E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Reunion Παρά Πέντε: Δάκρυσαν για την απουσία της Ειρήνης Κουμαριανού

Σε μια ιδιαίτερα φορτισμένη ατμόσφαιρα

Reunion Παρά Πέντε: Δάκρυσαν για την απουσία της Ειρήνης Κουμαριανού
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Από το NEWSROOM
Δημοσίευση 24/12/2025 | 09:48

Σε μια ιδιαίτερα φορτισμένη ατμόσφαιρα, η Έφη Παπαθεοδώρου, που ενσάρκωσε την ανεπανάληπτη Θεοπούλα, εμφανίστηκε στο επετειακό επεισόδιο του “Παρά Πέντε”, προκαλώντας δάκρυα συγκίνησης σε όλο το καστ. Η αναφορά της στη Σόφι.

Συγκίνηση επικράτησε στο επετειακό επεισόδιο του Παρά Πέντε κατά την εμφάνιση της Έφης Παπαθεοδώρου, που υποδύθηκε τον θρυλικό χαρακτήρα της Θεοπούλας 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Κατά τον πρόλογο του ο Γιώργος Καπουτζίδης είπε για τον χαρακτήρα της Θεοπούλας: “όταν γράφω θέλω οι χαρακτήρες μου να έχουν συνέπεια και συνέχεια. Θέλω όμως πάντα να έχω έναν χαρακτήρα που θα μπορεί να λέει ότι θέλει. Στο Παρά Πέντε αυτός ο χαρακτήρας ήταν η Θεοπούλα”.

Ο Γιώργος Καπουτζίδης και το υπόλοιπο καστ, που ήταν αρκετά συγκινημένοι και φορτισμένοι, αγκάλιασαν και φίλησαν την αγαπημένη ηθοποιό.

“Αυτό που ζούμε είναι μεγάλη ευτυχία. Το δώρο μας για τα Χριστούγεννα είναι το αποψινό” είπε αρχικά η κ Παπαθεοδώρου, που ευχαρίστησε τον Γιώργο Καπουτζίδη που έγραψε “αυτό το υπέροχο έργο“.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ωστόσο, η Έφη Παπαθεοδώρου ήταν φανερά φορτισμένη, καθώς το ταίρι της στη σειρά, η Ειρήνη Κουμαριανού, που υποδυόταν την Σόφι έχει φύγει από τη ζωή. “Υπάρχει μια θλίψη μέσα μου” είπε “γιατί έχω χάσει τη Σόφι. Χάρη σε εκείνη που δεν είναι μαζί μας, ήρθα στο Παρά Πέντε και ήταν πάντα δίπλα μου στα δύσκολα και στα ευκολά και μας λείπει πολύ. Όπως μου λέει η κόρη της, είναι κάπου ψηλά, μας βλέπει και μας χαίρεται”.

Στη συνέχεια ευχαρίστησε ξανά τον Γιώργο Καπουτζίδη για αυτή τη μοναδική ευκαιρία που της έδωσε με το Παρά Πέντε και είπε ότι: “δεν μπορούσαμε να φανταστούμε ότι θα γινόταν όλο αυτό. Όταν είδα το πρώτο επεισόδιο είπα: χάλια είμαι! Και μου λέει ο σκηνοθέτης: έχεις κάνει θραύση! Ξέρετε η πρωτοτυπία του ρόλου ήταν αυτό που έκανε τη διαφορά. Δεν ήταν μια απλή γιαγιά. Είχε μια παιδικότητα, μια τρέλα αυτός ο ρόλος. Με την Σόφι και τι δεν κάναμε σε αυτό το έργο, που θρέφει γενιές ολόκληρες, με μεγάλο ήθος”.

Από την πλευρά του, ο Γιώργος Καπουτζίδης μίλησε αρκετά συγκινημένος για την επίδραση που είχε η Ειρήνη Κουμαριανού στη ζωή του. “Έφυγε ευτυχισμένη και έδωσε πολλή αγάπη στον κόσμο, για αυτό την αγαπάνε όλοι ακόμα”.

[ΠΗΓΗ]
FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Κλέλια Ανδριολάτου: Συγκινημένη στο τελευταίο γύρισμα για το Maestro στους Παξούς

Χτες

Με μια σειρά φωτογραφιών που δημοσίευσε στα social media, η Κλέλια Ανδριολάτου αποχαιρετά ουσιαστικά το τελευταίο γύρισμα της σειράς «Maestro» στους Παξούς

Σάκης Ρουβάς για Eurovision: «Δεν μου αρέσει που υπάρχουν επιτροπές, εγώ θέλω να ψηφίζει μόνο ο κόσμος»

Χτες

«Από τη δική μου εποχή, η Eurovision έχει αλλάξει πολύ» είπε ο τραγουδιστής

Το βίντεο που συγκίνησε τους Eurofans: Η Δανία «υιοθέτησε» τον Βρετανό εκπρόσωπο γιατί καθόταν μόνος

Χτες

Οι Δανοί προσκάλεσαν στο τραπέζι τους τον Βρετανό εκπρόσωπο της Eurovision 2026, Sam Battle, καθώς καθόταν ολομόναχος κατά την διάρκεια της ψηφοφορίας

Γιάννης Αϊβάζης: «Όταν γεννήθηκε η κόρη μου, μπήκε δημοσιογράφος ντυμένος γιατρός μέσα στο νοσοκομείο»

Χτες

Ο Γιάννης Αϊβάζης παραχώρησε μια αποκαλυπτική συνέντευξη στην εκπομπή «Weekend Live»

Survivor: Ο Μάνος Μαλλιαρός συγκινεί για τον Σταύρο Φλώρο: «Μέσα από όλο αυτό, απέκτησα έναν αδερφό»

Χτες

«Είσαι από τους πιο δυνατούς ανθρώπους που έχω γνωρίσει και ξέρω πως ό,τι κι αν βρεθεί μπροστά σου, θα το ξεπεράσεις», έγραψε ακόμα

Όταν η Dara συνάντησε επί σκηνής την Ελένη Φουρέιρα και χόρεψαν το Bangaranga

Χτες

Η Dara ήταν η μεγάλη νικήτρια της Eurovision 2026 για λογαριασμό της Βουλγαρίας, κόντρα σε όλα τα προγνωστικά!

Τηλεθέαση Eurovision 2026: Τα ποσοστά που έπιασαν Akylas και Ferto

Χτες

Τα ποσοστά τηλεθέασης του Μεγάλου Τελικού

Eurovision 2026 – Δημήτρης Κοντόπουλος: Οι πρώτες δηλώσεις μετά τη μεγάλη νίκη της Βουλγαρίας

Χτες

Παρά τα προγνωστικά, η Dara από την Βουλγαρία κατέκτησε την πρώτη θέση στην Eurovision 2026 με το Bangaranga, το οποίο και υπογράφει ο Δημήτρης Κοντόπουλος

Eurovision 2026 – Ο Ακύλας στην πρώτη δήλωση: «Πάλι κουβά! Δεν ξέρω αν πρέπει να ζητήσω συγγνώμη»

Χτες

Ο Ακύλας τρμάτισε στη 10η θέση και λίγα λεπτά μετά το τέλος του διαγωνισμού έκανε τις πρώτες του δηλώσεις

Eurovision 2026: Πόσους βαθμούς έλαβε ο Ακύλας και η Ελλάδα από τις κριτικές επιτροπές;

Χτες

Η βαθμολογία των κριτικών επιτροπών για την ελληνική συμμετοχή στον μεγάλο τελικό της Eurovision 2026 στη Βιέννη

Η σκοτεινή πλευρά του πάθους: Πώς η δουλειά διέλυσε τον έρωτα της Jennifer Lawrence

Χτες

Μια ταινία, μια σχέση και ένα τέλος. Η Jennifer Lawrence εξομολογείται πώς η πιο έντονη επαγγελματική της εμπειρία έγινε και το πιο τοξικό της love story

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

par: 7
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.