E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal

Τέιλορ Σουίφτ – Τράβις Κέλσι: Τα σκουπίδια του γάμου τους εξαντλήθηκαν σε λίγες ώρες – Τιμή 25 δολάρια το κουτί

«Οι Swifties θα αγόραζαν οτιδήποτε έχει σχέση με την Τέιλορ Σουίφτ» λέει ο Τζάστιν Γκίνιακ, καλλιτέχνης από το Κουίνς

Τέιλορ Σουίφτ – Τράβις Κέλσι: Τα σκουπίδια του γάμου τους εξαντλήθηκαν σε λίγες ώρες – Τιμή 25 δολάρια το κουτί
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δημοσίευση 10/7/2026 | 17:13

Η τρέλα για την Τέιλορ Σουίφτ δεν έχει όρια…Πριν λίγες μέρες έγινε ο «γάμος της χρονιάς» της Τέιλορ Σουίφτ και του αθλητή Τράβις Κέλσι στο Madison Square Garden στη Νέα Υόρκη κάτω από άκρα μυστικότητα και με αυξημένα μέτρα ασφαλείας για το ζευγάρι και τους λαμπερούς καλεσμένους – σε μια τελετή και μια γιορτή που κόστισε δεκάδες εκατομμύρια δολάρια και προκάλεσε το ενδιαφέρον του παγκόσμιου Τύπου. Ωστόσο, σημαδεύτηκε κι από ένα ακόμα γεγονός: τα σκουπίδια τους που ξεπούλησαν.

Τέιλορ Σουίφτ και Τράβις Κέλσι ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου την Παρασκευή (03.06.2026) σε μία λαμπερή τελετή που πραγματοποίησε ο Άνταμ Σάντλερ. Κουμπάροι του ζευγαριού ήταν ο αδελφός της νύφης, Όστιν Σουίφτ αλλά και ο Τζέισον Κέλσι από την πλευρά του γαμπρού. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο Τζάστιν Γκίνιακ, που είναι καλλιτέχνης από το Κουίνς, έφτασε έξω από το διάσημο στάδιο αμέσως μετά την τελετή, όχι ως καλεσμένος, αλλά για να μαζέψει ό,τι είχε απομείνει στο πεζοδρόμιο.

«Βρήκα πολλά καπάκια μπουκαλιών, αποτσίγαρα και ένα AirPod που είχε αφήσει στη διάβαση πεζών – αυτό ήταν το πρώτο, παρόλο που αυτά είναι ίσως τα πιο εύκολα πράγματα που χάνει κανείς», είπε.

Στη συνέχεια, τοποθέτησε αντικείμενα σε 50 διαφανή κουτάκια με την μνημειώδη ημερομηνία και τα πούλησε στο διαδίκτυο για 25 δολάρια το κομμάτι.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο καλλιτέχνης παραδέχεται ότι δεν μπορεί να αποδείξει πως τα αντικείμενα προέρχονται πράγματι από τους καλεσμένους του γάμου ή από το ίδιο το ζευγάρι, ωστόσο, θεωρεί ότι η τοποθεσία και η χρονική στιγμή αρκούν για να μετατρέψουν τα σκουπίδια σε ένα ιδιαίτερο συλλεκτικό αντικείμενο.

Ο Γκίνιακ ασχολείται εδώ και 25 χρόνια με τη δημιουργία των χαρακτηριστικών «κύβων σκουπιδιών», δημιουργώντας τη σειρά «Ν.Υ. CITY Garbage».

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη NYC Garbage (@newyorkcitygarbage)

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Είχα μια ιδέα και την υλοποίησα. Μου αρέσει να βρίσκω ομορφιά, χαρά και ενδιαφέρον σε πράγματα που οι περισσότεροι αγνοούν ή πετούν», εξήγησε.

Πάντως οι περισσότεροι Νεοϋορκέζοι, που ρωτήθηκαν από το CBS, χαρακτήρισαν την ιδέα του Γκίνιακ ευρηματική.

«Οι Swifties θα αγόραζαν οτιδήποτε έχει σχέση με την Τέιλορ Σουίφτ. Μπορώ εύκολα να φανταστώ κάποιον να αγοράζει ακόμη κι ένα κουτί με σκουπίδια μόνο και μόνο επειδή σχετίζεται μαζί της», σχολίασε κάτοικος του Μανχάταν.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη NYC Garbage (@newyorkcitygarbage)

[ΠΗΓΗ]

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

FOLLOW US @ERADIO.GR Ακολουθήστε το E-Radio.gr και στο Instagram
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Τάσος Ιορδανίδης: Αποστασιοποιηθήκαμε από τον Πέτρο Φιλιππίδη για προσωπικούς λόγους πριν τις καταγγελίες

Ελλάδα Σήμερα

Ο κωμικός ηθοποιός ήταν κουμπάρος στον γάμο του ζευγαριού

Τέιλορ Σουίφτ – Τράβις Κέλσι: Τα σκουπίδια του γάμου τους εξαντλήθηκαν σε λίγες ώρες – Τιμή 25 δολάρια το κουτί

Ελλάδα Σήμερα

«Οι Swifties θα αγόραζαν οτιδήποτε έχει σχέση με την Τέιλορ Σουίφτ» λέει ο Τζάστιν Γκίνιακ, καλλιτέχνης από το Κουίνς

Ο Τζάστιν Τριντό εμφανίστηκε σε βίντεο της Κέιτι Πέρι και έγινε ένα με τους χορευτές της

Ελλάδα Σήμερα

Ο πρώην Καναδός πρωθυπουργός άρχισε να χοροπηδά με την ομάδα της τραγουδίστριας υπό τους ήχους του «Watch it burn»

Οι πόζες της Ελένης Φουρέιρα με μπικίνι δίπλα σε πισίνα: Έτσι μοιάζει το «εκτός υπηρεσίας», έγραψε

Ελλάδα Σήμερα

Η τραγουδίστρια απόλαυσε λίγες στιγμές χαλάρωσης σε κάποιο κενό της «Hybrid» περιοδείας της

Η Κατερίνα Καινούργιου μέσα στο πλοίο με την κόρη της ‑ δείτε πού πάνε διακοπές

Ελλάδα Σήμερα

Η παρουσιάστρια ξεκίνησε τις καλοκαιρινές διακοπές της με την τριών μηνών κόρη της, Ξένια, μοιράζοντας τρυφερές στιγμές από το ταξίδι τους.

Οι αδερφές Λόπεζ «τρέλαναν» το Παρίσι: Ποια είναι η βραβευμένη με Emmy δημοσιογράφος Λίντα

Ελλάδα Σήμερα

Η μικρότερη αδερφή της Τζένιφερ Λόπεζ έκλεψε την παράσαση από τη σούπερ σταρ με ένα προκλητικό φόρεμα, καθώς ξεκίνησαν οι εορτασμοί για τα 57α γενέθλια της JLO στο Παρίσι.

Η πριγκίπισσα Ιμάν της Ιορδανίας και ο Έλληνας σύζυγός της Τζαμίλ Αλεξάντερ Θερμιώτης περιμένουν το δεύτερο παιδί τους

Ελλάδα Σήμερα

Η βασίλισσα Ράνια ανακοίνωσε το ευχάριστο νέο με μία ανάρτηση στο Instagram

Στριπτίζ σε κηδεία: Χορεύτρια pole dance πάνω από τα φέρετρα ζευγαριού στο Αμστερνταμ

Ελλάδα Σήμερα

Ένα ξεχωριστός αποχαιρετισμός σε ένα ζευγάρι ιδιοκτητών κέντρου στα φημισμένα Κόκκινα Φανάρια

Ανησυχούν οι θαυμαστές της Σαρλίζ Θερόν μετά την εμφάνισή της στο κόκκινο χαλί της «Οδύσσειας»: Είναι υπερβολικά αδύνατη

Ελλάδα Σήμερα

Την ίδια στιγμή υπήρξαν και πρόσωπα που την υπερασπίστηκαν, σημειώνοντας ότι ανέκαθεν είχε λεπτή σιλουέτα

Χαμός με το μοντέλο από τη Μόσχα που είναι «σωσίας» του Έρλινγκ Χάαλαντ

Ελλάδα Σήμερα

Η 24χρονη Αναστασία Κοστρομίτινα συγκέντρωσε εκατομμύρια προβολές λόγω της ομοιότητάς της με τον Νορβηγό σταρ της Μάντσεστερ Σίτι – «Ελπίζω να πάει μέχρι τέλους στο Μουντιάλ»

Η Ταμίλα Κουλίεβα φωτογραφήθηκε με λευκό μπικίνι στη Σαντορίνη

Ελλάδα Σήμερα

Η ηθοποιός μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της ακόλουθους στιγμιότυπα από τις διακοπές της στο νησί

Ιωάννα Παλιοσπύρου: Είμαι συνταξιούχος ανάπηρη, απάντησε σε ερώτηση για το πώς βιοπορίζεται

Ελλάδα Σήμερα

Ξέρω πως δεν το καταλαβαίνετε και πως σας μπερδεύω γιατί δεν το αφήνω να φανεί με το συνεχές χαμόγελό μου, πρόσθεσε

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

par: 15
×
E-Daily.gr Τα νέα της ημέρας και ό,τι σου κάνει κλικ!      Επειδή η ζωή έχει τη δική της ατζέντα!

The Hellenic Radio Portal - 18 χρόνια
Live Oλα τα Ελληνικά Ραδιόφωνα Online!
500+ Ελληνικοί Σταθμοί εδώ!
Ακούστε ζωντανά, online ελληνικές επιτυχίες, λαϊκά, ξένα hits, dance,
ειδήσεις, αθλητικά από τα καλύτερα internet radio.