E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Voice: Η εγγαστρίμυθος που άφησε άφωνους τους κριτές και το σόου Μουζουράκη με την κούκλα

Ένα ντουέτο ξεχωριστό κατάφερε να αφήσει άφωνους τους κριτές του The Voice το βράδυ του Σαββάτου στον ΣΚΑΙ

Voice: Η εγγαστρίμυθος που άφησε άφωνους τους κριτές και το σόου Μουζουράκη με την κούκλα
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δημοσίευση 19/10/2025 | 11:11

Η Roberta Carrieri με καταγωγή από την Κάτω Ιταλία αλλά με καρδιά που ανήκει στην Ελλάδα ανέβηκε στο stage του μουσικού τάλεντ σοού με τις αγαπημένες της κούκλες, αφού είναι εγγαστρίμυθος.

Κατά την παρουσίασή της η 50χρονη διαγωνιζόμενη από το Μιλάνο εκμυστηρεύτηκε στην κάμερα του The Voice πως «όλοι με κοροϊδεύουν και λένε ότι είμαι παλιά Ελληνίδα γιατί πίνω φραπέ μέτριο με γάλα. Τώρα δεν είναι πια στη μόδα, είναι το φρέντο εσπρέσσο που φαίνεται να είναι ιταλικό μα δεν είναι. Μ’ αρέσει να πηγαίνω στη Βαρβάκειο αγορά για ξηρούς καρπούς, υπάρχει ένα μαγαζί με πουλιά που μ’ αρέσουν πολύ οι παπαγάλοι».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Είμαι η Ρομπέρτα, είμαι 50 ετών, έρχομαι από την Ιταλία και είμαι τραγουδοποιός, εγγαστρίμυθος και ηθοποιός. Ήταν πολλά χρονιά πριν, όταν ήμουν μικρή, που ένιωσα αυτή την αγάπη για την Ελλάδα. Όταν άκουγα μουσική από την Ελλάδα, κάτι χτύπαγε μέσα μου και αφού αυτό ήταν τόσο δυνατό αποφάσισα να κάνω τεστ DNΑ. Το έκανα και πραγματικά το αποτέλεσμα ήταν ότι έχω 40% αίμα ελληνικό».

Η Ρομπέρτα ερμήνευσε “We are the Champions – DING A DANG DONG) με τρόπο που έπεισε τον Πάνο Μουζουράκη και τον Γιώργο Μαζωνάκη να γυρίσουν τις καρέκλες τους.

Όταν ολοκλήρωσε την ερμηνεία της και γύρισε η Έλενα Παπαρίζου δεν μπορούσε να πιστέψει ότι η Ρομπερτα δεν τραγουδούσε μόνη της αλλά τη συνόδευε και η κούκλα της.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Φυσικά, αυτό που ακολούθησε δεν είχε προηγούμενο, με τον Πάνο Μουζουράκη να παίρνει στα χέρια του την κούκλα και να δοκιμάζει να τραγουδήσει σαν εγγαστρίμυθος το «Φίλα με ακόμα», με τη Ρομπέρτα να του ζητάει να κάνει πιο ψηλή τη φωνή του.

«Πρέπει να βάλεις το χέρι σου στον κ… μου για να το κάνω αυτό», απάντησε ο Μουζουράκης με την Παπαρίζου να ξεκαρδίζεται στα γέλια, ενώ το σόου συνεχίστηκε όταν η κούκλα γύρισε και φίλησε στο στόμα τον κριτή του Voice.

Τελικά, η Ρομπέρτα επέλεξε να συνεχίσει με τον Πάνο Μουζουράκη.

[ΠΗΓΗ]
FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Παίκτης σε σόου στη Βουλγαρία ενσάρκωσε τον Βασίλη Καρρά, δείτε βίντεο

Πριν 9 ώρες

Τραγούδησε το «Φαινόμενο» του Έλληνα ερμηνευτή που έφυγε από τη ζωή στις 24 Δεκεμβρίου 2023

Πόσα λεφτά έχει τελικά η Meghan Markle;

Πριν 9 ώρες

Πώς έκανε περιουσία πριν γνωρίσει τον πρίγκιπα Harry

Αρναούτογλου για παρέλαση στο Σύνταγμα: «Βλέπει όλος ο πλανήτης και ένας δεν έβαψε πάλι τις γραμμές»

Χτες

Ο παρουσιαστής εξέφρασε τη δυσαρέσκειά του μέσω Instagram story, επισημαίνοντας ότι οι γραμμές του οδοστρώματος δεν ήταν φρεσκοβαμμένες κατά τη διάρκεια της στρατιωτικής παρέλασης.

Δημήτρης Αλεξανδρής: «Σκέφτομαι συχνά να γίνω ταξιτζής – Είμαι τόσο άχρηστος που δεν θα μπορούσα να κάνω άλλη δουλειά»

Χτες

Ο ηθοποιός μίλησε με χιούμορ και αυτοσαρκασμό για το ενδεχόμενο να αλλάξει επάγγελμα, στην εκπομπή «Καλύτερα Αργά».

Δήμος Βερύκιος: Ξέσπασμα on air στο Happy Day – «Αφήστε με, δεν μπορώ άλλο!»

Χτες

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή παρενέβη για να κατευνάσει τα πνεύματα και να επαναφέρει την ηρεμία στη συζήτηση.

Η Αντριάνα Σκλεναρίκοβα κατηγορεί τον εν διαστάσει σύζυγό της και πατέρα της κόρης της για κακοποίηση και εκβιασμό

Χτες

Σήμερα, αντλώντας θάρρος από όσες μίλησαν πριν από μένα, δεν θέλω πλέον να σιωπώ, δήλωσε το μοντέλο μέσα από τα social media

Μια σχέση που ξεκίνησε με φιλία, προχώρησε σε δημόσιο δράμα και κατέληξε σε μουσικό φιάσκο

Χτες

Με ευχάριστο φινάλε όμως, πρέπει να το πούμε - έγιναν πάλι φίλες

Μαντόνα και Τζούλια Γκάρνερ αναβίωσαν το «Like a Virgin» σε γόνδολα στη Βενετία

Προχτές

Οι δύο καλλιτέχνιδες τραγούδησαν το εμβληματικό κομμάτι του 1984, σε σκηνή που παραπέμπει στο ιστορικό βιντεοκλίπ

Αντριάνα Σκλεναρίκοβα: Κατηγορεί τον πατέρα της κόρης της για κακoπoίηση και εκβιασμό: «Δεν θέλω να σιωπώ»

Προχτές

Το διάσημο μοντέλο παραδέχεται ότι η κόρη της Νίνα βιώνει αντίστοιχες καταστάσεις, αφού ο πρώην άντρας της, χειραγωγεί το παιδί τους

Μαριγκόνα: «Αντρες Παναθηναϊκοί μου λένε ότι έγιναν Ολυμπιακοί για χάρη μου»

Προχτές

Καλεσμένη στο πλατό της εκπομπής «Πρωινό» βρέθηκε η Μαριγκόνα την Τρίτη 24 Μαρτίου

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

par: 7
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.