ΤΕΤΑΡΤΗ 28 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ
Οι δράστες φαίνεται ότι ανήκουν στον αντιεξουσιαστικό χώρο

Βίαιη επίθεση από ομάδα περίπου 60 κουκουλοφόρων δέχτηκε το βράδυ του Σαββάτου ο πρώην υπουργός και βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Μάκης Βορίδης, μαζί με την οικογένεια και φίλους του σε εστιατόριο του Ηρακλείου όπου δειπνούσε.
Σύμφωνα με το neakriti, oι δράστες που ανήκουν στον αντιεξουσιαστικό χώρο, έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά τους, πέταξαν δεκάδες αυγά, πέτρες, ξύλα, ακόμα και τραπέζια, προκαλώντας εκτεταμένες ζημιές και πανικό στους θαμώνες του καταστήματος.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ένα μικρό παιδί που βρισκόταν σε άλλο τραπέζι φέρεται να τραυματίστηκε ελαφρά.


Ο κ. Βορίδης, η οικογένειά του και τα πρόσωπα που τον συνόδευαν φυγαδεύτηκαν αρχικά στο υπόγειο γειτονικού εστιατορίου, όπου παρέμειναν μέχρι την άφιξη της αστυνομίας. Οι δυνάμεις της ΕΛ.ΑΣ. απέκλεισαν την περιοχή και συνόδευσαν τον πρώην υπουργό μέχρι την οδό 25ης Αυγούστου, προκειμένου να απομακρυνθεί με ασφάλεια.
Το επεισόδιο συνέβη σε ένα από τα πιο πολυσύχναστα σημεία της πόλης, πάνω από το λιμάνι του Ηρακλείου, και είχε ως αποτέλεσμα σημαντικές υλικές ζημιές στο εστιατόριο. Μέχρι στιγμής δεν έχουν αναφερθεί σοβαροί τραυματισμοί. Ο Μάκης Βορίδης βρίσκεται στο Ηράκλειο τις τελευταίες ημέρες, στο πλαίσιο ιδιωτικής επίσκεψης.
Όλες οι ειδήσεις της ημέρας από Ελλάδα και κόσμο. Πολιτική, κοινωνία, οικονομία και επικαιρότητα 24/7, με έγκυρη ενημέρωση από το e-radio.gr.
Τα θέματα που ξεχώρισε σήμερα η ομάδα του E-Daily.
ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ
STORIES
STORIES
STORIES
STORIES
STORIES
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
TV ΣΕΙΡΕΣ