ADVERTISEMENT

Halloween: Ο Αντετοκούνμπο ντύθηκε… minion και οι Μπακς τον «τρολάρουν»

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ζει στο έπακρο την… τρέλα του Halloween

Newsroom
1' χρόνος ανάγνωσης
Halloween: Ο Αντετοκούνμπο ντύθηκε… minion και οι Μπακς τον «τρολάρουν»
ADVERTISEMENT

Με στολή… minion εμφανίστηκε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο πριν από την αναμέτρηση των Μιλγουόκι Μπακς κόντρα στους Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς.

Θέλετε να βλέπετε πιο συχνά το E-Radio στα αποτελέσματα της Google;
Προσθέστε το E-Radio στις πηγές σας στη Google

«Το ψηλότερο minion που έχετε δει», έγραψαν οι Μπακς στα κοινωνικά δίκτυα, ενώ, σε βίντεο που δημοσίευσαν, έγραψαν: «Minions, σήμερα κλέβουμε το φεγγάρι» (σ.σ. ατάκα που χρησιμοποιεί ο Γκρου, ο κεντρικός ήρωας της ταινίας «Εγώ, ο Απαισιότατος»). 

ADVERTISEMENT

Όπως είναι φυσικό, η τρομερή εμφάνιση του Greek Freak κέρδισε χιλιάδες αποθεωτικά σχόλια, ενώ, πάντα απολαμβάνει το ανάλογο ντύσιμο την εβδομάδα του Halloween.

Πέρυσι, έδωσε τη συνέντευξη μετά τον αγώνα φορώντας στολή του Mr. Potato Head, ενώ, το 2022, ο Γιάννης έκανε «φάρσα ή κέρασμα» (σ.σ. trick or treat) στο Μέκγουον ντυμένος με στολή Paw Patrol.

[ΠΗΓΗ]
Θέλετε να βλέπετε πιο συχνά το E-Radio στα αποτελέσματα της Google;
Προσθέστε το E-Radio στις πηγές σας στη Google
ADVERTISEMENT
READ NEXT

Celebrity news, gossip και τα παρασκήνια της showbiz. Επώνυμοι, σχέσεις και τα hot ονόματα της ελληνικής και διεθνούς ψυχαγωγίας, στο e-radio.gr.

Τα θέματα που ξεχώρισε σήμερα η ομάδα του E-Daily.

Ομορφιά, style, σχέσεις και celebs: ό,τι ξεχώρισε σήμερα το Pink.

×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Γυναίκες χωρίς φίλτρο