Με μηνύσεις απειλεί η δασκάλα από το Λουτράκι που κατήγγειλε τον 6χρονο μαθητή για θωπεία
Η 55χρονη εικαστικός παραμένει εκτός σχολείων μέχρι την ολοκλήρωση της ΕΔΕ

Από το NEWSROOM
Δημοσίευση 1/12/2025 | 21:05
Με μηνύσεις προειδοποιεί η δασκάλα από το Λουτράκι που είχε καταγγείλει 6χρονο μαθητή της για θωπεία, δηλώνοντας ότι θα κινηθεί νομικά εναντίον όσων –όπως υποστηρίζει– επιχείρησαν να πλήξουν την υπόληψή της.
Η 55χρονη εικαστικός, η οποία παραμένει εκτός σχολείου μέχρι να ολοκληρωθεί η ΕΔΕ, επιμένει στην αρχική της θέση ότι ο μαθητής την θώπευσε στο στήθος και τονίζει ότι προχώρησε στην καταγγελία στην Αστυνομία αποκλειστικά για να προστατεύσει τον εαυτό της αλλά και τους συμμαθητές του παιδιού.
«Δεν έχουμε επικοινωνία με την κόρη μας»
Από την πλευρά τους, οι γονείς της 55χρονης εκφράζουν την αγωνία και την απογοήτευσή τους:
«Δεν έχουμε καμία επικοινωνία με την κόρη μας», δήλωσαν στο MEGA.
«Δεν ξέρουμε τώρα τι κάνει. Πήρα, ήταν η κόρη της, γιατί έχει πάει και αυτή εκεί πέρα και μου λέει ‘η μαμά έχει δουλειά’. Λέω ‘τι δουλειά, γιατί δεν μου λες;’. Από ό,τι φάνηκε δεν έχει πάει πουθενά. Είναι στεναχωρημένη με όλα αυτά».
Η μητέρα της 55χρονης αναφέρει ότι η υπόθεση θα μπορούσε να έχει αποφευχθεί:
«Έχασε τη δουλειά της για μία απερισκεψία», σημειώνει, προσθέτοντας ότι αν τους είχε συμβουλευτεί, η κατάσταση δεν θα είχε φτάσει «στα άκρα».
«Και τούτη εδώ τώρα πώς της φάνηκε να πάει να κάνει αυτήν την ιστορία. Να χάσει τη δουλειά της. Μας έχει τρελάνει και εμάς».
Σε αναμονή της επιστροφής της στο σχολείο
Η δασκάλα απομακρύνθηκε από το σχολείο του 6χρονου μετά το περιστατικό και πλέον αναμένει τις εξελίξεις, με το ερώτημα αν θα επιστρέψει στις αίθουσες πριν από τα Χριστούγεννα να παραμένει ανοιχτό.












