ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 9 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ
Ο Φειδίας Παναγιώτου και η Στυλιάνα Αβερκίου, αύριο Πέμπτη, 30 Απριλίου πρόκειται να παντρευτούν στην ρωσική εκκλησία του Αγίου Νικολάου στη Λεμεσό

Το ερωτευμένο ζευγάρι, λίγο πριν από τον θρησκευτικό του γάμο, προχώρησε σε μια κίνηση που, ομολογουμένως, ξάφνιασε. Ο Κύπριος Ευρωβουλευτής και η Influencer «δίνουν την ευκαιρία» σε όσους θέλουν να πάνε στον γάμο τους να στείλουν αίτηση.
Συγκεκριμένα, ο Φειδίας Παναγιώτου και η Στυλιάνα Αβερκίου, μέσα από ένα βίντεο που μοιράστηκαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ανακοίνωσαν πως χαρίζουν 50 προσκλήσεις για τον γάμο τους.
«Θέλεις να έρθεις στον γάμο μας; Σας δίνουμε την ευκαιρία. Μπείτε στον σύνδεσμο στο προφίλ μου και γράψτε γιατί θέλετε να παρευρεθείτε», αναφέρει χαρακτηριστικά στο μήνυμά του.
Ο Ευρωβουλευτής ζήτησε από τους ενδιαφερόμενους να του στείλουν τον λόγο για τον οποίο θα ήθελαν να παρευρεθούν στο γεγονός και, στη συνέχεια, θα επιλέξει μαζί με τη μέλλουσα σύζυγό του τους νικητές.
Celebrity news, gossip και τα παρασκήνια της showbiz. Επώνυμοι, σχέσεις και τα hot ονόματα της ελληνικής και διεθνούς ψυχαγωγίας, στο e-radio.gr.
Ομορφιά, style, σχέσεις και celebs: ό,τι ξεχώρισε σήμερα το Pink.
ΣΧΕΣΕΙΣ
ΥΓΕΙΑ
CELEBS
ΠΡΟΣΩΠΑ
CELEBS
CELEBS
CELEBS
ΜΟΔΑ