E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Μαρουσάκης: Παρέλαση με κοντομάνικα ‑ Πότε έρχεται κακοκαιρία εξπρές

Προχωρημένη άνοιξη θα θυμίζει ο καιρός των επόμενων ημερών, σύμφωνα με τον μετεωρολόγο του OPEN, Κλέαρχο Μαρουσάκη

Μαρουσάκης: Παρέλαση με κοντομάνικα ‑ Πότε έρχεται κακοκαιρία εξπρές
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δημοσίευση 24/10/2025 | 09:59

Απομακρύνεται το κύμα κακοκαιρίας που δημιούργησε χθες αρκετά προβλήματα στα Δυτικά και «έπνιξε» το Μεσολόγγι με 80 τόνους νερού ανά στρέμμα.

Σύμφωνα με τον μετεωρολόγο του OPEN, Κλέαρχο Μαρουσάκη, μπορεί να εκδηλωθούν κάποιες βροχές στη Δυτική Στερεά και Πελοπόννησο και στην Ήπειρο, όμως δεν θα υπάρξουν προβλήματα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο καιρός λοιπόν αρχίζει και πάλι να θυμίζει προχωρημένη άνοιξη. Το Σαββατοκύριακο θα έχουμε ακόμη και 28άρια. Ο καλός καιρός θα κρατήσει έως τη Δευτέρα, 27 Οκτωβρίου, όπου θα έχουμε ένα νέο μικρό κύμα κακοκαιρίας με βροχές.

Η κακοκαιρία θα έρθει από το μεσημέρι της Δευτέρας στη Βόρεια Ελλάδα ενώ μέχρι το τέλος της ημέρας θα απασχολήσουν αρκετές περιοχές αλλά θα απομακρυνθεί αρκετά γρήγορα και την Τρίτη θα βρίσκεται πιο νοτιοανατολικά. Έτσι οι παρελάσεις θα γίνουν χωρίς πρόβλημα με ιδανικές συνθήκες και χωρίς επικίνδυνα φαινόμενα και τον υδράργυρο να θυμίζει καλοκαιράκι.

Ο καιρός σήμερα

Σήμερα, τα όποια φαινόμενα θα εστιάζονται προς τα Δυτικά, τα βόρεια και τα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου ενώ στις υπόλοιπες περιοχές θα επικρατήσουν πολλές ώρες ηλιοφάνειας με λίγες τοπικές συννεφιές ενώ οι άνεμοι θα στραφούν σε δυτικούς και βορειοδυτικούς με τα μποφόρ να φτάνουν τα 5-6. Ο άνεμος θα λειτουργήσει ως καταβάτης αυξάνοντας τη θερμοκρασία στην Ανατολική χώρα και την περιοχή της χώρας. Η υγρασία θα είναι αυξημένη ενώ τοπικά η ορατότητα θα είναι περιορισμένα σε περιοχές κοντά στη θάλασσα και κοντά σε βουνά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Στην Αττική δεν αναμένουμε κάτι αξιόλογο. Η ηλιοφάνεια θα κυριαρχήσει όλη την ημέρα ενώ το πρωί μπορεί να χουμε περιορισμένη ορατότητα και να έχουμε και ομίχλη. Αργότερα θα έχουμε και κάποιες συννεφιές προς το απόγευμα χωρίς να απασχολήσουν ιδιαίτερα ενώ ο υδράργυρος θα φτάσει τους 26 βαθμούς. Οι περιοχές που θα χουν υψηλότερη θερμοκρασία θα είναι αυτές πίσω από τον Υμηττό, την Πάρνηθα και την Πεντέλη δηλαδή περιοχές δίπλα στη Βοιωτία.

Στη Θεσσαλονίκη αν και έχουμε κάποιες τοπικές συννεφιές είναι μικρή πιθανότητα να δούμε κάποιες βροχές. Το πρωί επίσης θα πρέπει να υπάρχει προσοχή για ομίχλη ενώ ο υδράργυρος θα φτάσει αρκετά ψηλά, στους 24 βαθμούς Κελσίου.

[ΠΗΓΗ]
FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Κατώτατος μισθός: «Κλειδώνει» στο υπουργικό συμβούλιο η αύξηση – Τα σενάρια

Πριν 8 ώρες

Το πιθανό εύρος της αύξησης, οι επιπτώσεις σε μισθούς και επιδόματα και το οικονομικό πλαίσιο της απόφασης

Μυστηριώδη βίντεο στα social media του Λευκού Οίκου προκαλούν ερωτήματα

Πριν 8 ώρες

Προαναγγέλλουν χτύπημα κατά του Ιράν;

Καιρός: Έρχεται νέο κύμα κακοκαιρίας με βροχές και χιόνια στα βουνά ‑ Πού θα είναι έντονα τα φαινόμενα

Πριν 8 ώρες

Μεταβολή από τα δυτικά από το βράδυ της Πέμπτης – Τοπικά φαινόμενα στην Αττική, χιόνια στα ορεινά άνω των 900-1.200 μέτρων - Πότε αναμένεται βελτίωση

Βόλος: Δεν αναγνωρίζονταν οι σοροί των θυμάτων ‑ Με σοβαρά εγκαύματα στο κεφάλι ο 39χρονος

Πριν 8 ώρες

Σκηνές αρχαίας τραγωδίας εκτυλίχθηκαν το μεσημέρι της Τετάρτης (25/3) στην Αγία Παρασκευή Βόλου

Πηγάδι του Διαβόλου: Τα τρία σενάρια για την τραγωδία με τον 34χρονο δύτη στη Βουλιαγμένη

Πριν 8 ώρες

Η δύσκολη επιχείρηση ανάσυρσης και οι συνθήκες στο υποθαλάσσιο σπήλαιο που εξετάζονται από τους ειδικούς

Εντοπίστηκε η σορός του 34χρονου δύτη στα Λιμανάκια Βουλιαγμένης

Χτες

Η επιχείρηση για την ανάσυρση της σορού δεν θα πραγματοποιηθεί σήμερα

Πώς έγινε η τραγωδία με τις δύο νεκρές στον Βόλο: Συγκλονιστική μαρτυρία, «είδα άνθρωπο να φλέγεται στην αυλή»

Χτες

Γειτόνισσα περιέγραψε πως ένας γείτονας προσπάθησε να βοηθήσει τον άνθρωπο που φλεγόταν ρίχνοντας πάνω του μπουφάν

Τραγωδία στον Βόλο: Μάνα και κόρη νεκρές από έκρηξη σε σπίτι – Σοβαρά τραυματισμένος 39χρονος

Χτες

Η έκρηξη σημειώθηκε λίγο πριν τις 16:00 στην περιοχή Αγία Παρασκευή και αποδίδεται πιθανώς σε φιάλη υγραερίου από σόμπα.

Fuel Pass 2026: Πότε ανοίγει η πλατφόρμα, ποια τα εισοδηματικά κριτήρια και πόσα ευρώ δικαιούστε

Χτες

Η πλατφόρμα αναμένεται να ανοίξει την ερχόμενη εβδομάδα στο gov.gr, με στόχο οι πληρωμές να ολοκληρωθούν πριν το Πάσχα.

Τα νέα οπλικά συστήματα που παρουσιάστηκαν σήμερα στην παρέλαση – Το αντι‑drone σύστημα «Κένταυρος», το «Aster 30» και η τορπίλη «Seahake‑4»

Χτες

Μεγαλειώδης η στρατιωτική παρέλαση στην Αθήνα για την 25η Μαρτίου - Δείτε βίντεο και φωτογραφίες

Τι δείχνουν οι δημοσκοπήσεις, ένα χρόνο πριν τις εκλογές – Πώς τις διαβάζει το Μαξίμου

Χτες

Τι δείχνουν οι δημοσκοπήσεις, ένα χρόνο πριν τις εκλογές – Πώς τις διαβάζει το Μαξίμου

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

par: 6
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.