E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

«Εύχομαι να κρύφτηκε, γιατί φοβόταν τον αδερφό της» – Τι λέει ο θείος της αγνοούμενης Σταυρούλας Λεβεντάκη

«Δεν υπήρχε πιθανότητα να είχε αυτοκτονήσει. Ήταν μια αθώα κοπέλα»

«Εύχομαι να κρύφτηκε, γιατί φοβόταν τον αδερφό της» – Τι λέει ο θείος της αγνοούμενης Σταυρούλας Λεβεντάκη
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δημοσίευση 19/6/2026 | 18:42

Σε δηλώσεις προχώρησε ο θείος της αγνοούμενης Σταυρούλας Λεβεντάκη στα Χανιά, περιγράφοντας τις κακές σχέσεις της γυναίκας με τον αδερφό της.

Ο άνδρας μένει στο εξωτερικό, όμως μιλούσε συχνά με τη Σταυρούλα, συνήθως με κλήσεις μέσω γνωστής εφαρμογής.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Αυτή η κοπέλα εξαφανίστηκε. Δεν υπήρχε πιθανότητα να είχε αυτοκτονήσει. Ήταν μια αθώα κοπέλα. Εύχομαι να κρύφτηκε πουθενά, γιατί νομίζω φοβόταν τον αδερφό της», δήλωσε στο Live News.

«Μου έλεγε ότι το σπίτι αυτό ήταν δικό της και ο αδερφός της δεν συμφωνούσε ποτέ, αυτός έκανε φασαρίες, ήθελε κομμάτι από το σπίτι, δεν ξέρω την αλήθεια. Ήταν στεναχωρημένη, είχε χρηματικά προβλήματα και είχε μια μικρή δουλειά, τα πράγματα ήταν σκληρά, δεν τα έβγαζε πέρα. Παραπονιόταν για τη ζωή της που ήταν δύσκολη», είπε μεταξύ άλλων.

Τώρα τελευταία ήταν στεναχωρημένη στα τηλέφωνα, έλεγε για το πόσο ακριβή είναι η Ελλάδα. Είχε βάσανα η κοπέλα, οι γονείς άρρωστοι βαριά», πρόσθεσε στις δηλώσεις που παραχώρησε στην εκπομπή του Mega.

[ΠΗΓΗ]

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Ρομπέρτο Κάρλος: Έχασε το 99% της περιουσίας του ‑ Ποιοι του άδειασαν τους λογαριασμούς

Tabloid Πριν 7 ώρες

Ο Βραζιλιάνος θρύλος της Ρεάλ Μαδρίτης αποκαλύπτει το παρασκήνιο πίσω από την οικονομική του καταστροφή και στέλνει ηχηρό μήνυμα στους νέους παίκτες.

Πέθανε η Ελένη Προκοπίου: Η ηθοποιός και χορεύτρια των 23 ταινιών έφυγε στα 87 έτη

Tabloid Πριν 7 ώρες

Η καριέρα της ξεκίνησε ως χορεύτρια στην ηλικία των 6 ετών και σφραγίστηκε από τη συνεργασία της με τη Φίνος Φιλμ, πριν αποσυρθεί οριστικά μετά τον γάμο της.

Φωτιά σε καφετέρια στη Νέα Ιωνία επεκτάθηκε σε πολυκατοικία, απεγκλωβίστηκαν αρκετά άτομα

Tabloid Πριν 7 ώρες

Ακούστηκε έκρηξη από το ισόγειο πριν τη φωτιά

Έκρηξη στην Πλάκα: Το βίντεο‑ντοκουμέντο από το μοιραίο κτήριο – Στο «μικροσκόπιο» αγωγοί και πιστοποιητικά

Tabloid Χτες

Το βίντεο-ντοκουμέντο του ANT1 δείχνει τον παροχετευτικό αγωγό της δεκαετίας του 1990, ενώ ο μετρητής έχει σταλεί για εξέταση στο Πολυτεχνείο.

Ψηφιακή Κάρτα Εργασίας: 500.000 νέοι εργαζόμενοι εντάσσονται από τον Οκτώβριο ‑ Τι να προσέξετε

Tabloid Χτες

Η επέκταση σε νέους κλάδους θα φτάσει τους εργαζόμενους του ιδιωτικού τομέα στα 2,5 εκατομμύρια, καθώς η Εργάνη ΙΙ καταγράφει αύξηση 37% στις δηλωμένες υπερωρίες.

Επίδομα 400 ευρώ: Τα μυστικά για το επίδομα στους συνταξιούχους

Tabloid Χτες

Τρία ηλικιακά κριτήρια καθορίζουν ποιοι συνταξιούχοι θα λάβουν τη 13η εθνική σύνταξη τον Νοέμβριο, ενώ ζευγάρια μπορούν να εισπράξουν έως και 800 ευρώ.

Έκρηξη στη Λυσικράτους: Ο διακόπτης του φωτός στο μπάνιο πιθανή αιτία των έξι νεκρών

Tabloid Χτες

Οι οικογένειες των έξι θυμάτων καλούνται να δώσουν DNA για την ταυτοποίηση, καθώς οι πραγματογνώμονες διερευνούν τα ακριβή αίτια της έκρηξης στην Πλάκα.

Λαβρόφ: Ναι στη μεταφορά των S‑400 της Τουρκίας σε τρίτη χώρα ‑ αλλά με ρωσικό βέτο

Tabloid Χτες

Η Ρωσία απαιτεί προηγούμενη έγκρισή της και εγγυήσεις ότι η νέα χώρα-παραλήπτης θα είναι φιλική προς τη Μόσχα και δεν θα διοχετεύσει περαιτέρω τα συστήματα.

Τροχαίο στα Χανιά: 21χρονος τράκαρε 7 αυτοκίνητα μεθυσμένος και παραδόθηκε στην Αστυνομία

Tabloid Χτες

Ο 21χρονος οδηγός βρέθηκε θετικός στο αλκοτέστ και συνελήφθη μετά το ατύχημα στην οδό Κύπρου

Έρχεται νέο Voucher έως 250 ευρώ χωρίς εισοδηματικά κριτήρια – Αιτήσεις έως 28/9

Tabloid Χτες

8.900 δικαιούχοι θα κληρωθούν για διαμονή, εστίαση και μετακινήσεις στη Θεσσαλία και τον Έβρο, με αιτήσεις στο vouchers.gov.gr έως τη Δευτέρα 28 Σεπτεμβρίου.

Κλοπές αυτοκινήτων: Τα ηλεκτρικά μοντέλα «ξεγλιστρούν» από τις σπείρες ‑ Ο λόγος

Tabloid Χτες

Ασφαλιστικά στοιχεία δείχνουν ότι τα ηλεκτρικά οχήματα δεν ταιριάζουν στα επιχειρησιακά σχέδια των διαρρηκτών, ενώ ακριβά SUV και τροχόσπιτα παραμένουν στο στόχαστρο.

Γιώργος Μαζωνάκης: Ντοκουμέντα από το ιατρείο που πέθανε ο Γιώργος Μαζωνάκης ‑ Λείπει το φιαλίδιο αναισθητικού από το ιατρείο της Καρνεάδου

Tabloid Χτες

Η επιτροπή του Ιατρικού Συλλόγου δεν εντόπισε ούτε τον δεύτερο φλεβοκαθετήρα που είχε τοποθετηθεί στον τραγουδιστή.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

par: 4
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.