ADVERTISEMENT

Βουρκωμένη η Σίσσυ Χρηστίδου: «Σας το λέω και συγκινούμαι! Ανατρίχιασα»

Το συγκινητικό περιστατικό που έζησε το Σάββατο 29/11

Newsroom

Ενημερώθηκε
2' χρόνος ανάγνωσης
Βουρκωμένη η Σίσσυ Χρηστίδου: «Σας το λέω και συγκινούμαι! Ανατρίχιασα»
ADVERTISEMENT

Το πρωί της Κυριακής 30 Νοεμβρίου, η Σίσσυ Χρηστίδου βγήκε στον αέρα της εκπομπής της στο κανάλι του MEGA, Χαμογέλα και Πάλι, και μοιράστηκε μία ιστορία από ένα σκηνικό που έζησε το Σάββατο 29/11 όσο βρισκόταν μαζί με τον γιο της και την ανιψιά της.

Θέλετε να βλέπετε πιο συχνά το E-Radio στα αποτελέσματα της Google;
Προσθέστε το E-Radio στις πηγές σας στη Google

Ένας κύριος μεγάλος σε ηλικία την πλησίασε όταν τους είδε να χορεύουν και να τραγουδούν μέσα στο αυτοκίνητό της και της είπε τα πιο όμορφα λόγια που την έκαναν να συγκινηθεί όχι μόνο εκείνη τη στιγμή αλλά και όσο τα μετέφερε στους συνεργάτες της.

ADVERTISEMENT

Η συγκινητική εξομολόγηση της Σίσσυς Χρηστίδου στον αέρα του Χαμογέλα και Πάλι

«Εχθές πήγαμε για ψώνια… Τι σκεφτόμουν κι εγώ; Black Friday, Σάββατο… Όμως θα σας πω μια πολύ συγκινητική στιγμή που έζησα. Είμαι μέσα στο αυτοκίνητο με τον γιο μου τον μικρό και την ανιψιά μου και έχουμε πάρα πολύ δυνατά τη μουσική – το κάνουμε συνέχεια εμείς αυτό – και χορεύουμε γιατί είσαι σημειωτόν και περιμένεις. Χορεύουμε, τραγουδάμε, έχουμε μπει μέσα στο πάρκινγκ, με τον ίδιο ρυθμό εμείς. Χαμός στο αμάξι. Όσοι μας είδατε, χίλια συγγνώμη… Τέλος πάντων, κλείνουμε το αμάξι και πάμε να ανέβουμε στο εμπορικό.

Τότε έρχεται ένας κύριος ηλικιωμένος και μου λέει “Κορίτσι μου σε ευχαριστώ πάρα πολύ, με συγκινεί όταν συναντώ την ευτυχία, κάθε φορά”. Σας το λέω και συγκινούμαι! Τότε κατάλαβα ότι αυτές είναι οι στιγμές. Τι είναι δηλαδή; Το ότι είμαστε μέσα στο αμάξι και χορεύαμε και τραγουδούσαμε… Πόσο σπουδαίο είναι! Κοίτα τώρα πρωί - πρωί… Εγώ ανατρίχιασα όταν μου το είπε! Έκανε κάτι σπουδαίο γιατί θύμισε σε εμένα πόσο σπουδαία είναι αυτή η στιγμή. Γιατί αυτές οι στιγμές περνάνε και τις θεωρούμε δεδομένες…», είπε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια και βούρκωσε.

«Η ευτυχία της στιγμής αυτή είναι. Να είσαι με τα παιδιά σου, με τα ανίψια σου, τον άνθρωπό σου μέσα στο αυτοκίνητο και να χορεύετε!», επισήμανε με τη σειρά του ο Νίκος Συρίγος.

[ΠΗΓΗ]
Θέλετε να βλέπετε πιο συχνά το E-Radio στα αποτελέσματα της Google;
Προσθέστε το E-Radio στις πηγές σας στη Google
ADVERTISEMENT
READ NEXT

Celebrity news, gossip και τα παρασκήνια της showbiz. Επώνυμοι, σχέσεις και τα hot ονόματα της ελληνικής και διεθνούς ψυχαγωγίας, στο e-radio.gr.

Τα θέματα που ξεχώρισε σήμερα η ομάδα του E-Daily.

Ομορφιά, style, σχέσεις και celebs: ό,τι ξεχώρισε σήμερα το Pink.

×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Γυναίκες χωρίς φίλτρο