ADVERTISEMENT

Η Ζέτα Δούκα έκανε το τελευταίο μπάνιο στη θάλασσα για το 2025 και έστειλε ευχές για το νέο έτος

Μπάνιο στην υπέροχη χειμερινή θάλασσα, σχολίασε η ηθοποιός σε ανάρτησή της στο Instagram

Newsroom
1' χρόνος ανάγνωσης
Η Ζέτα Δούκα έκανε το τελευταίο μπάνιο στη θάλασσα για το 2025 και έστειλε ευχές για το νέο έτος
ADVERTISEMENT

Θέλετε να βλέπετε πιο συχνά το E-Radio στα αποτελέσματα της Google;
Προσθέστε το E-Radio στις πηγές σας στη Google

Το τελευταίο μπάνιο στη θάλασσα για το 2025 έκανε η Ζέτα Δούκα, δημοσιεύοντας στη συνέχεια ένα σχετικό βίντεο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

ADVERTISEMENT

Στο κλιπ που ανάρτησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η ηθοποιός λέει αρχικά απευθυνόμενη στους διαδικτυακούς της ακόλουθους: «Τελευταίο μπάνιο-μπορεί και όχι- για το 2025». Στη συνέχεια, αφού βγάζει τη ζακέτα που φοράει και μένει με το μαγιό της, βουτά στη θάλασσα.

Μέσα από τη συνοδευτική λεζάντα τόνισε ότι είναι ιδιαίτερα ευεργετικό το χειμερινό μπάνιο και έστειλε τις ευχές της στον κόσμο για το 2026. «Μπάνιο στην υπέροχη χειμερινή θάλασσα: Ο,τι πρέπει για τους πόνους του σώματος και του μυαλού. Καλή μας χρονιά, με υγεία, ευεξία και καλύτερες συνήθειες σε όλους τους τομείς», έγραψε χαρακτηριστικά.

Δείτε το βίντεο

[ΠΗΓΗ]
Θέλετε να βλέπετε πιο συχνά το E-Radio στα αποτελέσματα της Google;
Προσθέστε το E-Radio στις πηγές σας στη Google
ADVERTISEMENT
READ NEXT

Celebrity news, gossip και τα παρασκήνια της showbiz. Επώνυμοι, σχέσεις και τα hot ονόματα της ελληνικής και διεθνούς ψυχαγωγίας, στο e-radio.gr.

Τα θέματα που ξεχώρισε σήμερα η ομάδα του E-Daily.

Ομορφιά, style, σχέσεις και celebs: ό,τι ξεχώρισε σήμερα το Pink.

×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Γυναίκες χωρίς φίλτρο