ADVERTISEMENT

Ποια πασίγνωστη τραγουδίστρια θα βαφτίσει τον γιο του Πάνου Μουζουράκη

«Από τα πιο δοτικά άτομα που έχω γνωρίσει», είπε ο τραγουδιστής

Γράφει η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΟΥ
1' χρόνος ανάγνωσης
Ποια πασίγνωστη τραγουδίστρια θα βαφτίσει τον γιο του Πάνου Μουζουράκη
ADVERTISEMENT

Τον γιο του Πάνου Μουζουράκη και της Μαριλού Κόζαρη πρόκειται να βαφτίσει η Έλενα Παπαρίζου, όπως αποκάλυψε ο ίδιος, σε συζήτηση για το Voice και τη σχέση του με τους υπόλοιπους κριτές. Το δεύτερο παιδί του ζευγαριού ήρθε στον κόσμο τον περασμένο Μάιο, δύο χρόνια μετά την κόρη τους.

Θέλετε να βλέπετε πιο συχνά το E-Radio στα αποτελέσματα της Google;
Προσθέστε το E-Radio στις πηγές σας στη Google

Καλεσμένος στην εκπομπή «Αγκαλιά του Φάνη», ο Πάνος Μουζουράκης ρωτήθηκε μεταξύ άλλων, για την σχέση του με την Έλενα Παπαρίζου και τότε, έκανε την αποκάλυψη του, ενώ εξέφρασε επίσης, την εκτίμησή του για εκείνη, χαρακτηρίζοντάς την «ένα από τα πιο δοτικά άτομα που έχει γνωρίσει».

ADVERTISEMENT

«Η Έλενα Παπαρίζου θα βαφτίσει τον γιο μου. Είναι από τα πιο δοτικά άτομα που έχω γνωρίσει. Είναι ένα κορίτσι το οποίο πραγματικά στους ανθρώπους γύρω της έχει σταθεί όσο λίγοι άνθρωποι ξέρουν να συμπαραστέκονται», είπε χαρακτηριστικά ο Πάνος Μουζουράκης.

Στη συνέχεια, πρόσθεσε χιουμοριστικά: «Μια μαλ**** να πω, ξέρεις τι έχω να ακούσω μετά; Εγώ είμαι ευαίσθητο παιδί. Δεν το αντέχω αυτό, να αισθάνομαι έτσι και δεν έχω να πω και κάτι».

[ΠΗΓΗ]
Θέλετε να βλέπετε πιο συχνά το E-Radio στα αποτελέσματα της Google;
Προσθέστε το E-Radio στις πηγές σας στη Google
ADVERTISEMENT
READ NEXT

Celebrity news, gossip και τα παρασκήνια της showbiz. Επώνυμοι, σχέσεις και τα hot ονόματα της ελληνικής και διεθνούς ψυχαγωγίας, στο e-radio.gr.

Τα θέματα που ξεχώρισε σήμερα η ομάδα του E-Daily.

Ομορφιά, style, σχέσεις και celebs: ό,τι ξεχώρισε σήμερα το Pink.

×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Γυναίκες χωρίς φίλτρο