ADVERTISEMENT

Η Ειρήνη Μερκούρη περιέγραψε τη γνωριμία με τον σύζυγό της: Του είπα να βγούμε απόγευμα για να μην πάει στο πονηρό

Υπάρχει μια παράδοση στη φυλή μας, είμαι χριστιανή ορθόδοξη, Ελληνίδα, τσιγγάνα κι είναι σημαία μας ο Χριστός, πρόσθεσε η τραγουδίστρια

Newsroom
1' χρόνος ανάγνωσης
Η Ειρήνη Μερκούρη περιέγραψε τη γνωριμία με τον σύζυγό της: Του είπα να βγούμε απόγευμα για να μην πάει στο πονηρό
ADVERTISEMENT

Για τη μητρότητα, την πίστη της, αλλά και τον σύζυγό της, με τον οποίο είναι μαζί για παραπάνω από μία δεκαετία κι έχει αποκτήσει μία κόρη μίλησε η Ειρήνη Μερκούρη. Η τραγουδίστρια εξήγησε πώς έγινε η γνωριμία τους, ενώ σημείωσε πως δεν την έχει δει ποτέ να ερμηνεύει στην πίστα.

Θέλετε να βλέπετε πιο συχνά το E-Radio στα αποτελέσματα της Google;
Προσθέστε το E-Radio στις πηγές σας στη Google

Καλεσμένη στην εκπομπή «Πρωινό», η τραγουδίστρια ανέφερε πως η μητρότητα είναι ευλογία και πως θα ήθελε να αποκτήσει κι άλλα παιδιά, αποκαλύπτοντας ότι είχε κάνει τάμα για τη γέννηση της μικρής της κόρης, η οποία σήμερα είναι 1,5 έτους. «Αυτό είναι από τον Θεό. Πόσοι άνθρωποι προσπαθούν και δεν μπορούν. Εγώ ζητώ από τον Χριστό και την Παναγία πάντα. Έκανα τον σταυρό μου. Θέλω να κάνω και άλλα παιδάκια. Η Δέσποινά μου είναι 1,5 έτους. Την είχα ταμένη στην Παναγία», δήλωσε χαρακτηριστικά.

ADVERTISEMENT

Δείτε το βίντεο


Αναφερόμενη στον σύζυγό της, η Ειρήνη Μερκούρη περιέγραψε το πρώτο τους ραντεβού, λέγοντας ότι εκείνη πρότεινε να βγουν το απόγευμα, ώστε να μην υπάρξουν παρερμηνείες. «Του είπα να βγούμε απόγευμα για να μην πάει στο πονηρό. Υπάρχει μια παράδοση στη φυλή μας, είμαι χριστιανή ορθόδοξη, Ελληνίδα, τσιγγάνα, μητέρα και σύζυγος. Είναι σημαία μας ο Χριστός, η Ορθοδοξία», σημείωσε η τραγουδίστρια.

Τέλος, η Ειρήνη Μερκούρη ανέφερε επίσης πως αυτό που την ενδιαφέρει περισσότερο είναι να αρέσει στην κόρη της και έπειτα στον άνδρα της. «Δεν με έχει δει ποτέ στην πίστα. Όταν ξαναβγώ θα έρθει μια φορά, είναι και γενικός χειρουργός και δεν μπορεί να βγαίνει συχνά. Είναι πολύ καλός στη δουλειά του, με περνά έναν χρόνο. Είμαστε πάνω από 10 χρόνια μαζί, παντρευτήκαμε στους πέντε μήνες», πρόσθεσε.

[ΠΗΓΗ]
Θέλετε να βλέπετε πιο συχνά το E-Radio στα αποτελέσματα της Google;
Προσθέστε το E-Radio στις πηγές σας στη Google
ADVERTISEMENT
READ NEXT

Celebrity news, gossip και τα παρασκήνια της showbiz. Επώνυμοι, σχέσεις και τα hot ονόματα της ελληνικής και διεθνούς ψυχαγωγίας, στο e-radio.gr.

Τα θέματα που ξεχώρισε σήμερα η ομάδα του E-Daily.

Ομορφιά, style, σχέσεις και celebs: ό,τι ξεχώρισε σήμερα το Pink.

×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Γυναίκες χωρίς φίλτρο