E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Ολυμπιακός – Αϊντχόφεν 1‑1: Τον πάγωσε στο 93′

Έχασαν τη νίκη μέσα από τα χέρια τους στις καθυστερήσεις οι ερυθρόλευκοι

Ολυμπιακός – Αϊντχόφεν 1‑1: Τον πάγωσε στο 93′
FirstView

Από το NEWSROOM
Δημοσίευση 4/11/2025 | 23:56

Η γκολάρα του Ζέλσον Μάρτινς, ο οποίος είχε και δοκάρι, φαινόταν ότι θα έδινε στον Ολυμπιακό την πρώτη νίκη στο φετινό Champions League, στο 93′ όμως ο Πεπί έκανε το 1-1 για την Αϊντχόφεν, με τις ελπίδες για πρόκριση στον επόμενο γύρο να μειώνονται κι άλλο.

Με τον κόσμο τους να δημιουργεί εντυπωσιακή ατμόσφαιρα, οι «ερυθρόλευκοι» μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι και με διάθεση να πρεσάρουν ψηλά για να οδηγήσουν σε λάθη τους Ολλανδούς. Στο 12′, πάντως, οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να σπάσουν το πρέσινγκ και βγήκαν μπροστά σκοράροντας με τον Σαϊμπάρι, ήταν όμως σε θέση οφσάιντ και το γκολ δεν μέτρησε.

Το παιχνίδι συνεχίστηκε με την ομάδα του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ να έχει την κατοχή της μπάλας και στο 17ο λεπτό το Καραϊσκάκη… πήρε φωτιά καθώς ο Ζέλσον κατέβασε ωραία μετά τη μπαλιά του Τσικίνιο και εκτέλεσε τον Κόβαρ για το 1-0! Η PSV προσπάθησε να αντιδράσει κερδίζοντας διαδοχικά κόρνερ στα επόμενα λεπτά, δεν έγινε όμως ποτέ πραγματικά επικίνδυνη.

Αντιθέτως, στο 31′ οι Πειραιώτες πήγαν για το δεύτερο γκολ με το σουτ του Τσικίνιο εντός περιοχής, ο Κόβαρ όμως έκανε μεγάλη επέμβαση και κράτησε το 1-0. Στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου οι φιλοξενούμενοι θα μπορούσαν να απειλήσουν σε μία-δύο περιπτώσεις αλλά ο Πιρόλα ήταν άψογος, με τον Πίτερ Μπος να αρχίζει στη συνέχεια τις αλλαγές.

Στο 61′, πάντως, αυτό που θα μπορούσε να αλλάξει ήταν το σκορ και το 1-0 να γίνει 2-0 από το δυνατό σουτ του Ζέλσον Μάρτινς εντός περιοχής, η μπάλα όμως πήγε στο δοκάρι αυτή τη φορά και η Αϊντχόφεν παρέμεινε ζωντανή. Στο επόμενο λεπτό ο Μεντιλίμπαρ έβγαλε τον Γκαρθία που δεν μπορούσε να συνεχίσει και έβαλε τον Νασιμέντο, για να συνεχιστεί το παιχνίδι με τους «ερυθρόλευκους» να παραμένουν καλύτεροι.

Στο 72′ οι Ολλανδοί έγιναν επικίνδυνοι με το σουτ του Βάνερ που έφυγε λίγο άουτ, για να απαντήσουν οι Πειραιώτες στο επόμενο λεπτό με ωραίο σουτ του Ποντένσε που απέκρουσε ο Κόβαρ. Ο Μεντιλίμπαρ πέρασε, αμέσως μετά, στο ματς τον Ταρέμι βγάζοντας τον Τσικίνιο και λίγα λεπτά μετά έβγαλε και Ελ Κααμπί και Ποντένσε για να βάλει Σιπιόνι και Κοστίνια,

Στο 93′, όμως, η Αϊντχόφεν κέρδισε φάουλ και η μπάλα στρώθηκε στον Πέπι, ο οποίος με τελείωμα εντός περιοχής έκανε το 1-1 και στέρησε δύο πολύτιμους βαθμούς από τους «ερυθρόλευκους».

Ολυμπιακός (Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ): Τζολάκης, Ροντινέι, Ρέτσος, Πιρόλα, Ορτέγκα, Γκαρθία (62′ Νασιμέντο), Μουζακίτης, Μάρτινς, Τσικίνιο (74′ Ταρέμι), Ποντένσε (83′ Κοστίνια), Ελ Κααμπί (83′ Σιπιόνι).

Αϊντχόφεν (Πίτερ Μπος): Κόβαρ, Ντεστ, Σχάουτεν, Γκασιορόφσκι, Σαλάχ-Εντίν (68′ Μπαϊρακτάρεβιτς), Σαϊμπάρι (84′ Μπόαντου), Μάουρο Ζούνιορ, Φέιρμαν, Μαν (58′ Πέπι), Τιλ (58′ Ντριούς), Πέρισιτς (68′ Βάνερ).

FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

BBC: Αυτό είναι το βίντεο με το μοντάζ στον Τραμπ που οδήγησε στην παραίτηση τον διευθυντή και τη διευθύνουσα σύμβουλο

Πριν 9 ώρες

Προβλήματα στο BBC έχει προκαλέσει το μοντάζ που έγινε σε βίντεο από ομιλία του Ντόναλντ Τραμπ

Απάτη με ακίνητα στην Αθήνα: Πώς έπεσαν στα δίχτυα της Αστυνομίας

Πριν 9 ώρες

Εξιχνιάστηκε απόπειρα απάτης με το πρόσχημα αγοράς ακινήτου μέσω πλειστηριασμού

Γιατί η Nutella σταμάτησε τις αγορές φουντουκιού από την Τουρκία

Πριν 9 ώρες

Το εθνικό προϊόν που κάποτε εξασφάλιζε εισόδημα και εξαγωγές, σήμερα γίνεται πηγή πολιτικής έντασης

42ος Αυθεντικός Μαραθώνιος: Χειροκροτήματα και συγκίνηση για τον δρομέα που τερμάτισε τελευταίος

Πριν 9 ώρες

Μετά από οκτώ ώρες προσπάθειας, ο 67χρονος δρομέας ολοκλήρωσε τη διαδρομή και καταχειροκροτήθηκε στο Παναθηναϊκό Στάδιο

Σοκαριστική σύγκρουση τρένων στη Σλοβακία: Πολλοί τραυματίες, στο σημείο όλες οι υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης

Χτες

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, οι πιο σοβαροί τραυματισμοί εντοπίζονται στο πρώτο βαγόνι

Η στιγμή της συντριβής ελικοπτέρου στο Νταγκεστάν ‑ 4 νεκροί

Χτες

Ο πιλότος προσπάθησε αρχικά να το προσγειώσει σε μια παραλία, όμως τελικά το Ka-226 κατέπεσε σε κατοικημένη περιοχή

«Ήσουν πρεζάκιας και τώρα τρέχεις Μαραθώνιο» έλεγα στον εαυτό μου ‑ Η ιστορία δεύτερης ευκαιρίας του Παναγιώτη Καραΐσκου

Χτες

Αποκάλυψε πως στο παρελθόν όταν έβλεπε κάποιον να τρέχει στον δρόμο έλεγε «είναι τρελός»

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

par: 8
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.