Χανιά: Ιδιοκτήτης κτηρίου επιτέθηκε με μπαλτά στον ενοικιαστή του για τον λογαριασμό της ΔΕΗ
Μια απλήρωτη οφειλή ρεύματος κρυβόταν πίσω από την καταγγελία για διένεξη θέσης πάρκινγκ

Μια εκπληκτική υπόθεση έφερε στο φως το Αστυνομικό Τμήμα Κισσάμου, η οποία κρυβόταν πίσω από έναν φαινομενικά απλό καβγά δύο ανδρών — που αρχικά καταγγέλθηκε ως διαφωνία για μια θέση πάρκινγκ.
Όπως αποκαλύφθηκε μετά τη διεξαγωγή έρευνας από τους αστυνομικούς, δεν επρόκειτο απλώς για ένα τσακωμό σχετικά με χώρο στάθμευσης, αλλά για βαθύτερες οικονομικές διαφορές μεταξύ των δύο εμπλεκόμενων — μια κατάσταση που παρά λίγο να εξελιχθεί σε αιματηρό επεισόδιο.
Σύμφωνα με πληροφορίες του zarpanews.gr, όλα ξεκίνησαν όταν ένας 60χρονος ημεδαπός από την Κίσσαμο προσήλθε στο τοπικό Αστυνομικό Τμήμα καταγγέλλοντας έναν 69χρονο Ρουμάνο για κατάληψη θέσης στάθμευσης.
Ο ενοικιαστής αποκάλυψε την αλήθεια
Όταν κλήθηκε και ο 69χρονος στο τμήμα, εξήγησε στους αστυνομικούς ότι παρκάρει στο συγκεκριμένο σημείο επειδή έχει νοικιάσει το σπίτι του 60χρονου. Στη συνέχεια, φοβισμένος, αποκάλυψε ότι ο ιδιοκτήτης είχε εισβάλει στο σπίτι του κρατώντας μπαλτά στο ένα χέρι και κουζινομάχαιρο στο άλλο, αποσπώντας του χρήματα που διεκδικούσε για τον λογαριασμό της ΔΕΗ.
Οι αστυνομικοί κατάλαβαν αμέσως ότι πίσω από την υπόθεση υπήρχε πολύ περισσότερο ιστορικό και προχώρησαν σε εκτεταμένες έρευνες.
Παράνομα όπλα στο σπίτι του ιδιοκτήτη
Κατά τη διάρκεια της έρευνας, οι αρχές εντόπισαν και κατέσχεσαν στην οικία του 60χρονου μια παράνομη καραμπίνα, ένα πιστόλι Τοκάρεφ και σφαίρες.
Και οι δύο άνδρες συνελήφθησαν στο πλαίσιο της αστυνομικής έρευνας.












