Λιάγκας για Μαυρίκιο Μαυρικίου: «Είχε λιποθυμήσει στην αγκαλιά μου»
Τι είχε συμβεί

Δημοσίευση 31/10/2025 | 15:50
Το πρωί της Παρασκευής 31 Οκτωβρίου, ο Μαυρίκιος Μαυρικίου βγήκε σε ζωντανή σύνδεση στην εκπομπή του ΑΝΤ1, Πρωινό, ώστε να μιλήσει για το τραγούδι που έγραψε και έστειλε ως πρόταση για να εκπροσωπήσει την Ελλάδα στην Eurovision 2026.
«Νιώθω ανυπομονησία και χαρά», είπε αρχικά και στη συνέχεια, επειδή ρωτήθηκε για ποιο λόγο δεν έστειλε το τραγούδι για να εκπροσωπήσει την Κύπρο και όχι την Ελλάδα, απάντησε:
«Στην Κύπρο τα πράγματα είναι πολύ περίεργα. Κλείνονται σε ένα γραφείο, τα μαγειρεύουν και τα ανακοινώνουν. Έχει γίνει κάτι που προσωπικά δεν μου άρεσε καθόλου. Έκαναν ένα γκάλοπ αν θέλουν να εκπροσωπήσει την Κύπρο άντρας ή γυναίκα. Έχει ακουστεί ότι είναι υποψήφιοι η Ζόζεφιν, ο Γιώργος Περρής και η Κατερίνα Στικούδη».
«Το τραγούδι μου είναι ένα κράμα. Έχει πολλές εκπλήξεις το τραγούδι, νιώθω ότι έχω ξεπεράσει τα όριά μου. Πιστεύω θα σας εντυπωσιάσει», εξομολογήθηκε ακόμη.
Η αποκάλυψη του Γιώργου Λιάγκα για το άγνωστο περιστατικό με τον Μαυρίκιο Μαυρικίου
Κλείνοντας, έστειλε τα χαιρετίσματά του στην ομάδα του Πρωινού, ωστόσο ξέχασε να αναφέρει την Γιώτα Κηπουρού, καθώς δεν έχει ιδιαίτερη σχέση μαζί της και κάπως έτσι ξεκίνησε μία συζήτηση στο πλατό για το πόσο κοντά είναι ο καθένας τους με τον Μαυρίκιο Μαυρικίου.
Τότε ο Γιώργος Λιάγκας πήρε τον λόγο και αποκάλυψε: «Εμένα είχε λιποθυμήσει στην αγκαλιά μου. Στο Voice. Γιατί με κοιτάτε έτσι; Ήμουν παρουσιαστής στο Voice και είχε λιποθυμήσει στην αγκαλιά μου».
Πράγματι, ο Μαυρίκιος Μαυρικίου είχε επιβεβαιώσει το γεγονός, εξηγώντας στην εκπομπή «Μελέτησέ το» πως δεν άντεξε που δεν πέρασε στην επόμενη φάση του παιχνιδιού και λίγο αργότερα λιποθύμησε.
«Ισχύει. Ήταν μια πολύ δύσκολη μέρα αυτή των γυρισμάτων. Ήμασταν από το πρωί πολύ κουρασμένοι. Μου στοίχισε ψυχολογικά το αποτέλεσμα. Φόρτωσα και κατέρρευσα. Είπα στη Μελίνα Ασλανίδου “κράτα με γιατί πέφτω”.
Έχω ξαναφάει παρόμοια χαστούκια στο παρελθόν και στο X-Factor και σε όλα αυτά, αλλά έχω μάθει να βγαίνω πιο δυνατός και να παίρνω κάτι καινούργιο. Δεν μπορούσα να το ελέγξω. Είχα μεγάλη ένταση, στεναχωρήθηκα και ένιωσα τη γη να χάνεται κάτω από τα πόδια μου. Αλλά δεν πειράζει, γιατί μετά απ’ αυτό είδα να γίνονται πολύ καλά πράγματα», είχε πει.












 ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΗΜΕΡΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΗΜΕΡΑ
         ΝΕΑ ΡΑΔΙΟΦΩΝΑ
ΝΕΑ ΡΑΔΙΟΦΩΝΑ MOBILE APPS
MOBILE APPS ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ