ADVERTISEMENT

Marseaux: «Θέλω πολύ να κάνω παιδί, σαν τρελή, με τον σύντροφό μου»

Η Marseaux βρέθηκε καλεσμένη «Στην Αγκαλιά του Φάνη» αργά το βράδυ της Πέμπτης 26 Μαρτίου

Newsroom
1' χρόνος ανάγνωσης
Marseaux: «Θέλω πολύ να κάνω παιδί, σαν τρελή, με τον σύντροφό μου»
ADVERTISEMENT

Η δημοφιλής τραγουδίστρια μίλησε για τη σχέση της, ενώ αποκάλυψε ότι θα ήθελε να παντρευτεί και να κάνει παιδιά.

Θέλετε να βλέπετε πιο συχνά το E-Radio στα αποτελέσματα της Google;
Προσθέστε το E-Radio στις πηγές σας στη Google

«Τα έχω με έναν. Έχω σχέση δυο χρόνια. Ο σύντροφός μου είναι εκτός χώρου. Δεν είναι από τον χώρο, δεν είναι γνωστός. Θέλω να παντρευτώ. Κυρίως για το γλέντι θέλω να παντρευτώ. Για να ραφτώ, να έρθουν οι φίλοι μου, να χορέψουμε, όλα αυτά. Θέλω πολύ να κάνω παιδί, σαν τρελή, ιδανικά με τον σύντροφό μου» απάντησε η Marseuax για την προσωπική ζωή της.

ADVERTISEMENT

«Δεν θα ήθελα να μου γράψει τραγούδι η Εύη Δρούτσα, έχω στιχουργό τον Solmeister. Μένουμε μαζί, κάνει τις παραγωγές μου, τους στίχους μου, όλα τα τραγούδια. Eίναι ένα project δηλαδή πολύ από κοινού», απάντησε η τραγουδίστρια, με αφορμή την πρόσφατη κόντρα της με τη γνωστή στιχουργό.

«Δεν είμαστε ζευγάρι, έχουμε άλλη σχέση. Είναι μέντοράς μου, είναι κολλητός μου, είναι μεγάλος αδερφός, μπαμπάς μου… έχουμε άλλη σχέση. Μαζί ηχογραφήσαμε το πρώτο μου τραγούδι μέσα στη ντουλάπα του! Δεν είχαμε λεφτά για να κλείσουμε στούντιο», εξομολογείται η Marseaux.

[ΠΗΓΗ]
Θέλετε να βλέπετε πιο συχνά το E-Radio στα αποτελέσματα της Google;
Προσθέστε το E-Radio στις πηγές σας στη Google
ADVERTISEMENT
READ NEXT

Celebrity news, gossip και τα παρασκήνια της showbiz. Επώνυμοι, σχέσεις και τα hot ονόματα της ελληνικής και διεθνούς ψυχαγωγίας, στο e-radio.gr.

Ομορφιά, style, σχέσεις και celebs: ό,τι ξεχώρισε σήμερα το Pink.

×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Γυναίκες χωρίς φίλτρο