E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Κέιτ Χάντσον και Χαβιέ Μπαρδέμ: Το παθιασμένο φιλί στους δρόμους της Νέας Υόρκης για τα γυρίσματα ταινίας

Οι δύο ηθοποιοί ενώνουν τις δυνάμεις τους  για τη ρομαντική κομεντί Hello & Paris

Κέιτ Χάντσον και Χαβιέ Μπαρδέμ: Το παθιασμένο φιλί στους δρόμους της Νέας Υόρκης για τα γυρίσματα ταινίας
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δημοσίευση 24/6/2026 | 21:29

Ένα παθιασμένοι φιλί αντάλλαξαν η Κέιτ Χάντσον και ο Χαβιέρ Μπαρδέμ κατά τη διάρκεια γυρισμάτων για την ταινία στην οποία συμπρωτσγωνιστούν. Οι δύο ηθοποιοί ενώνουν τις δυνάμεις τους στη ρομαντική κομεντί Hello & Paris.

Η χημεία τους έδειχνε αβίαστη, καθώς αγκαλιάστηκαν στο κέντρο της Νέας Υόρκης, προτού αρχίσουν να φιλιούνται. Η σταρ του Χόλιγουντ απαθανατίστηκε με ένα μακρύ καλοκαιρινό φόρεμα σε ροζ και λευκές αποχρώσεις με φλοράλ σχέδιο και μικρά λευκά πέδιλα με τακούνι. Γύρω από τους ώμους της είχε τυλίξει ένα ροζ φουλάρι και ολοκλήρωσε την εμφάνισή της με μια ταμπά τσάντα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός απαθανατίστηκε με μια πιο casual εμφάνιση, με ανοιχτό μπεζ πουκάμισο, navy παντελόνι και loafers.

Δείτε βίντεο και φωτογραφίες

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Keri | NYC Content Creator (@keri_nyc)

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Εμπνευσμένη από το μυθιστόρημα That Part Was True της Ντέμπορα ΜακΚίνλεϊ, που κυκλοφόρησε το 2014, η ιστορία ακολουθεί έναν αρχιτέκτονα τοπίου και μια μυθιστοριογράφο, οι οποίοι έχουν μια δύσκολη πρώτη συνάντηση στο Παρίσι .

Στη συνέχεια, όμως, αρχίζουν σταδιακά να γνωρίζονται και ερωτεύονται, ανταλλάσσοντας βιβλία και συνταγές, ενώ ζουν σε διαφορετικές πλευρές του Ατλαντικού.

Στην επερχόμενη ταινία συμμετέχουν επίσης η Μπέλα Μακλίν του Rivals, η Θαδέα Γκράχαμ και ο Στιβ Ζαν.

[ΠΗΓΗ]

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

«Παγώνει» η μεγάλη συγχώνευση Paramount–Warner Bros. με δικαστική απόφαση

Tabloid Πριν 10 ώρες

Προσωρινό «πάγωμα» 14 ημερών για τη συμφωνία των 110 δισ. δολαρίων

Pokémon Go: 10 χρόνια, 1 δισ. λήψεις και εκατομμύρια παίκτες που δεν σταματούν να «πιάνουν» Pokémon

Tabloid Χτες

Το παιχνίδι που άλλαξε τον τρόπο που αλληλεπιδρούμε με τον πραγματικό κόσμο γιορτάζει μία δεκαετία ζωής με αμείωτη δημοτικότητα.

Ghetto Kids: Ποια είναι τα παιδιά που χόρεψαν με τη Σακίρα στο ημίχρονο του τελικού του Μουντιάλ

Tabloid Χτες

Τα παιδιά από τις παραγκουπόλεις της Ουγκάντας που έκλεψαν τα βλέμματα στο halftime show του Παγκοσμίου Κυπέλλου έχουν μια συγκλονιστική ιστορία επιβίωσης και ανατροπής.

«Οδύσσεια» του Νόλαν: Ρεκόρ προπώλησης στα Village Cinemas με 32.000 εισιτήρια

Tabloid Προχτές

Οι μεταμεσονύχτιες προβολές της 16ης Ιουλίου στην αίθουσα IMAX with Laser του The Mall Athens έγιναν sold-out σε λίγες μέρες.

Κορίτσια για πάντα: 3 καλοκαιρινές ταινίες για την απόλυτη γυναικοπαρέα

Tabloid Προχτές

Το καλοκαίρι είναι για να πίνεις κοκτέιλ με φίλες και να βλέπεις ταινίες

Τα πιο εμβληματικά φορέματα στην ιστορία του κινηματογράφου

Tabloid Προχτές

Σου μένουν στο μυαλό για πάντα

5 ταινίες για να νιώσεις το καλοκαίρι στο πετσί σου

Tabloid Πριν 3 μέρες

Tέλειες για το Σαββατοκύριακο

Επικό βίντεο: Το καστ της «Οδύσσειας» αφηγείται Όμηρο σε δακτυλικό εξάμετρο μέσα σε ένα λεπτό

Tabloid Πριν 5 μέρες

Το δεκαετές ταξίδι του Οδυσσέα συμπυκνώνεται σε 60 μόλις δευτερόλεπτα με τους πρωταγωνιστές σε ρόλο... ποιητών

Ποιο πραγματικό πλοίο των Βίκινγκ επέλεξε ο Νόλαν για την «Οδύσσεια» ‑ και γιατί δεν είναι απλώς σκηνικό

Tabloid Πριν 5 μέρες

Το Draken Harald Hårfagre, ένα λειτουργικό ωκεάνιο longship κατασκευασμένο με παραδοσιακές τεχνικές στη Νορβηγία, πρωταγωνιστεί στο νέο blockbuster του Κρίστοφερ Νόλαν ως το πλοίο του Οδυσσέα.

«Οδύσσεια»: Η ταινία του Νόλαν σαρώνει τις κριτικές και χαρακτηρίζεται «ορισμός του έπους»

Tabloid Πριν 5 μέρες

Η κινηματογραφική απόδοση της Οδύσσειας του Ομήρου από τον Σερ Κρίστοφερ Νόλαν αποθεώνεται από κριτικούς παγκοσμίως, με πολλές πεντάστερες κριτικές και χαρακτηρισμούς-ορόσημα.

Εκδόσεις Πατάκη: Οι νέες κυκλοφορίες σε λογοτεχνία, επιστήμη και ψυχολογία

Tabloid Πριν 6 μέρες

Από τον «Κβαντικό μύθο του Σίσυφου» και το «Κρητικό πιλάφι» έως την επετειακή έκδοση της «Τελευταίας μπλόφας», οι Εκδόσεις Πατάκη παρουσιάζουν μια πλούσια σειρά νέων τίτλων.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

par: 8
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.