E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Έλενα Χαραλαμπούδη: «Δούλευα δέκα χρόνια και είχα 50 ένσημα»

«Υπήρχαν παραγωγοί που μπορούσαν να κολλήσουν μισό ένσημο, ή άλλο ένσημο», δήλωσε η ηθοποιός

Έλενα Χαραλαμπούδη: «Δούλευα δέκα χρόνια και είχα 50 ένσημα»
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δημοσίευση 2/12/2025 | 14:39

Τις δυσκολίες που αντιμετώπισε στην αγορά εργασίας περιέγραψε η Έλενα Χαραλαμπούδη, σημειώνοντας ότι, παρότι εργαζόταν για δέκα χρόνια ως ηθοποιός, αντιλήφθηκε ότι είχε συγκεντρώσει μόλις 50 ένσημα, φοβούμενη πως δε θα καταφέρει να λάβει σύνταξη.

Η ηθοποιός δήλωσε τη Δευτέρα 1η Δεκεμβρίου στην εκπομπή «The 2Night Show» ότι μετά την περίοδο του κορονοϊού μπήκε στην ηλεκτρονική πλατφόρμα για να ελέγξει τα ένσημά της και διαπίστωσε πως είχαν καταχωρηθεί πολύ λιγότερα από όσα της αναλογούσαν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Στη συνέχεια, η Έλενα Χαραλαμπούδη εξήγησε ότι το τοπίο στον χώρο της υποκριτικής είναι θολό και ότι τα τελευταία χρόνια γίνεται προσπάθεια από το Σωματείο των Ηθοποιών να ελεγχθεί η κατάσταση, καθώς υπήρχαν παραγωγοί που κολλούσαν ελάχιστα ή και άσχετα ένσημα. Η ίδια βρήκε μέχρι και ένσημα «βοηθού χειριστή μηχανής», γι’ αυτό αναγκάστηκε να στραφεί και σε άλλες δουλειές, όπως σε μανάβικο και σε λογιστήριο.

Δείτε το βίντεο

Όσο για το «Five Minute Mom», η ηθοποιός παραδέχτηκε ότι το εμπνεύστηκε σε μία περίοδο αβεβαιότητας, βρίσκοντας μία δημιουργική διέξοδο στο YouTube: «Μετά τον κορονοϊό μπήκα στην πλατφόρμα που βλέπουμε τα ένσημα και ενώ δούλευα δέκα χρόνια, είχα 50 ένσημα. Σκέφτηκα ότι δε θα πάρω ποτέ σύνταξη, δεν μπορούσα να γεννήσω. Έπαθα σοκ, γιατί τόσα χρόνια δούλευα. Είναι πολύ θολό το τοπίο και γίνεται τα τελευταία χρόνια μία σοβαρή προσπάθεια με το σωματείο των ηθοποιών. Υπήρχαν παραγωγοί που μπορούσαν να κολλήσουν μισό ένσημο, ή άλλο ένσημο. Εγώ έχω βρει με τον λογιστή μου ένσημα βοηθός χειριστή μηχανής. Γι’ αυτό έπρεπε να ασχοληθώ και με κάτι άλλο. Έχω δουλέψει σε μανάβικο, σε λογιστήριο, παντού. Με τη Λίζα Αποστολοπούλου ξεκινήσαμε το "Five Minute Mom" για να βρούμε μια διέξοδο. Τα βίντεο μένουν εκεί, ο κόσμος τα βλέπει όποτε θέλει και κάποια στιγμή έγινε το μπαμ».

[ΠΗΓΗ]
FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Έλενα Χαραλαμπούδη: «Δούλευα δέκα χρόνια και είχα 50 ένσημα»

Σήμερα

«Υπήρχαν παραγωγοί που μπορούσαν να κολλήσουν μισό ένσημο, ή άλλο ένσημο», δήλωσε η ηθοποιός

Σίσσυ Χρηστίδου για Μαραντίνη: «Είναι εξαιρετικά θυμωμένος μαζί μου»

Σήμερα

«Έκανα τα πάντα για να υπάρχει καλό κλίμα. Αναλαμβάνω πλήρως την ευθύνη στο επίπεδο της αφέλειας»

Σερένα Γουίλιαμς: Εντυπωσιακή φωτογράφιση για περιοδικό μετά την απώλεια 14 κιλών

Σήμερα

Ανακαλύπτω ξανά τον εαυτό μου, λέει η σούπερ σταρ του τένις και 23 φορές νικήτρια του Grand Slam

Η Σιένα Μίλερ είναι έγκυος στο τρίτο της παιδί

Σήμερα

Η ηθοποιός θα αποκτήσει δεύτερο παιδί με τον σύντροφό της, Όλι Γκριν

Σοφία Μουτίδου: «Είχα την τύχη να μην είμαι σεξουαλικά ποθητή, το διαχειρίζομαι στον ψυχολόγο μου»

Σήμερα

«Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν έβλεπα χυδαιότητες και κορίτσια να φοβούνται»

Macaulay Culkin: Το παιδί θαύμα του Home Alone που βούλιαξε αλλά ξαναβρήκε το δρόμο του

Σήμερα

Κανείς άλλος δεν έγινε τόσο διάσημος τόσο γρήγορα, δεν χάθηκε τόσο ξαφνικά και δεν επέστρεψε τόσο αθόρυβα αλλά τόσο δυναμικά

Η εξομολόγηση του Νίκου Οικονομόπουλου: «Φτάνω στο μικρόφωνο, τρέμω και δεν βλέπω, έχω σχεδόν τυφλωθεί»

Χτες

«Ένιωθα ότι έπρεπε να σταματήσω αλλά το πάλεψα και τελικά το νίκησα»

Μικρούτσικος: «Αν είσαι αγρότης και δεν σε λένε Φραπέ ή Χασάπη, τρως ξύλο και δακρυγόνα»

Χτες

Καυστικός ήταν για ακόμα μια φορά ο Ανδρέας Μικρούτσικος

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

par: 3
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.