E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Χανιά: Οι Αρχές «βλέπουν» πιθανό σeξουαλικό κίνητρο πίσω από την εξαφάνιση της Σταυρούλας Λεβεντάκη

Τι αναφέρουν οι τελευταίες πληροφορίες από τις έρευνες των Αρχών

Χανιά: Οι Αρχές «βλέπουν» πιθανό σeξουαλικό κίνητρο πίσω από την εξαφάνιση της Σταυρούλας Λεβεντάκη
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δημοσίευση 21/6/2026 | 09:55

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση της εξαφάνισης της 45χρονης Σταυρούλας Λεβεντάκη στα Χανιά, με τα νεότερα ευρήματα των εγκληματολογικών εργαστηρίων να ενισχύουν τις υποψίες των Αρχών για εγκληματική ενέργεια. Την ίδια ώρα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του MEGA, οι ερευνητές εξετάζουν πλέον σοβαρά το ενδεχόμενο ο δράστης να είχε προσωπικά και πιθανόν σeξουαλικά κίνητρα.

Στο επίκεντρο των ερευνών βρίσκεται ο 43χρονος Σκοπιανός ενοικιαστής της αγνοούμενης, ο οποίος φέρεται να είναι το τελευταίο πρόσωπο που την είδε πριν χαθούν τα ίχνη της. Ο άνδρας οδηγήθηκε ενώπιον του εισαγγελέα για υπόθεση κατοχής ναρκωτικών ουσιών, ωστόσο οι αστυνομικοί επικεντρώνουν το ενδιαφέρον τους στην εξαφάνιση της 45χρονης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Καθοριστικής σημασίας θεωρείται το γεγονός ότι οι κηλίδες αίματος που εντοπίστηκαν μέσα στο σπίτι του 43χρονου, συγκεκριμένα σε τηλεόραση και δάπεδο, ταυτοποιήθηκαν γενετικά με τη Σταυρούλα Λεβεντάκη. Παράλληλα, έχουν συλλεχθεί και άλλα ίχνη αίματος από το αυτοκίνητό του, καθώς και από σφουγγαρίστρα που βρέθηκε στο διαμέρισμα, με τα αποτελέσματα των εργαστηριακών εξετάσεων να αναμένονται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον. Αστυνομικές πηγές εκτιμούν ότι τα ευρήματα αυτά ενδέχεται να καθορίσουν τις επόμενες δικαστικές κινήσεις στην υπόθεση.

Οι έρευνες των Αρχών βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη, με ειδικά κλιμάκια να «χτενίζουν» δύσβατες περιοχές χρησιμοποιώντας drones, σκύλους ανίχνευσης και σύγχρονα τεχνικά μέσα, προκειμένου να εντοπίσουν στοιχεία που θα φωτίσουν το μυστήριο της εξαφάνισης. Παράλληλα, εξετάζονται πιθανά δρομολόγια που θα μπορούσαν να έχουν ακολουθηθεί μετά την εξαφάνιση της 45χρονης.

Ένα ακόμη στοιχείο που προκαλεί ερωτήματα είναι η διαγραφή υλικού από κάμερες ασφαλείας της περιοχής. Οι ειδικοί της ΕΛ.ΑΣ. καταβάλλουν προσπάθειες να ανακτήσουν το χαμένο βιντεοληπτικό υλικό, ελπίζοντας ότι θα καταγράφηκαν κρίσιμες κινήσεις πριν και μετά την εξαφάνιση της γυναίκας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Λίγο πριν εντοπιστεί από τις Αρχές, ο 43χρονος είχε μιλήσει στην εκπομπή «Φως στο Τούνελ», υποστηρίζοντας ότι δέχθηκε απειλές και επιχειρώντας να στρέψει τις υποψίες προς το οικογενειακό περιβάλλον της αγνοούμενης. Οι ισχυρισμοί του απορρίπτονται από τον αδελφό της Σταυρούλας, ο οποίος κάνει λόγο για αβάσιμα σενάρια και προσπάθεια αποπροσανατολισμού της έρευνας.

Συγκλονιστική είναι η αγωνία της μητέρας της 45χρονης, η οποία μιλώντας στο MEGA απηύθυνε δραματική έκκληση για τον εντοπισμό της κόρης της, περιγράφοντάς την ως έναν άνθρωπο χωρίς προβλήματα και συγκρούσεις.

Η υπόθεση, που ξεκίνησε ως εξαφάνιση, εξελίσσεται πλέον σε ένα από τα πιο σκοτεινά θρίλερ των τελευταίων μηνών στην Κρήτη. Οι αστυνομικοί θεωρούν ότι οι επόμενες ώρες και τα αποτελέσματα των νέων εργαστηριακών εξετάσεων θα είναι καθοριστικά για την πλήρη διαλεύκανση της υπόθεσης και την αποκάλυψη του τι πραγματικά συνέβη στη Σταυρούλα Λεβεντάκη.

[ΠΗΓΗ]

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Ρομπέρτο Κάρλος: Έχασε το 99% της περιουσίας του ‑ Ποιοι του άδειασαν τους λογαριασμούς

Ελλάδα Πριν 7 ώρες

Ο Βραζιλιάνος θρύλος της Ρεάλ Μαδρίτης αποκαλύπτει το παρασκήνιο πίσω από την οικονομική του καταστροφή και στέλνει ηχηρό μήνυμα στους νέους παίκτες.

Πέθανε η Ελένη Προκοπίου: Η ηθοποιός και χορεύτρια των 23 ταινιών έφυγε στα 87 έτη

Ελλάδα Πριν 7 ώρες

Η καριέρα της ξεκίνησε ως χορεύτρια στην ηλικία των 6 ετών και σφραγίστηκε από τη συνεργασία της με τη Φίνος Φιλμ, πριν αποσυρθεί οριστικά μετά τον γάμο της.

Φωτιά σε καφετέρια στη Νέα Ιωνία επεκτάθηκε σε πολυκατοικία, απεγκλωβίστηκαν αρκετά άτομα

Ελλάδα Πριν 7 ώρες

Ακούστηκε έκρηξη από το ισόγειο πριν τη φωτιά

Έκρηξη στην Πλάκα: Το βίντεο‑ντοκουμέντο από το μοιραίο κτήριο – Στο «μικροσκόπιο» αγωγοί και πιστοποιητικά

Ελλάδα Χτες

Το βίντεο-ντοκουμέντο του ANT1 δείχνει τον παροχετευτικό αγωγό της δεκαετίας του 1990, ενώ ο μετρητής έχει σταλεί για εξέταση στο Πολυτεχνείο.

Ψηφιακή Κάρτα Εργασίας: 500.000 νέοι εργαζόμενοι εντάσσονται από τον Οκτώβριο ‑ Τι να προσέξετε

Ελλάδα Χτες

Η επέκταση σε νέους κλάδους θα φτάσει τους εργαζόμενους του ιδιωτικού τομέα στα 2,5 εκατομμύρια, καθώς η Εργάνη ΙΙ καταγράφει αύξηση 37% στις δηλωμένες υπερωρίες.

Επίδομα 400 ευρώ: Τα μυστικά για το επίδομα στους συνταξιούχους

Ελλάδα Χτες

Τρία ηλικιακά κριτήρια καθορίζουν ποιοι συνταξιούχοι θα λάβουν τη 13η εθνική σύνταξη τον Νοέμβριο, ενώ ζευγάρια μπορούν να εισπράξουν έως και 800 ευρώ.

Έκρηξη στη Λυσικράτους: Ο διακόπτης του φωτός στο μπάνιο πιθανή αιτία των έξι νεκρών

Ελλάδα Χτες

Οι οικογένειες των έξι θυμάτων καλούνται να δώσουν DNA για την ταυτοποίηση, καθώς οι πραγματογνώμονες διερευνούν τα ακριβή αίτια της έκρηξης στην Πλάκα.

Λαβρόφ: Ναι στη μεταφορά των S‑400 της Τουρκίας σε τρίτη χώρα ‑ αλλά με ρωσικό βέτο

Ελλάδα Χτες

Η Ρωσία απαιτεί προηγούμενη έγκρισή της και εγγυήσεις ότι η νέα χώρα-παραλήπτης θα είναι φιλική προς τη Μόσχα και δεν θα διοχετεύσει περαιτέρω τα συστήματα.

Τροχαίο στα Χανιά: 21χρονος τράκαρε 7 αυτοκίνητα μεθυσμένος και παραδόθηκε στην Αστυνομία

Ελλάδα Χτες

Ο 21χρονος οδηγός βρέθηκε θετικός στο αλκοτέστ και συνελήφθη μετά το ατύχημα στην οδό Κύπρου

Έρχεται νέο Voucher έως 250 ευρώ χωρίς εισοδηματικά κριτήρια – Αιτήσεις έως 28/9

Ελλάδα Χτες

8.900 δικαιούχοι θα κληρωθούν για διαμονή, εστίαση και μετακινήσεις στη Θεσσαλία και τον Έβρο, με αιτήσεις στο vouchers.gov.gr έως τη Δευτέρα 28 Σεπτεμβρίου.

Κλοπές αυτοκινήτων: Τα ηλεκτρικά μοντέλα «ξεγλιστρούν» από τις σπείρες ‑ Ο λόγος

Ελλάδα Χτες

Ασφαλιστικά στοιχεία δείχνουν ότι τα ηλεκτρικά οχήματα δεν ταιριάζουν στα επιχειρησιακά σχέδια των διαρρηκτών, ενώ ακριβά SUV και τροχόσπιτα παραμένουν στο στόχαστρο.

Γιώργος Μαζωνάκης: Ντοκουμέντα από το ιατρείο που πέθανε ο Γιώργος Μαζωνάκης ‑ Λείπει το φιαλίδιο αναισθητικού από το ιατρείο της Καρνεάδου

Ελλάδα Χτες

Η επιτροπή του Ιατρικού Συλλόγου δεν εντόπισε ούτε τον δεύτερο φλεβοκαθετήρα που είχε τοποθετηθεί στον τραγουδιστή.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

par: 7
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.