E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Μιχάλης Σαράντης: «Για χρόνια είχα ενοχές που έζησα εγώ κι όχι εκείνος»

Ο ηθοποιός μίλησε για τον Ηλία που ήταν συμμαθητές στο Δημοτικό

Μιχάλης Σαράντης: «Για χρόνια είχα ενοχές που έζησα εγώ κι όχι εκείνος»
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δημοσίευση 14/11/2025 | 15:58

O ηθοποιός Μιχάλης Σαράντης ήταν καλεσμένος στην εκπομπή «Buongiorno», όπου μίλησε για την απώλεια του καλύτερού του φίλου και τις ενοχές που ένιωθε για αυτό.

«Έχασα τον καλύτερό μου φίλο σε πολύ τρυφερή ηλικία. Ένιωθα πολλές ενοχές που έμεινα εγώ στη ζωή και έφυγε εκείνος. Για πολλά χρόνια δεν έκανα όσα μπορούσα, γιατί ένιωθα ενοχές που έχω μείνει εγώ στη ζωή και δεν έχει μείνει αυτό το λαμπρό παιδί που έφυγε τότε, ο Ηλίας. Ένιωθα τρομερές ενοχές σε όλα. Ήμασταν στο Δημοτικό με τον Ηλία. Ήταν ένα λαμπρό παιδί. Φανταστικό παιδί, φωτεινό, πανέξυπνο, ευγενέστατο. Τη μαμά του την ψάχνω ακόμα, δεν την έχω βρει. Εγώ κι εκείνος ήμασταν από τους κοντούληδες της τάξης στο Δημοτικό. Ήμασταν μαζί από την πρώτη Δημοτικού μέχρι τη μέρα που έφυγε από το σχολείο. Ο Ηλίας αρρώστησε στην πρώτη Γυμνασίου και σταμάτησε το σχολείο εκεί. Τον ξαναείδα τελευταία φορά όταν ήμουν στη Β’ Γυμνασίου, όπου εγώ ψήλωσα. Μας κάλεσαν οι γονείς του με τα άλλα παιδιά να πάμε να τον δούμε για να τον χαιρετήσουμε ουσιαστικά. Πήγα και ήμουν ένα κεφάλι πιο ψηλός από εκείνον και μου λέει “είδες φιλαράκο μου; Ψήλωσες”. Κάπου εκεί εγώ διαλύθηκα. Δεν μου το έκανε επίτηδες. Το έκανε από βαθιά χαρά για τον φίλο του και από στεναχώρια γιατί εκείνος «έφευγε». Εγώ όμως διαλύθηκα», περιέγραψε ο ηθοποιός με τη Φαίη Σκορδά να συγκινείται.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Σταμάτησα να έχω ενοχές όταν βρέθηκε κάποιος να μου πει ότι δεν φταίω εγώ που έφυγε από τη ζωή. Ήταν μια άγνωστη κοπέλα σε ένα μπαρ. Καθόμασταν σε ένα μπαρ που συχνάζαμε, δεν φλερτάραμε, πιάσαμε απλώς την κουβέντα και κάπως της είπα αυτό το περιστατικό. Αυτή η κοπέλα τότε μου είπε “δεν φταίς”. Όταν το ακούς από κάποιον που δεν σε ξέρει, σου ανάβει ένα λαμπάκι μέσα σου. Για εκείνη ήταν το προφανές αυτό. Συγκινήθηκα πολύ τότε», συμπλήρωσε ο ηθοποιός.

Δείτε το σημείο στο 05:12:

[ΠΗΓΗ]
FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Καινούργιου για Χριστοπούλου: «Έπαθα σοκ με αυτό που είπε, πόσο βαθιά μισογυνιστικό σχόλιο»

Χτες

Όσα είπε η Κατερίνα Καινούργιου για την Έλενα Χριστοπούλου και το σχόλιό της στο Real View

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: «Θέλω να παντρευτώ μέσα στο 2026 γιατί περνάνε τα χρόνια»

Χτες

Την Ηλιάνα Παπαγεωργίου συνάντησε η κάμερα της εκπομπής «Το Πρωινό» και ο Γρηγόρης Μπάκας στο αεροδρόμιο

Παντρεύεται διάσημος Έλληνας τραγουδιστής: Ήρθε η ώρα, έγραψε

Χτες

Ο τραγουδιστής και η Γαλάτεια Βασιλειάδη έχουν αποκτήσει μαζί δύο παιδιά

Ντόρα Μπακογιάννη: «Και τι προτείνετε τώρα που έχω παιδί αγνώστου πατρός; Να το καταπιώ;»

Χτες

Η Ντόρα Μπακογιάννη θέλησε να αποκαλύψει την άγνωστη ιστορία από το μαιευτήριο

Έξαλλος ο Ανδρέας Μικρούτσικος: «Γιατί μου το λες αυτό, είμαι ηλίθιος;»

Χτες

Με αφορμή τις δηλώσεις της Ελεονώρας Μελέτη

Justin Bieber: Εκνευρίστηκε και πέταξε μπουκάλι νερού σε παπαράτσι

Χτες

Το περιστατικό καταγράφηκε έξω από εστιατόριο στο Λος Αντζελες

Χάρης Ρώμας: «Σκηνοθέτης βγαίνει σαν ιερή αγελάδα και ό,τι τσιτάτο πει είναι ξαφνικά θέσφατο»

Χτες

Ο Χάρης Ρώμας βρέθηκε καλεσμένος στο πλατό του Happy Day στον ALPHA, σήμερα Δευτέρα 9/3, όπου μίλησε για όλους και για όλα

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

par: 3
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.