό γεγονός.

Ο Γιώργος Λιάγκας με το που την είδε της εξέφρασε τα θερμά συλλυπητήριά του και της έδωσε την αφορμή να εξομολογηθεί για την μητέρα της:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Πέθανε την προηγούμενη Παρασκευή. Κάναμε την κηδεία την Τρίτη, την ημέρα των γενεθλίων της. Θα γινόταν 75 χρονών. Είχε μία άσχημη αρρώστια, πάρκινσον, 35 χρόνια. Έκανε κάποια χειρουργεία. Περνούσε δύσκολα αλλά της άρεσε η ζωή και ήταν πολύ δυναμική γυναίκα.

Ήμασταν πάρα πολύ κοντά. Ευτυχώς ήρθε και η αδερφή μου και είναι κοντά μου. Έλειπε στο εξωτερικό για κάποια χρόνια. Ήρθε πριν δύο μήνες και χάσαμε τη μαμά. Έπαθε εγκεφαλικό και την χάσαμε.

Δεν το πίστευα, ήταν δυναμική γυναίκα. Έμεινε παράλυτη (από το εγκεφαλικό). Μετά από μία εβδομάδα άνοιξε τα μάτια της, της μιλάγαμε και μας απαντούσε με τα μάτια, μας έδειχνε ότι μας ακούει. Μετά από μία εβδομάδα έπαθε δεύτερο εγκεφαλικό, άνοιγε τα μάτια αλλά δεν καταλάβαινε. Ήταν παράλυτη και στα χέρια και στα πόδια της, ήταν στα τελευταία της».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Βουρκωμένη εξήγησε πως πήγαινε στο νοσοκομείο να την δει 3-4 φορές την ημέρα, την φρόντιζε και της χάιδευε το χέρι, αλλά ήταν μάταιο πια.

«Είπα στους φίλους μου να μη φορέσουν μαύρα και το φέρετρο το παρήγγειλα σε λευκό χρώμα για να νιώθει χαρά. Πέρασε πολύ άσχημα τον τελευταίο καιρό και ήθελα να μας βλέπει από πάνω με άλλο μάτι και να είναι χαρούμενη.

Ήθελα χαρούμενα χρώματα. Ήμασταν πολύ δεμένες», πρόσθεσε για την κηδεία της – δείτε εδώ την ανατριχιαστική φωτογραφία πάνω από το φέρετρό της. Και στη συνέχεια εξομολογήθηκε: «Τον ίδιο μήνα έχω χάσει και τον άντρα μου. Θα κλείσει 7 χρόνια. Σαν να ήτα χθες. Δεν το έχω ξεπεράσει ακόμα. Όταν πεθαίνει ένας άνθρωπος από μία αρρώστια ή λόγω ηλικίας κάπως το δέχεσαι. Στον θάνατο του άντρα μου δεν θα δεχθώ ποτέ αυτό που έχει γίνει.

Είναι ο άγγελός μου, πάντα θα τον σκέφτομαι. Τα παιδιά μου έχουν ένα χρόνο διαφορά. Τον θυμούνται, μιλάνε για εκείνον. Ο γιος μου κρατάει μέσα του τον πόνο του και δεν εκφράζεται εύκολα αλλά θυμάται στιγμές και του λείπει πάρα πολύ. Η Αλεξάνδρα εκφράζεται. Ο μικρός τα κρατάει και στενοχωριέται. Δακρύζουν τα μάτια του, αλλά θέλει να φανεί δυνατός».

[ΠΗΓΗ]
FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Η Kim Cattrall παντρεύτηκε στα κρυφά ... για 4η φορά ‑ Ο γάμος και οι 12 καλεσμένοι

Σήμερα

Η «Σαμάνθα» του «Sex and the City» είπε για τέταρτη φορά το «ναι» και παντρεύτηκε τον αγαπημένο της Russell Thomas στο Λονδίνο

Στέλιος Μάινας: «Πολλές φορές έχω αποτύχει απέναντι στο κοινό και δεν το έχω πείσει»

Σήμερα

Η εξομολόγηση του ηθοποιού για την σχέση με τον πατέρα του και το κοινό

Το νέο hot ζευγάρι του Hollywood ‑ Οι κοινές αναρτήσεις που επιβεβαίωσαν τη σχέση

Σήμερα

Η ανάρτηση της διάσημης τραγουδίστριας από το ταξίδι με τον αγαπημένο της στην Ιαπωνία

Ο γάμος της showbiz που κράτησε μόλις έναν μήνα

Σήμερα

Ένας γάμος-αστραπή που κράτησε μόλις έναν μήνα

10 ιστορίες αδιανόητου πλούτου διασήμων

Σήμερα

Δώστε τα σε φιλανθρωπικούς σκοπούς καλύτερα βρε παιδιά

Το ζευγάρι που έχει βγάλει μια περιουσία από τα σκουπίδια

Σήμερα

Σκέψου το καλά πριν πετάξεις κάτι...

Σίσσυ Χρηστίδου: Η εξομολόγηση για τη μάχη της με τα κιλά

Χτες

«Παχαίνω όταν νιώθω ότι απειλούμαι»

Bonnie Blue: Συνελήφθη με 17 άντρες στο Μπαλί για γυρίσματα εpωτικών βίντεο

Χτες

Στην Ινδονησία είναι παράνομη η κινηματογράφηση ταινιών ποpνό σε δημόσιους χώρους

Κρις Τζένερ: Αποκάλυψε το μοναδικό σημείο του προσώπου της που είναι αληθινό

Χτες

Αναφέρθηκε στις πλαστικές επεμβάσεις που έχει κάνει.

Έγκυος στο τρίτο της παιδί η Σιένα Μίλερ ‑ Η αποκαλυπτική της εμφάνιση στο κόκκινο χαλί

Χτες

Η 43χρονη ηθοποιός, συνοδευόμενη από τον σύντροφό της Όλι Γκριν, παρευρέθηκε στα βραβεία φορώντας ένα διαφανές λευκό φόρεμα μέσα από το οποίο φαινόταν η φουσκωμένη της κοιλιά και έκλεψε όλες τις εντυπώσεις

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

par: 8
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.