E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Υπόθεση Diddy: Οι γιοι του ετοιμάζουν ντοκιμαντέρ με τη δική τους πλευρά της ιστορίας

Οι γιοι του Sean «Diddy» Combs έδωσαν στη δημοσιότητα το πρώτο τρέιλερ της σειράς τους

Υπόθεση Diddy: Οι γιοι του ετοιμάζουν ντοκιμαντέρ με τη δική τους πλευρά της ιστορίας
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δημοσίευση 30/12/2025 | 16:15

Με την ανάρτηση ενός βίντεο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, οι Κρίστιαν και Τζάστιν Κομπς, γιοι του φυλακισμένου μεγιστάνα της χιπ χοπ Sean «Diddy» Κομπς, ανακοίνωσαν ότι ετοιμάζουν τη δική τους σειρά - ντοκιμαντέρ, μέσα από την οποία σκοπεύουν να παρουσιάσουν τη δική τους πλευρά της ιστορίας γύρω από την υπόθεση του πατέρα τους.

View this post on Instagram

A post shared by Lemuel Plummer (@lemuelplummer)

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Τα δύο αδέλφια, ο 31χρονος Τζάστιν και ο 27χρονος Κρίστιαν, γνωστός και ως «King» Combs, έδωσαν στη δημοσιότητα αργά το βράδυ της Κυριακής (28/12) το πρώτο τρέιλερ της σειράς, η οποία αναμένεται να προβληθεί μέσα στο 2026 από το Zeus Network, χωρίς να έχει ανακοινωθεί ακόμη συγκεκριμένη ημερομηνία.

Η ανακοίνωση έρχεται λίγες εβδομάδες μετά την κυκλοφορία της τετραμερούς σειράς «Sean Combs: The Reckoning» στο Netflix, παραγωγή που είχε ανακοινωθεί από τον Κέρτις «50 Cent» Τζάκσον και προκάλεσε έντονες αντιδράσεις από την πλευρά του Σον Κομπς. Ο ίδιος είχε κινηθεί νομικά κατά της πλατφόρμας, υποστηρίζοντας ότι στο ντοκιμαντέρ χρησιμοποιήθηκε υλικό που είχε παραγγείλει ο ίδιος για παραγωγή σχετικά με τη ζωή του, χωρίς τη συγκατάθεσή του.

«Η δική μας φωνή» στο επίκεντρο

Στο τρέιλερ, οι δύο τους εμφανίζονται καθισμένοι σε καναπέ, παρακολουθώντας αποσπάσματα από δελτία ειδήσεων και υλικό που αφορά τη δίκη του πατέρα τους. Δηλώνουν πως στόχος της σειράς είναι να ακουστεί «η δική μας φωνή», ενώ γίνεται αναφορά στην οικογένεια, στους αντιπάλους, στη χαρά, στον πόνο, αλλά και «στα ψέματα» που, όπως υποστηρίζουν, έχουν ειπωθεί.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το βίντεο ολοκληρώνεται με μια τηλεφωνική κλήση από το Ομοσπονδιακό Σωφρονιστικό Ίδρυμα Fort Dix, όπου ο Σον Κομπς εκτίει ποινή 50 μηνών κάθειρξης, έπειτα από την καταδίκη του για δύο ομοσπονδιακές κατηγορίες που αφορούν πορνεία.

Ασαφής η συμμετοχή του Diddy στη σειρά

Μέχρι στιγμής παραμένει ασαφές εάν ο ίδιος ο Diddy συμμετείχε με οποιονδήποτε τρόπο στην παραγωγή της σειράς ή αν θα περιλαμβάνονται τηλεφωνικές συνομιλίες μαζί του. Ωστόσο, εκπρόσωποί του δεν έχουν απαντήσει σε σχετικά ερωτήματα.


Ο διευθύνων σύμβουλος του Zeus Network, Λέμουελ Πλάμερ, σημείωσε σε ανάρτησή του στο Instagram ότι το ντοκιμαντέρ «δεν έχει σκοπό να υποστηρίξει, να υπερασπιστεί ή να δικαιώσει τον Diddy», αλλά εστιάζει στο να δοθεί η δυνατότητα στους Τζάστιν και Κρίστιαν Κομπς «να μοιραστούν την προσωπική τους ιστορία και τις εμπειρίες τους».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η σκιά του ντοκιμαντέρ του Netflix από τον 50 Cent

Η ανακοίνωση της σειράς έρχεται λίγες εβδομάδες μετά την πρεμιέρα του ντοκιμαντέρ «Sean Combs: The Reckoning» στο Netflix, εκτελεστικός παραγωγός του οποίου ήταν ο Κέρτις «50 Cent» Τζάκσον, γνωστός αντίπαλος του Diddy στη χιπ χοπ σκηνή.

Η σειρά σημείωσε υψηλή τηλεθέαση, καταγράφοντας σχεδόν 22 εκατομμύρια λεπτά προβολής μέσα στις πρώτες έξι ημέρες από την κυκλοφορία της.

Διαμάχη για αδημοσίευτο υλικό πριν από τη σύλληψη

Το ντοκιμαντέρ του Netflix περιλάμβανε αδημοσίευτο μέχρι πρότινος υλικό από τις ημέρες πριν από τη σύλληψη του Diddy, στο οποίο εμφανιζόταν να συνομιλεί με τους δικηγόρους του. Το υλικό αυτό είχε αρχικά παραγγελθεί από τον ίδιο τον Diddy για ντοκιμαντέρ σχετικά με τη ζωή του.

Η ομάδα του απείλησε το Netflix με νομικές ενέργειες, χαρακτηρίζοντας τη χρήση του υλικού «θεμελιωδώς άδικη και παράνομη». Από την πλευρά του, το Netflix απάντησε ότι το υλικό αποκτήθηκε νόμιμα και ότι η σειρά «δεν αποτελεί απειλή για τον Diddy».

Οι κατηγορίες σε βάρος των γιων του

Σημειώνεται τέλος ότι τόσο ο Τζάστιν όσο και ο Κρίστιαν Κομπς έχουν βρεθεί στο παρελθόν αντιμέτωποι με κατηγορίες για σexουαλική επίθεση, σε αγωγές που περιλάμβαναν και τον πατέρα τους ως εμπλεκόμενο. Και οι τρεις έχουν αρνηθεί όλες τις κατηγορίες.

Τον Απρίλιο του 2024, γυναίκα κατέθεσε αγωγή στο Λος Άντζελες υποστηρίζοντας ότι ο Κρίστιαν Κομπς τη βίασε τον Δεκέμβριο του 2022, ενώ εργαζόταν σε γιοτ που είχε ναυλώσει ο Diddy. Σε άλλη υπόθεση, τον Ιούνιο, ο Σον και ο Τζάστιν Κομπς κατηγορήθηκαν ότι εμπλέκονταν σε υπόθεση ομαδικού βιασμού γυναίκας που μεταφέρθηκε από τη Λουιζιάνα στο Λος Άντζελες.

[ΠΗΓΗ]
FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Πόσα λεφτά έχει τελικά η Meghan Markle;

Πριν 8 ώρες

Πώς έκανε περιουσία πριν γνωρίσει τον πρίγκιπα Harry

Το σκάνδαλο που δεν έσβησε ποτέ: Οι φήμες για απιστία και η «σιωπηλή» απάντηση της Nicole Appleton συνεχίζει να προκαλεί

Πριν 8 ώρες

Τρία χρόνια μετά τις αποκαλύψεις της Britney Spears, οι φήμες για τον Justin Timberlake επιστρέφουν και η απουσία απαντήσεων λέει περισσότερα από ποτέ

Δημήτρης Αλεξανδρής: «Σκέφτομαι συχνά να γίνω ταξιτζής – Είμαι τόσο άχρηστος που δεν θα μπορούσα να κάνω άλλη δουλειά»

Χτες

Ο ηθοποιός μίλησε με χιούμορ και αυτοσαρκασμό για το ενδεχόμενο να αλλάξει επάγγελμα, στην εκπομπή «Καλύτερα Αργά».

Δήμος Βερύκιος: Ξέσπασμα on air στο Happy Day – «Αφήστε με, δεν μπορώ άλλο!»

Χτες

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή παρενέβη για να κατευνάσει τα πνεύματα και να επαναφέρει την ηρεμία στη συζήτηση.

Ντορέττα Παπαδημητρίου: «Θα έκανα κομπάρσα σε ταινία με τον Μπραντ Πιτ – Από κάπου ξεκινάνε όλοι»

Χτες

Η ηθοποιός σχολίασε τα γυρίσματα του διάσημου σταρ στην Ελλάδα για την ταινία «The Riders», εκφράζοντας την επιθυμία της για μια τέτοια εμπειρία.

Μια σχέση που ξεκίνησε με φιλία, προχώρησε σε δημόσιο δράμα και κατέληξε σε μουσικό φιάσκο

Χτες

Με ευχάριστο φινάλε όμως, πρέπει να το πούμε - έγιναν πάλι φίλες

Το μοντέλο που έβγαλε $95 εκατ. από το OnlyFans αποχαιρέτησε τον Ραντβίνσκι

Προχτές

Μεγάλωσα με κουπόνια και εκείνος άλλαξε τη ζωή μου

Αντριάνα Σκλεναρίκοβα: Κατηγορεί τον πατέρα της κόρης της για κακoπoίηση και εκβιασμό: «Δεν θέλω να σιωπώ»

Προχτές

Το διάσημο μοντέλο παραδέχεται ότι η κόρη της Νίνα βιώνει αντίστοιχες καταστάσεις, αφού ο πρώην άντρας της, χειραγωγεί το παιδί τους

Μαριγκόνα: «Αντρες Παναθηναϊκοί μου λένε ότι έγιναν Ολυμπιακοί για χάρη μου»

Προχτές

Καλεσμένη στο πλατό της εκπομπής «Πρωινό» βρέθηκε η Μαριγκόνα την Τρίτη 24 Μαρτίου

Ντορέττα Παπαδημητρίου: Η γνωριμία με τον Ορλάντο Μπλουμ ‑ «Τον κοίταζα σαν χάνος»

Προχτές

Τις συναντήσεις της με διεθνείς σταρ θυμήθηκε και περιέγραψε στην εκπομπή «The 2night show» η Ντορέττα Παπαδημητρίου

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

par: 14
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.