E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Λιάγκας: «Κόλαφος» κατά της Μουτίδου – «Γιατί καλείς τον Μπέο ενώ τον θεωρείς φασίστα;»

«Το κάνεις για πρόκληση ενδιαφέροντος και τηλεθέαση»

Λιάγκας: «Κόλαφος» κατά της Μουτίδου – «Γιατί καλείς τον Μπέο ενώ τον θεωρείς φασίστα;»
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δημοσίευση 16/12/2025 | 10:38

Το πρωί της Τρίτης (16/12), στην εκπομπή Το Πρωινό στον ΑΝΤ1, ο Γιώργος Λιάγκας έριξε τα βέλη στη Σοφία Μουτίδου με αφορμή το σκηνικό που σημειώθηκε χτες το βράδυ στην εκπομπή Real View στο Open με τον Αχιλλέα Μπέο. Συγκεκριμένα, ο παρουσιαστής αναρωτήθηκε σε έντονο ύφος γιατί τον κάλεσαν στην εκπομπή ενώ διαφωνούν με τις απόψεις του.

Το ξέσπασμα του Γιώργου Λιάγκα

«Τον θεωρούμε φασίστα και τον καλούμε στις εκπομπές μας. Γιατί το κάνεις ενώ ξέρεις ότι θα ακούσεις φασιστικές απόψεις; Θα τον αλλάξεις; Συμφωνώ σε αυτά που είπε η Μουτίδου αλλά γιατί τον καλέσε; Για να τον πει φασίστα; Κι εσείς της πολιτικής ορθότητας νούμερα θέλετε αλλά και εμείς έχουμε κάνει τις επιλογές μας. Πήγα στον Βόλο και πέσαμε μούρη με μούρη και δεν του μίλησα», ανέφερε ο Γιώργος Λιάγκας όταν προανήγγειλε το θέμα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Στη συνέχεια της εκπομπής, μετά την προβολή του σχετικού βίντεο με τα όσα συνέβησαν, ο Γιώργος Λιάγκας είπε: «Γιατί η κυρία Μουτίδου δέχτηκε να τον βγάλουν βίντεοκλήση τον φασίστα και τον ομοφοβικό; Ξέρεις πού θα φτάσει η ιστορία. Το κάνεις για πρόκληση ενδιαφέροντος και τηλεθέαση. Είναι ένα φυτίλι που θα λαμπαδιάσει. Αν διαφώνησε να τον βγάλουν στην εκπομπή, εγώ της βγάζω το καπέλο. Εγώ για δέκα λεπτά θα αποχωρούσα από το πλατό, θα πήγαινα λίγο τουαλέτα και θα ήσουν πιο μάγκας έτσι. Τον Μπέο οφείλουμε σαν κοινωνία να τον απομονώσουμε. Δεν απομονώνεις τους Βολιώτες, αλλά έναν άνθρωπο και τις απόψεις του».

Τι συνέβη στην εκπομπή του Open

Το αρχικό θέμα της ζωντανής σύνδεσης με τον δήμαρχο Βόλου αφορούσε καταγγελίες από φιλοζωικές οργανώσεις για ζωντανό άλογο στη φάτνη της πόλης, ωστόσο οι τόνοι ανέβηκαν αμέσως, με τη συζήτηση να παίρνει χαρακτήρα έντονης αντιπαράθεσης.

Ο Αχιλλέας Μπέος ξεκίνησε αιφνιδιαστικά λέγοντας: «Θα σας λύσω έναν γρίφο ποιος είναι ο τραγουδιστής, γιατί ορισμένοι έχετε μάθει να ζείτε στον κόσμο της ψευτιάς και της υποκρισίας». Η Σοφία Μουτίδου αντέτεινε: «Όταν κάνετε εκπομπή να το πείτε εσείς», με τον Μπέο να απαντά: «Εσείς με καλέσατε. Καληνύχτα σας και συνεχίστε». Παρά την τελευταία φράση του δημάρχου πάντως, η ζωντανή σύνδεση συνεχίστηκε, με τη διαμάχη να κλιμακώνεται.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η Σοφία Μουτίδου επανέλαβε τη θέση της: «Όταν παίρνεις βιντεοκλήση τον Μπέο τι περιμένεις το 2025; Θέλετε να μιλάμε ο ένας πάνω στον άλλον;», για να του πει προς το τέλος της σύνδεσης: «Μου κάνει φοβερή εντύπωση που στράφηκαν εναντίον σας για το αλογάκι και κανείς δεν έχει στραφεί εναντίον σας τόσα χρόνια για τις ξεφτίλες που εξαπολύετε όποτε έχετε ευκαιρία κι άνθρωπο», με τον Αχιλλέα Μπέο να αντιδρά: «Η πρώτη ξεφτίλα κ. Μουτίδου είστε εσείς. Θεωρείτε και τον εαυτό σας ηθοποιό. Ότι δεν θα ‘ρθειτε στο Βόλο να κάνετε παράσταση. Γιατί θα ερχόταν κανένας να σας δει;».

Η ηθοποιός δεν μάσησε τα λόγια της: «Δεν μπορώ να κάνω παράσταση στο Βόλο, ούτε στις Σέρρες. Έχω μία ελαφριά τσίπα. Όσο είσαι εσύ εκεί πέρα, δεν θα πατήσω πόδι. Φασίστες και ρατσιστές δεν γουστάρω. Πήγαινε να βρίσεις κι άλλους, να μιλάς για γυναίκες, για βιασμούς».

Η αντιπαράθεση ολοκληρώθηκε με τον Αχιλλέα Μπέο να αφήνει αιχμές για τη Σοφία Μουτίδου πριν κλείσει η σύνδεση: «Μεγάλη απώλεια. Απορώ που η διοίκηση του OPEN σου έδωσε εκπομπή».

[ΠΗΓΗ]
FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Το κορίτσι που χόρεψε για τον Kanye West και...γκρέμισε το internet, πλέον κερδίζει βραβεία

Πριν 1 ώρα

Ποια είναι η Teyana Taylor που έχει αναστατώσει το Hollywood και κέρδισε μόλις Χρυσή Σφαίρα

Τα είχαν για λίγο στη σειρά, αλλά οι καυγάδες τους κράτησαν για χρόνια

Πριν 1 ώρα

H Holly Marie Combs μιλά για την συγγνώμη του Brian Krause μετά από σχεδόν 25 έτη – και τα παλιά μυστικά ξαναβγαίνουν στο φως!

Ακραίο ψύχος στις ΗΠΑ: Μακαρόνια παγώνουν στον αέρα στη Μινεάπολη

Χτες

Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης τουλάχιστον 16 πολιτείες, σχεδόν 1.800 πτήσεις έχουν ήδη ακυρωθεί

Ολλανδός YouTuber βουτάει στο νερό στη Σιβηρία με το θερμόμετρο να γράφει ‑52 βαθμούς Κελσίου

Χτες

Ο Ολλανδός επιχείρησε να περάσει 4 ημέρες σε αυτή την παγωμένη πόλη στη Σιβηρία για χάρη ενός βίντεο στο YouTube.

Τα ακροβατικά της Σαρλίζ Θερόν σε μία καρέκλα, δείτε βίντεο

Χτες

Έκανα προπόνηση για μερικές επικές αναρριχήσεις για την επερχόμενη ταινία μου, σχολίασε η ηθοποιός

Αλεσάντρα Αμπρόσιο: Οι τόπλeς φωτογραφίες που δημοσίευσε

Χτες

Δείτε τα αποκαλυπτικά στιγμιότυπα που μοιράστηκε με τους θαυμαστές του το διάσημο μοντέλο

Πριν γίνει σύζυγος δισεκατομμυριούχου, ήταν ήδη σταρ: Πώς μια Αυστραλή έφτασε στην κορυφή

Χτες

Σήμερα είναι χωρισμένη από τον δισεκατομμυριούχο συζυγό της

Συγκινεί η Μαριάννα Τουμασάτου για τον πατέρα της: «Φόρεσε παπούτσια 13 χρονών, μέχρι τότε ήταν ξυπόλητος»

Χτες

«Η αδερφή της γιαγιάς μου είχε παντρευτεί έναν εγκληματία που τη χτυπούσε. Ο μπαμπάς μου του επιτέθηκε»

Καίτη Γκρέυ: «Πλαστή η διαθήκη σύμφωνα με τα στοιχεία που έχω», δηλώνει η δικηγόρος του γιου της

Προχτές

Αγωγή προσβολής της διαθήκης κατέθεσε ο Φίλιππος Ηλιάδης

Λάκης Γαβαλάς: «Θα σχεδιάσω ταφόπλακες από μάρμαρο»

Προχτές

«Κόκκαλο» ο Γιώργος Λιάγκας

«Η Αννα Λιβαθυνού έπαθε μεγάλο σοκ και έκλαιγε με λυγμούς»

Προχτές

Η Αννα Λιβαθυνού έκανε unfollow τον Παναγιώτη Στάθη μετά την αποχώρησή της από το «Καλημέρα Ελλάδα»

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

par: 7
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.