ADVERTISEMENT

Αναστάτωση στην Λάρισα: Τρένο μπήκε σε λάθος γραμμή ‑ «Κάτι έγινε με το κλειδί»

Ο συρμός του προαστιακού κινούνταν για αρκετά χιλιόμετρα σε λάθος γραμμή, όπως κατήγγειλαν επιβάτες

Newsroom
1' χρόνος ανάγνωσης
Αναστάτωση στην Λάρισα: Τρένο μπήκε σε λάθος γραμμή - «Κάτι έγινε με το κλειδί»
ADVERTISEMENT

Ακόμη ένα περιστατικό που προκαλεί ανησυχία για τα τρένα στην Ελλάδα καταγγέλουν επιβάτες του προαστιακού στη Λάρισα.

Θέλετε να βλέπετε πιο συχνά το E-Radio στα αποτελέσματα της Google;
Προσθέστε το E-Radio στις πηγές σας στη Google

Το απόγευμα της Τετάρτης 5 Νοεμβρίου, ένας συρμός του προαστιακού που εκτελούσε το δρομολόγιο Θεσσαλονίκη–Λάρισα (17:30) κινούνταν για αρκετά χιλιόμετρα σε λάθος γραμμή εξόδου, πριν ακινητοποιηθεί και επιστρέψει στην κανονική πορεία του.

ADVERTISEMENT

Προς το παρόν, δεν υπάρχει επίσημη ανακοίνωση για το συμβάν από τον ΟΣΕ ή τη Hellenic Train.

«Κάτι έγινε με το κλειδί»

Όταν επιβάτες ζήτησαν εξηγήσεις για το περιστατικό και για το πώς ο συρμός βρέθηκε να κινείται για αρκετά χιλιόμετρα σε λάθος γραμμή, η απάντηση ενός υπαλλήλου ήταν «Κάτι έγινε με το κλειδί και πήραμε λάθος γραμμή»!

Σύμφωνα με το Onlarissa.gr οι επιβάτες κατήγγειλαν επίσης ότι οι περισσότεροι σταθμοί της διαδρομής ήταν σκοτεινοί και χωρίς προσωπικό, με αποτέλεσμα πολλοί να αισθάνονται ανασφάλεια. Μια γυναίκα, σύμφωνα με μαρτυρία, εγκατέλειψε τον σταθμό καθώς φοβήθηκε να περιμένει μέσα στο σκοτάδι. Άλλη επιβάτιδα ανέφερε πως σε πρωινό δρομολόγιο Αθήνα–Λάρισα οι ταξιδιώτες αποβιβάστηκαν σε λάθος στάση χωρίς καμία ενημέρωση.

[ΠΗΓΗ]
Θέλετε να βλέπετε πιο συχνά το E-Radio στα αποτελέσματα της Google;
Προσθέστε το E-Radio στις πηγές σας στη Google
ADVERTISEMENT
READ NEXT

Όλες οι ειδήσεις της ημέρας από Ελλάδα και κόσμο. Πολιτική, κοινωνία, οικονομία και επικαιρότητα 24/7, με έγκυρη ενημέρωση από το e-radio.gr.

Τα θέματα που ξεχώρισε σήμερα η ομάδα του E-Daily.

×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Γυναίκες χωρίς φίλτρο