Τσιμτσιλή σε Καινούργιου: «Όταν είσαι παρουσιάστρια με εμπειρία δεν το λες! Όταν είμαστε επαγγελματίες οφείλουμε να ξέρουμε»
«Όταν κάτι παίζεται στην εκπομπή σου ακόμα κι αν εκτεθείς μία φορά και δεν το ξέρεις, μετά απαιτείς!»

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Δημοσίευση 30/12/2025 | 10:37
Με αφορμή τη χθεσινή, ιδιαίτερα αιχμηρή τοποθέτηση της Κατερίνας Καινούργιου απέναντι στη Μαίρη Συνατσάκη —που πρόσφατα εξέφρασε τη δυσαρέσκειά της για ρεπορτάζ το οποίο προβλήθηκε πριν από τριάμισι χρόνια, την περίοδο που ήταν έγκυος, το θέμα συζητήθηκε το πρωί της Τρίτης 30/12 και στην εκπομπή Happy Day.
Ο σχολιασμός του Happy Day και η θέση της Σταματίνας Τσιμτσιλή
- Τίνα Μεσσαροπούλου: «Γιατί το πήρε τόσο στραβά η Κατερίνα;»
- Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Νομίζω ότι είναι και η εγκυμοσύνη που είσαι λίγο πιο ευαίσθητη και τα όριά σου είναι διαφορετικά»
- Δημήτρης Παπανώτας: «Έκανε και μια αποκάλυψη όμως η Κατερίνα. Είπε ότι η μόνη ενημέρωση που είχε για εκείνο το ρεπορτάζ το περίεργο…»
- Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Σε αυτό έχω μια διαφωνία με την Κατερίνα, ως προς τι: Όταν είσαι με παρουσιάστρια με την εμπειρία της Κατερίνας ακόμα κι αν δεν είχες καμία ενημέρωση για το τι παίζεται στην εκπομπή σου, δεν χρειάζεται να το πεις. Το ότι η εκπομπή της είναι διαφορετική φέτος σε σχέση με πέρυσι και είναι κάτι που το είπε και ο Τσουρός στο σχόλιο του στο συμβάν, είναι κάτι που στα μάτια των συναδέλφων φαίνεται κι έχει και διαφορετικό τρόπο προσέγγισης σε όλα τα θέματα και η ίδια δεν μπλέκεται και σε λόγια, σε απαντήσεις, σε ανταπαντήσεις και δεν νομίζω ότι αυτό έχει να κάνει μόνο με την εγκυμοσύνη της, είναι το στήσιμο της εκπομπής αλλά από εκεί και πέρα όταν κάτι παίζεται στην εκπομπή σου ακόμα κι αν εκτεθείς μία φορά και δεν το ξέρεις, μετά απαιτείς! Δηλαδή εμένα αν μια φορά η Μαίρη (η αρχισυντάκτριά της) δε μου έχει τους τίτλους για ένα βίντεο και δω ότι είναι κάτι στον αέρα που δεν μου αρέσει θα της πω “Μαίρη μου την άλλη φορά θέλω να ξέρω”»
- Τίνα Μεσσαροπούλου: «Έτσι όπως είναι εδώ η σκαλέτα θεωρώ πως είναι κι εκεί. Είναι όχι αναλυτική, έχει μέχρι την τελεία και το κόμμα. Μπορεί να μην πρόλαβε να το δει, εγώ το ακούω αυτό»
- Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Στο κομμάτι με την σκαλέτα διαφωνώ γιατί όταν είμαστε επαγγελματίες και βάζουμε κάπου την υπογραφή μας οφείλουμε να ξέρουμε τι είναι αυτό αλλά συμφωνώ με την Κατερίνα ότι και η Μαίρη δίνει συνεντεύξεις συχνά, θα μπορούσε να το πει σε μία άλλη χρονική στιγμή. Το Κατερίνακι μας είναι στην πιο ωραία φάση της ζωής της και θεωρώ πως λίγο οι ορμόνες και λίγο η εγκυμοσύνη της την έκαναν να στεναχωρηθεί περισσότερο! Καλά έκανε και υπερασπίστηκε τον εαυτό της και είπε ότι θα μπορούσε να το θυμίσει σε μια διαφορετική χρονική στιγμή, δεν διαφωνώ, αλλά στο κομμάτι της εκπομπής είναι ξεκάθαρο στα μάτια και των συναδέλφων και των τηλεκριτικών και των τηλεθεατών ότι φέτος έχει μια διαφορετική προσέγγιση σίγουρα σε όλα τα θέματα».
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Τσιμτσιλή σε Καινούργιου: «Όταν είσαι παρουσιάστρια με εμπειρία δεν το λες! Όταν είμαστε επαγγελματίες οφείλουμε να ξέρουμε»
Σήμερα
«Όταν κάτι παίζεται στην εκπομπή σου ακόμα κι αν εκτεθείς μία φορά και δεν το ξέρεις, μετά απαιτείς!»
«Ο Μίκαελ είναι εδώ, αλλά είναι διαφορετικός»: Το μήνυμα της συζύγου του 12 χρόνια μετά το ατύχημα
Σήμερα
Η ανάρτηση που συγκίνησε τους φίλους της Formula 1
Αλέξανδρος Τσουβέλας για την ανάρτηση με τον Χριστό: Δεν μετανιώνω καθόλου, θα το ξαναέλεγα δημόσια
Σήμερα
Τι δήλωσε στις τηλεοπτικές κάμερες
Ο Brooklyn Beckham μπλόκαρε τους γονείς του στο Instagram: Τι συνέβη (πάλι)
Σήμερα
Η ιστορία πίσω από την ένταση στην οικογένεια
Μια Gen Z πριγκίπισσα: Ποια είναι η Πριγκίπισσα Leonor της Ισπανίας
Σήμερα
Ένα σύγχρονο βασιλικό πρότυπο
Κηδεία Σύλβας Ακρίτα: Βαθιά θλίψη στην κηδεία της ‑ Ο Κώστας και ο Παύλος Αρζόγλου στο πλευρό της Έλενας Ακρίτα
Χτες
Ποιοι έδωσαν το «παρών» στην κηδεία της μητέρας της Έλενας Ακρίτα
Ξέσπασε η Κατερίνα Καινούργιου: «Ρεζίλι! Να πουλάς πράγματα που σου έχουν χαρίσει για να βγάλεις λεφτά;»
Χτες
«Θα έδιναν 2-3% και τα υπόλοιπα τα έβαζαν στην τσέπη τους»
Sin Boy – «Ξαναπέθανε» και προκάλεσε αντιδράσεις: «Έχεις αναστηθεί περισσότερες φορές από τον Χριστό»
Χτες
Δεν... ενθουσίασε η νέα του κίνηση
«Δεν κατέθεσε κανένα ποσό στον τηλεμαραθώνιο του ΑΝΤ1», είπε ο Λιάγκας για τον Μαζωνάκη
Χτες
«Για να αποκατασταθεί η αλήθεια», πρόσθεσε ο παρουσιαστής του ΑΝΤ1
Καινούργιου σε Συνατσάκη: «Γιατί το κάνεις τώρα που διανύω τον 6ο μήνα της εγκυμοσύνης μου;»
Χτες
Την δική της απάντηση θέλησε να δώσει η Κατερίνα Καινούργιου
Κατερίνα Καινούργιου: Μπήκε στον 6ο μήνα – «Φούσκωσα πολύ, δεν κοιτάζομαι στον καθρέφτη»
Χτες












