E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Αφροδίτη Λατινοπούλου: «Δεν κάνω πολύ photoshop, από κοντά μου λένε ότι είμαι καλύτερη»

Η κόντρα με τον Κυριάκο Βελόπουλο, οι απειλές και τα φλερτ που δέχεται

Αφροδίτη Λατινοπούλου: «Δεν κάνω πολύ photoshop, από κοντά μου λένε ότι είμαι καλύτερη»
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δημοσίευση 17/10/2025 | 17:39

Η Αφροδίτη Λατινοπούλου μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Το ’χουμε» του ΣΚΑΪ και στη Δέσποινα Τσόκου, σε μία συνέντευξη που τα είχε όλα: Από την πολιτική αντιπαράθεση με τον Κυριάκο Βελόπουλο, μέχρι το photoshop και τα προσωπικά της όνειρα.

Η πρόεδρος του κόμματος «Φωνή Λογικής» αναφέρθηκε αρχικά στον πόλεμο που δέχεται: «Δεν προωθώ ρατσιστικό λόγο, αυτό είναι ψέμα. Προσπαθούν να φιμώσουν την αληθινή φωνή και τη λογική. Προφανώς δέχομαι πόλεμο και απειλές για τη ζωή μου. Ποτέ δεν έβαλα σε κατηγορίες τη διαφορετικότητα. Άλλοι απομονώνουν ομάδες για να προωθήσουν τις ατζέντες τους, όπως οι ΛΟΑΤΚΙ που θέλουν να διδάσκονται τα παιδιά μας τα 69 φύλα. Δεν είναι αυτή δουλειά των σχολείων».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η Αφροδίτη Λατινοπούλου απαντά με αιχμές και προσωπικές αποκαλύψεις

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στη διαμάχη της με τον επικεφαλής της Ελληνικής Λύσης, δηλώνοντας χαρακτηριστικά: «Ποτέ δεν έχω κάνει προσωπική επίθεση σε κανέναν. Τον Βελόπουλο τον έχω αποκαλέσει μπάρμπα – και είναι, από τη στιγμή που βγαίνει και μιλάει για όλα χωρίς αποδείξεις. Ξεκίνησε μία πολιτική επίθεση χωρίς να με κρίνει πολιτικά. Όταν βγαίνει και λέει ότι είμαι β…τα ενός ολιγάρχη, πόσο χαμηλά μπορεί να πέσει κάποιος; Και φυσικά, αυτό δεν θα το δείτε να το καταδικάζει καμία από όσες υποτίθεται πως στηρίζουν το γυναικείο φύλο. Για αυτές όλες είναι απλά μια Δευτέρα».

Η συζήτηση πέρασε και σε πιο lifestyle θέματα, με την Αφροδίτη Λατινοπούλου να απαντά στις φήμες ότι… κάνει photoshop στις φωτογραφίες της: «Όχι, δεν κάνω πολύ photoshop. Κάθε γυναίκα μπορεί να βάλει ένα φίλτρο, αλλά αυτό είναι φυσιολογικό. Πολλές γυναίκες όταν με συναντούν μου λένε ότι είμαι καλύτερη από κοντά. Οι άνδρες δεν με φλερτάρουν ιδιαίτερα, αλλά δεν με απασχολεί. Δεν υπάρχει χρόνος για τέτοια».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αναφορικά με το «πόθεν έσχες» της, σχολίασε: «Αυτές τις βλακείες τις ξεκίνησε ο Βελόπουλος. Φυσικά και υπήρξαν περίοδοι που ζορίστηκα. Είμαι υπερήφανη για αυτό. Υπήρχαν στερήσεις και θυσίες για να φτάσουμε εδώ. Όσοι με ξέρουν, γνωρίζουν ότι δε βγαίνω. Η προτεραιότητά μου είναι ο στόχος να αλλάξουμε την Ελλάδα όσο πιο γρήγορα γίνεται».

Τέλος, αποκάλυψε και την πιο προσωπική της πλευρά: «Φυσικά και υπάρχει στο κάδρο η δημιουργία οικογένειας. Ονειρεύομαι να κάνω μια μεγάλη, δυνατή, αγαπημένη οικογένεια και θα είμαι πολύ ευτυχισμένη τότε».

[ΠΗΓΗ]
FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Sydney Sweeney: Πόζαρε γυμνή στο Instagram κρατώντας χαριτωμένα το στήθος της ‑ «Βροχή» τα σχόλια

Σήμερα

Με παιχνιδιάρικη διάθεση και καυτή εμφάνιση η 28χρονη ηθοποιός ανέβασε για μία ακόμη φορά το «θερμόμετρο» στο Instagram

Σίσσυ Χρηστίδου: «Με λυγίζει η εικόνα του και ελπίζω να παίρνει τη βοήθεια που χρειάζεται»

Σήμερα

Όσα ανέφερε η Σίσσυ Χρηστίδου στον αέρα του «Χαμογέλα και Πάλι»

Συγκινημένη η Δανάη Μπάρκα: «Φόβο, ανασφάλεια, ζήλια, αδικία, θυμό, απογοήτευση θα νιώσουμε όλοι…»

Σήμερα

«Το να νιώσεις αυτά τα συναισθήματα δεν σημαίνει πως έχεις κακό χαρακτήρα»

«Λύγισε» η Ζωή Κωνσταντοπούλου: Η ανάρτηση για τον πατέρα της που συγκίνησε χιλιάδες!

Σήμερα

«Είσαι έμπνευση για κάθε άνθρωπο που θέλει να αγωνιστεί»

Στέλιος Μάινας: «Πολλές φορές έχω αποτύχει απέναντι στο κοινό και δεν το έχω πείσει»

Σήμερα

Η εξομολόγηση του ηθοποιού για την σχέση με τον πατέρα του και το κοινό

Το νέο hot ζευγάρι του Hollywood ‑ Οι κοινές αναρτήσεις που επιβεβαίωσαν τη σχέση

Σήμερα

Η ανάρτηση της διάσημης τραγουδίστριας από το ταξίδι με τον αγαπημένο της στην Ιαπωνία

Τροχαίο για την Πηγή Δεβετζή ‑ Η πρώτη αντίδραση: «Ο Χριστός ήταν δίπλα μου»

Σήμερα

«Πάντα κάνω τον σταυρό μου πριν ξεκινήσω ένα ταξίδι και αυτό ήταν που με έσωσε», ανέφερε η Πηγή Δεβετζή, στο πρώτο της σχόλιο μετά το τροχαίο στο οποίο ενεπλάκη, στην Καβάλα

10 ιστορίες αδιανόητου πλούτου διασήμων

Σήμερα

Δώστε τα σε φιλανθρωπικούς σκοπούς καλύτερα βρε παιδιά

Το ζευγάρι που έχει βγάλει μια περιουσία από τα σκουπίδια

Σήμερα

Σκέψου το καλά πριν πετάξεις κάτι...

Katy Perry: «Επισημοποίησε» την σχέση της με τον Justin Trudeau μέσω Instagram

Χτες

Η ανάρτηση της διάσημης τραγουδίστριας από το ταξίδι με τον αγαπημένο της στην Ιαπωνία

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

par: 7
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.